10 אוגוסט 2019, 18:38
cannon כתב:למה לא מריו צ’למרס? שיחק בעונה שעברה בוירטוס בולוניה שבה לא ימשיך השנה. פוינט גארד, נסיון אירופי, שם גדול, לא יהיה יקר מדי...
10 אוגוסט 2019, 18:41
מה פתאום! יש דירוג של הESPN, הליגה הסינית ללא הNBA מדורגת במקום ה14, אחת מתחת לישראלית (מקום 13), היא ליגה שעושה רעש, לא יותר מזההתנין 2 כתב:yellowaura כתב:הליגה הסינית כיום חלשה מהיורוליג ועדיין מה שהוא עושה שם זה מפלצתי ומדובר בליגה מספר 4 בעולם (נ.ב.א, יורוליג, ספרד, cba)
.
לא מאמין למה שאני קורא.
הליגה הסינית מתחת לרמה של הליגה הישראלית.
10 אוגוסט 2019, 18:59
10 אוגוסט 2019, 19:21
10 אוגוסט 2019, 19:24
אני דווקא כן בטוח במיקום של היורוקאפ, זה גן הESPN, אין מקום אחר יותר טוב מזה לדירוגיםer79 כתב:לא בטוח שהיורוקאפ טוב יותר מחלק מהליגות שמדורגות תחתיו. אני גם די חשדן לגבי המיקום של הליגה האוסטרלית אבל לא ממש מכיר אותה
10 אוגוסט 2019, 19:35
yellowaura כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.
רמה אחת מתחת לוואנאמייקר זה לדעתי שחקן כמו יוביץ'. אותן התכונות, רק פחות כשרון.
מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.
במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.
סה"כ וולטרס וקול זה שדרוג מאוד משמעותי ביחס לפארגו וריי.
לא חושב שזו השוואה נכונה..
ההשוואה צריכה להיות
קיין+רול+פארגו מול בראיינט+קול+ וולטרס
הקו האחורי התחזק בעמדה 1 אך נחלש בעמדה 2 לדעתי.
הגודל ירד.
סהכ אם כספי + קול יחתמו גם לדעתי יחסית חיזוק.
אבל צריך לזכור שלא מעט קבוצות יורוליג התחזקו יותר לכן אני חושב שאם מסתכלים יחסית נחלשנו.
אם הייתה עלייה של 20% ב 3 קבוצות שהיו בעונה הקודמת ברמה שלנו ואנחנו עלינו ב 10% זה לא מנחם אותי.
לדעתי קול= בינוניות ומלחמה קשה מאוד על מקום 8
התקווה היחידה היא מגמת שיפור רצינית בשחקנים הקיימים
10 אוגוסט 2019, 19:37
10 אוגוסט 2019, 19:38
jol9 כתב:yellowaura כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.
מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.
במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.
ההשוואה צריכה להיות
הגודל ירד.
אבל צריך לזכור שלא מעט קבוצות יורוליג התחזקו יותר לכן אני חושב שאם מסתכלים יחסית נחלשנו.
אם הייתה עלייה של 20% ב 3 קבוצות שהיו בעונה הקודמת ברמה שלנו ואנחנו עלינו ב 10% זה לא מנחם אותי.
אני לא רואה את זה ככה. בכלל האמת, כי אין לך שום דרך לדעת מה יהיה בקבוצות האחרות. בתחילת הקיץ מסתכלים על הקבוצה שלנו ובוחנים.
בסה״כ בקו האחורי אתה מקבל ווילבקין מנוסה יותר, וולטרס וקול (בהנחה ויגיע) שהם שחקני יורוליג לגיטימיים, במקום פארגו שהיה פצוע חצי עונה ונפקד בחצי השני וריח האפסי.
בעמדה 2-3 אתה מקבל את זוסמן מנוסה יותר, ואת בראיינט שהוא סימן שאלה במקום רול וקיין שזה בוודאי פחות אבל גם כספי ייתן דקות בשלוש שזה פלוס גדול.
בעמדה 4-5 אני מאמין שהתחזקנו.
10 אוגוסט 2019, 19:43
Mitelka כתב:מה הייתה הסאגה הכי מאוסה הקיץ, עומרי כספי ומכבי, או אוהדי מכבי בפורום צהבת מתווכחים האם x הוא רכז?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
10 אוגוסט 2019, 19:43
10 אוגוסט 2019, 19:48
לוולטארס יש סנטימטרים, מעדיף מקבל החלטות טוב עם הגנה בסדר ורק אז לחשוב על סנטימטריםtoja27 כתב:העניין שאם מצרפים את קול יש לנו קו אחורי שמורכב כמעט משחקנים עם קצב משחק מאוד מהיר למעט בראיינט , וולטרס-ווילבקין- דיבה -קול( במידה ו..), רציתי שבעמדה 1 יהיה אחד שיודע לקבל החלטות נכונות במשחק איטי בשיעור גבוה יותר. בנוסף רציתי גארד עם יותר סנטימטרים.
10 אוגוסט 2019, 19:54
Shay_uzan כתב:מה פתאום! יש דירוג של הESPN, הליגה הסינית ללא הNBA מדורגת במקום ה14, אחת מתחת לישראלית (מקום 13), היא ליגה שעושה רעש, לא יותר מזההתנין 2 כתב:yellowaura כתב:הליגה הסינית כיום חלשה מהיורוליג ועדיין מה שהוא עושה שם זה מפלצתי ומדובר בליגה מספר 4 בעולם (נ.ב.א, יורוליג, ספרד, cba)
.
לא מאמין למה שאני קורא.
הדירוג דרך אגב הוא
0. הNBA
1. יורוליג
2. יורוקאפ
3. ספרד
4. טורקיה
5. הVTB
6. איטליה
7. צרפת
8. יוון
9. בונדוסליג
10. ליגת האלופות של פיבא
11. אדריאטית
12. אוסטרליה
13. ישראל
14. סין
*בהכל מדובר בליגות הראשונה של כל מדינה, הדירוג מתחילת שנה שעברה כך שהיוונית כוללת את אוליפיקוס והיום הדירוג שלה קטן הרבה יותר, ואם המנהלת תםסיק עם השטויות היא יכולה להיות מקום 7 לדעתי
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
10 אוגוסט 2019, 19:58
Shay_uzan כתב:לוולטארס יש סנטימטרים, מעדיף מקבל החלטות טוב עם הגנה בסדר ורק אז לחשוב על סנטימטריםtoja27 כתב:העניין שאם מצרפים את קול יש לנו קו אחורי שמורכב כמעט משחקנים עם קצב משחק מאוד מהיר למעט בראיינט , וולטרס-ווילבקין- דיבה -קול( במידה ו..), רציתי שבעמדה 1 יהיה אחד שיודע לקבל החלטות נכונות במשחק איטי בשיעור גבוה יותר. בנוסף רציתי גארד עם יותר סנטימטרים.
10 אוגוסט 2019, 20:02
10 אוגוסט 2019, 20:03
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:מה הייתה הסאגה הכי מאוסה הקיץ, עומרי כספי ומכבי, או אוהדי מכבי בפורום צהבת מתווכחים האם x הוא רכז?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
השנייה קל
10 אוגוסט 2019, 20:04
jol9 כתב:yellowaura כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.
ההשוואה צריכה להיות
הגודל ירד.
אני לא רואה את זה ככה. בכלל האמת, כי אין לך שום דרך לדעת מה יהיה בקבוצות האחרות. בתחילת הקיץ מסתכלים על הקבוצה שלנו ובוחנים.
בסה״כ בקו האחורי אתה מקבל ווילבקין מנוסה יותר, וולטרס וקול (בהנחה ויגיע) שהם שחקני יורוליג לגיטימיים, במקום פארגו שהיה פצוע חצי עונה ונפקד בחצי השני וריח האפסי.
בעמדה 2-3 אתה מקבל את זוסמן מנוסה יותר, ואת בראיינט שהוא סימן שאלה במקום רול וקיין שזה בוודאי פחות אבל גם כספי ייתן דקות בשלוש שזה פלוס גדול.
בעמדה 4-5 אני מאמין שהתחזקנו.
10 אוגוסט 2019, 20:05
כל קבוצה סינית בנויה כמו קבוצה מהלאומית על סטראיודיםyellowaura כתב:Shay_uzan כתב:מה פתאום! יש דירוג של הESPN, הליגה הסינית ללא הNBA מדורגת במקום ה14, אחת מתחת לישראלית (מקום 13), היא ליגה שעושה רעש, לא יותר מזההתנין 2 כתב:yellowaura כתב:הליגה הסינית כיום חלשה מהיורוליג ועדיין מה שהוא עושה שם זה מפלצתי ומדובר בליגה מספר 4 בעולם (נ.ב.א, יורוליג, ספרד, cba)
.
לא מאמין למה שאני קורא.
הדירוג דרך אגב הוא
0. הNBA
1. יורוליג
2. יורוקאפ
3. ספרד
4. טורקיה
5. הVTB
6. איטליה
7. צרפת
8. יוון
9. בונדוסליג
10. ליגת האלופות של פיבא
11. אדריאטית
12. אוסטרליה
13. ישראל
14. סין
*בהכל מדובר בליגות הראשונה של כל מדינה, הדירוג מתחילת שנה שעברה כך שהיוונית כוללת את אוליפיקוס והיום הדירוג שלה קטן הרבה יותר, ואם המנהלת תםסיק עם השטויות היא יכולה להיות מקום 7 לדעתי
"דירוג espn" אדם אחד שכתב תחזית ב 12/2017.
הליגה הסינית השקיעה המון כסף בשנתיים האחרונות והשחקן הסיני השתפר. היא בוודאות בטופ 5 מבחינת זרים ללא ספק.
הליגה הצרפתית, בונדסליגה , ה vtb, הליגה האיטלקית מוגזמות בדירוג. אובר רייטד. ראיתי את הליגה האיטלקית לא מעט ממש לא טובה בהרבה מהישראלית.
גם הליגה היוונית נחלשה בגלל היחלשות היוונים ועזיבת אולימפיאקוס
לא מכיר את הליגה האוסטרלית.
לדעתי לפחות מתחת הטורקית והספרדית מגיעה הסינית.
לא מצאתי דירוג רציני מ 2019 שלפחות 3 מבקרים מבקרים.
מאמר דעה מלפני כמעט שנתיים זה לא אומר כלום.
10 אוגוסט 2019, 20:57
10 אוגוסט 2019, 20:59
אין לו יער שחור לחקור אותו? בכל מקרה זה פורסם בעברer79 כתב:רועי כהן מצייץ שמכבי מעוניינת בצ'ייסון רנדל. ממה שזכור לי שחקן פח
10 אוגוסט 2019, 21:22