09 ספטמבר 2019, 13:38
my man כתב:מני כתב:משחקי ההכנה האלו הם בדיוק מה שמכבי צריכה ,הכנה טובה להמשך הליגה והיורוליג, מכבי חייבת להתכונן לכל ההפסדים שהיא הולכת לקבל ולכן חשוב להפסיד עוד בהכנה כדי להכין מראש את כל התירוצים וההסברים, חשוב גם להפסיד בהפרשים קטנים וגם בתבוסות כדי להתכונן לכל תרחיש ושלכל הפסד יהיה הסבר ותירוץ, ולכן משחקי ההכנה האלו טובים וחשובים כהכנה לליגה וליורוליג!!!
![]()
![]()
![]()
גדול!!!
09 ספטמבר 2019, 13:42
A.Parker כתב:my man כתב:מני כתב:משחקי ההכנה האלו הם בדיוק מה שמכבי צריכה ,הכנה טובה להמשך הליגה והיורוליג, מכבי חייבת להתכונן לכל ההפסדים שהיא הולכת לקבל ולכן חשוב להפסיד עוד בהכנה כדי להכין מראש את כל התירוצים וההסברים, חשוב גם להפסיד בהפרשים קטנים וגם בתבוסות כדי להתכונן לכל תרחיש ושלכל הפסד יהיה הסבר ותירוץ, ולכן משחקי ההכנה האלו טובים וחשובים כהכנה לליגה וליורוליג!!!
![]()
![]()
![]()
גדול!!!
אתה מוכן להפסיק להגיב בת'רדים ולראות כבר את "החיים הסודיים של בני ה-4"? זה בול בשבילך
09 ספטמבר 2019, 14:46
Mmm כתב:צהבת פורום פשוט מביך...תרגעו אנשים...כרמל סגרי את התרד של משחקי הכנה ויפה שעה אחת קודם. אנשים פה עוד רגע מתעלפים
09 ספטמבר 2019, 19:07
toja27 כתב:Jack55 כתב:במכבי ת"א נוטים להשאיר את קלויארו עונה נוספת
נכון לעכשיו, הוקפאו השיחות בין הקבוצה לסוכניו של הפורוורד בנוגע לשחרור. יאניס ספרופולוס לאחר ההפסד לאנוויל בהכנה: "אנחנו צריכים ללמוד לנצח משחקים צמודים
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 23536.html
זה מצחיק שמכבי רק נוטים להשאיר את קלויארו ולא משוכנעים בזמן שכספי מסתובב עם עוזרת פיליפינית על המגרש ואבדיה משחק פורטנייט בין הרבעים.
09 ספטמבר 2019, 22:21
ShiriV כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:במכבי ת"א נוטים להשאיר את קלויארו עונה נוספת
נכון לעכשיו, הוקפאו השיחות בין הקבוצה לסוכניו של הפורוורד בנוגע לשחרור. יאניס ספרופולוס לאחר ההפסד לאנוויל בהכנה: "אנחנו צריכים ללמוד לנצח משחקים צמודים
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 23536.html
זה מצחיק שמכבי רק נוטים להשאיר את קלויארו ולא משוכנעים בזמן שכספי מסתובב עם עוזרת פיליפינית על המגרש ואבדיה משחק פורטנייט בין הרבעים.
אני לא יודעת למה אבל צחקתי בקול על זה.
10 ספטמבר 2019, 00:26
מני כתב:משחקי ההכנה האלו הם בדיוק מה שמכבי צריכה ,הכנה טובה להמשך הליגה והיורוליג, מכבי חייבת להתכונן לכל ההפסדים שהיא הולכת לקבל ולכן חשוב להפסיד עוד בהכנה כדי להכין מראש את כל התירוצים וההסברים, חשוב גם להפסיד בהפרשים קטנים וגם בתבוסות כדי להתכונן לכל תרחיש ושלכל הפסד יהיה הסבר ותירוץ, ולכן משחקי ההכנה האלו טובים וחשובים כהכנה לליגה וליורוליג!!!
![]()
![]()
![]()
10 ספטמבר 2019, 10:22
10 ספטמבר 2019, 10:42
קובי כתב:שידור???
10 ספטמבר 2019, 11:23
כרגע יש שידור באתר ספורט 5.מאמין שיהיה גם קישור ביוטיובJack55 כתב:קובי כתב:שידור???
משום מה אני לא רואה שיש שידורים בערוצי ספורט, בטח יהיה שוב קישור ביוטיוב...
10 ספטמבר 2019, 16:59
בלוח השידורים בלשונית של אתר ערוץ הספורט כתוב שהם משדרים רק את משחק האימון של ירושלים ב21:00.. אני מעדיפה שידור יוטיוב טוב ויציב בכל אופןBlondjam כתב:כרגע יש שידור באתר ספורט 5.מאמין שיהיה גם קישור ביוטיובJack55 כתב:קובי כתב:שידור???
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
10 ספטמבר 2019, 17:12
ShiriV כתב:Blondjam כתב:כרגע יש שידור באתר ספורט 5.מאמין שיהיה גם קישור ביוטיובJack55 כתב:קובי כתב:שידור???
בלוח השידורים בלשונית של אתר ערוץ הספורט כתוב שהם משדרים רק את משחק האימון של ירושלים ב21:00.. אני מעדיפה שידור יוטיוב טוב ויציב בכל אופן
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
10 ספטמבר 2019, 17:28
10 ספטמבר 2019, 17:44
BIG sofo כתב:המשחקים של מכבי תל אביב ביום רביעי וחמישי ישודרו באתר של ספורט 5
מקווה שיהיה שידור גם ביוטיוב כי ביוטיוב האיכות 1080P וכך ניתן יהיה לשלב בין השידור הישראלי לאיכות של יוטיוב
10 ספטמבר 2019, 18:21
בטעות חשבתי שהמשחק היום |:ShiriV כתב:בלוח השידורים בלשונית של אתר ערוץ הספורט כתוב שהם משדרים רק את משחק האימון של ירושלים ב21:00.. אני מעדיפה שידור יוטיוב טוב ויציב בכל אופןBlondjam כתב:כרגע יש שידור באתר ספורט 5.מאמין שיהיה גם קישור ביוטיובJack55 כתב:קובי כתב:שידור???
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
11 ספטמבר 2019, 00:35
Blondjam כתב:כרגע יש שידור באתר ספורט 5.מאמין שיהיה גם קישור ביוטיובJack55 כתב:קובי כתב:שידור???
11 ספטמבר 2019, 17:33
11 ספטמבר 2019, 18:28
11 ספטמבר 2019, 18:32
גל גל כתב:לא בטוח שיהיה שידור
לא מצאתי בשום מקום שידור
ובספורט 5 לא רשום שיהיה
11 ספטמבר 2019, 18:38
גל גל כתב:לא בטוח שיהיה שידור
לא מצאתי בשום מקום שידור
ובספורט 5 לא רשום שיהיה
11 ספטמבר 2019, 18:43