14 יולי 2019, 23:04
jol9 כתב:אני באמת עתיק... צופה נלהב מימיהם העליזים של אדברג ובקר...
אבל בכל זאת צריך להפריד איכשהו בין הטורנירים. אצל הנשים זה פאול היסטורי, ואני מקווה שייתוקן מתישהו. אצל הגברים זה בול כמו שצריך.
14 יולי 2019, 23:17
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני באמת עתיק... צופה נלהב מימיהם העליזים של אדברג ובקר...
אבל בכל זאת צריך להפריד איכשהו בין הטורנירים. אצל הנשים זה פאול היסטורי, ואני מקווה שייתוקן מתישהו. אצל הגברים זה בול כמו שצריך.
צר לי, לא מסכים. ונראה לי שהטניס יילך בכיוון שאני מדבר עליו (מתישהו עוד 20 שנה).
ואגב, לא מעט טניסאים בכירים (כולל ג'וקוביץ') התבטאו בעד השינוי הזה.
14 יולי 2019, 23:31
14 יולי 2019, 23:33
14 יולי 2019, 23:33
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני באמת עתיק... צופה נלהב מימיהם העליזים של אדברג ובקר...
צר לי, לא מסכים. ונראה לי שהטניס יילך בכיוון שאני מדבר עליו (מתישהו עוד 20 שנה).
גם עוד 20 שנה דג'וקוביץ' יוכל לזכות בגראנד סלאם בהטוב מחמש.
14 יולי 2019, 23:52
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני באמת עתיק... צופה נלהב מימיהם העליזים של אדברג ובקר...
גם עוד 20 שנה דג'וקוביץ' יוכל לזכות בגראנד סלאם בהטוב מחמש.
אני בכלל בעד לצאת מקבעונות (בעיניי, טיפשיים ומסוכנים לעיתים לספורטאים). גם ב-NBA אפשר לקצר את זמן המשחק (ל-40 דקות כמו באירופה/בקולג'), גם בכדורגל (שהם יותר שמרנים מהטניס, ולכן נסתפק בביטול ההארכה במשחקי הנוקאאוט). שלא נדבר על משחקי בייסבול בלתי נגמרים. שום דבר פה הוא לא התורה מסיני, למרות שיש שהפכו את ענפי הספורט הללו לדת.
14 יולי 2019, 23:55
15 יולי 2019, 00:24
אחדשיודע כתב:מבחינתי? לא תודה. לא צריך 6 הארכות בגמר בין מכבי לצסק"א ושחקנים ממוטטים מעייפות, מספיקות לי שעתיים של לחץ מורט עצבים.
אבל יודע מה? שיתחילו ממשהו. הייתה הצעה למשל לעשות את השלבים המוקדמים עם הטוב מ-3 ואת השאר עם הטוב מ-5. גם משהו.
ומעבר לכל זה - זה לא רק עניין של להחזיק את הקהל (או אותי) בעניינים. יש פה משהו יותר חשוב, והוא בריאות הספורטאים.
15 יולי 2019, 00:35
yellowaura כתב:אחדשיודע כתב:מבחינתי? לא תודה. לא צריך 6 הארכות בגמר בין מכבי לצסק"א ושחקנים ממוטטים מעייפות, מספיקות לי שעתיים של לחץ מורט עצבים.
אבל יודע מה? שיתחילו ממשהו. הייתה הצעה למשל לעשות את השלבים המוקדמים עם הטוב מ-3 ואת השאר עם הטוב מ-5. גם משהו.
ומעבר לכל זה - זה לא רק עניין של להחזיק את הקהל (או אותי) בעניינים. יש פה משהו יותר חשוב, והוא בריאות הספורטאים.
אני חושב שעיקר הפציעות מתשישות מצטברת ולא ממשחק אחד ארוך במיוחד.
מסכים איתך שצריך לקצר חלקים מיותרים של העונה. השיקולים בנ.ב.א מסחריים ולא מקצועיים.
15 יולי 2019, 00:36
Mmm כתב:מחר החתימה של כספי....
15 יולי 2019, 01:17
מעריך שההכרזה תצא ביום חמישיarie85 כתב:Mmm כתב:מחר החתימה של כספי....
וואלה? עד כדי כך ההנהלה מביכה את עצמה שיום אחרי שהם אומרים שאין דיבור על סכומים, הם פתאום מודיעים על חתימה? בשבילם עדיף שהחתימה לא תהיה מחר(היום כבר)
15 יולי 2019, 01:19
שמואל1 כתב:מעריך שההכרזה תצא ביום חמישיarie85 כתב:Mmm כתב:מחר החתימה של כספי....
וואלה? עד כדי כך ההנהלה מביכה את עצמה שיום אחרי שהם אומרים שאין דיבור על סכומים, הם פתאום מודיעים על חתימה? בשבילם עדיף שהחתימה לא תהיה מחר(היום כבר)
15 יולי 2019, 01:43
15 יולי 2019, 01:46
שמואל1 כתב:מעריך שההכרזה תצא ביום חמישיarie85 כתב:Mmm כתב:מחר החתימה של כספי....
15 יולי 2019, 01:49
15 יולי 2019, 02:07
גל גל כתב:ביזיוני הקיץ זה.
15 יולי 2019, 02:28
my man כתב:גל גל כתב:ביזיוני הקיץ זה.
מדהים שהם עדיין מצליחים להתעלות על עצמם
15 יולי 2019, 02:37
למה ''כאילו''?גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:ביזיוני הקיץ זה.
אמצע יולי ועדיין חסרים למכבי המון שחקני מפתח כולל "רכז בכיר"
כאילו אף אחד לא רוצה לבוא לפה
15 יולי 2019, 03:03
Holiday_Armadillo כתב:למה ''כאילו''?גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:ביזיוני הקיץ זה.
אמצע יולי ועדיין חסרים למכבי המון שחקני מפתח כולל "רכז בכיר"
כאילו אף אחד לא רוצה לבוא לפה
15 יולי 2019, 09:12