18 אוקטובר 2019, 02:28
עד לפני שבוע תקפת את כספי שגם אז וגם היום הוא השחקן היציב בקבוצה הזו ומפריע לך שאנשים תוקפים שחקן שלא פוגע?A.Parker כתב:שמואל1 כתב:לדעתי דורסי הוא לא החתמה של יאניס.
מישהו אחר בהנהלה חשב שדורסי החתמה טובה בגלל "המספרים" לכאורה ב NBA והסיכוי לדרכון ישראלי.
יאניס רצה אותו. הוא אמר מתישהו שהוא רצה אותו עוד כשאימן באולימפיאקוס.
18 אוקטובר 2019, 02:31
18 אוקטובר 2019, 02:34
18 אוקטובר 2019, 02:35
Rampel כתב:עד לפני שבוע תקפת את כספי שגם אז וגם היום הוא השחקן היציב בקבוצה הזו ומפריע לך שאנשים תוקפים שחקן שלא פוגע?A.Parker כתב:שמואל1 כתב:לדעתי דורסי הוא לא החתמה של יאניס.
מישהו אחר בהנהלה חשב שדורסי החתמה טובה בגלל "המספרים" לכאורה ב NBA והסיכוי לדרכון ישראלי.
זה לא משנה למה ואיך והאם ספרופולוס רצה אותו ועכשיו לא סומך עליו, או האם הוא פה בגלל אפשרות האזרחות שלו או לא (לדעתי הוא פה כמעט לחלוטין בגלל זה), מה שכן משנה זה שהביטחון שלו ברצפה. הוא נכנס למשחק הזה בצורה לא רעה עם שלשה ואחלה של אסיסט לאייסי ואז החטיא שתי זריקות עונשין וחירבן לעצמו את הביטחון שוב.
אני מסכים איתך שהסיטואציה שהוא נמצא בה מעליבה, אבל אני בכלל לא בטוח שספרופולוס אשם בזה.
כששחקן לא מתורגל בהרכבים חזקים עם הקבוצה בלא מעט אימונים, יושב על אזרחי במשחקים מאחורי הספסל וחושב לעצמו "למה אני בעונש? כי אני לא מוכן לוותר על אזרחות במדינה שאני כבר משחק בנבחרת הלאומית שלה בשביל אזרחות במדינה אחרת שלא בטוח האם אני אוכל ו/או ארצה לייצג בכלל?", אז ככה זה נראה.
המרחק אגב בין זה לבין הסיטואציה של קלויארו או של כל זר שישחק בלעדית במסגרת אחת הוא לא גדול.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
18 אוקטובר 2019, 02:39
18 אוקטובר 2019, 02:41
Rampel כתב:עד לפני שבוע תקפת את כספי שגם אז וגם היום הוא השחקן היציב בקבוצה הזו ומפריע לך שאנשים תוקפים שחקן שלא פוגע?A.Parker כתב:שמואל1 כתב:לדעתי דורסי הוא לא החתמה של יאניס.
זה לא משנה למה ואיך והאם ספרופולוס רצה אותו ועכשיו לא סומך עליו, או האם הוא פה בגלל אפשרות האזרחות שלו או לא (לדעתי הוא פה כמעט לחלוטין בגלל זה), מה שכן משנה זה שהביטחון שלו ברצפה. הוא נכנס למשחק הזה בצורה לא רעה עם שלשה ואחלה של אסיסט לאייסי ואז החטיא שתי זריקות עונשין וחירבן לעצמו את הביטחון שוב.
אני מסכים איתך שהסיטואציה שהוא נמצא בה מעליבה, אבל אני בכלל לא בטוח שספרופולוס אשם בזה.
כששחקן לא מתורגל בהרכבים חזקים עם הקבוצה בלא מעט אימונים, יושב על אזרחי במשחקים מאחורי הספסל וחושב לעצמו "למה אני בעונש? כי אני לא מוכן לוותר על אזרחות במדינה שאני כבר משחק בנבחרת הלאומית שלה בשביל אזרחות במדינה אחרת שלא בטוח האם אני אוכל ו/או ארצה לייצג בכלל?", אז ככה זה נראה.
המרחק אגב בין זה לבין הסיטואציה של קלויארו או של כל זר שישחק בלעדית במסגרת אחת הוא לא גדול.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
18 אוקטובר 2019, 02:57
A.Parker כתב:כמה טעויות היו לו וכמה היו לבראיינט? אתה יודע ששניהם מחזיקים בסטט' דומה ושדרוסי אפילו עם יותר ממד בפחות דקות? למה יש פה איפה ואיפה כל הזמן?
רחמים עליו כי הוא מקבל זין מהמאמן שלו, שלא נותן לו בכלל דקות במחצית הראשונה, וכשהוא מעלה אותו זה לרוב בהרכבים הזויים שהוא לא יכול לבוא בהם לידי ביטוי.
באמת שנשבר כבר מזה שאנשים פה עיוורים לזה. סלחניים ומפרגנים לאייסי ובראיינט, אבל רוצחים את דורסי. ממש הגיוני.
18 אוקטובר 2019, 03:07
Or0126 כתב:A.Parker כתב:כמה טעויות היו לו וכמה היו לבראיינט? אתה יודע ששניהם מחזיקים בסטט' דומה ושדרוסי אפילו עם יותר ממד בפחות דקות? למה יש פה איפה ואיפה כל הזמן?
רחמים עליו כי הוא מקבל זין מהמאמן שלו, שלא נותן לו בכלל דקות במחצית הראשונה, וכשהוא מעלה אותו זה לרוב בהרכבים הזויים שהוא לא יכול לבוא בהם לידי ביטוי.
באמת שנשבר כבר מזה שאנשים פה עיוורים לזה. סלחניים ומפרגנים לאייסי ובראיינט, אבל רוצחים את דורסי. ממש הגיוני.
יאניס מאמן של הגנה עד מימי אולימפיאקוס.
בראיינט ואייסי שומרים ולכן מקבלים קרדיט גם כשלא הולך להם.
דורסי לא שומר וזאת הסיבה העיקרית למה הוא לא רואה משחק.
אם הוא היה עילוי התקפי אז אולי הוא היה משחק אבל
אין לו חדירה/צעד ראשון מהיר או סיומת ברמה גבוהה מתחת לסל, הקליעה שלו לא יציבה עד כה, הוא לא מוסר אסיסטים או מראה איי קיו כדורסל גבוהה בצורה אחרת.
איזה סיבה בעולם יש ליאניס להשאיר אותו על המגרש?
18 אוקטובר 2019, 03:10
Or0126 כתב:A.Parker כתב:כמה טעויות היו לו וכמה היו לבראיינט? אתה יודע ששניהם מחזיקים בסטט' דומה ושדרוסי אפילו עם יותר ממד בפחות דקות? למה יש פה איפה ואיפה כל הזמן?
אם הוא היה עילוי התקפי (בסגנון אלן אנדרסון) אז אולי הוא היה משחק אבל
אין לו חדירה/צעד ראשון מהיר או סיומת ברמה גבוהה מתחת לסל, הקליעה שלו לא יציבה עד כה, הוא לא מוסר אסיסטים או מראה איי קיו כדורסל גבוהה בצורה אחרת.
18 אוקטובר 2019, 08:13
A.Parker כתב:Or0126 כתב:A.Parker כתב:כמה טעויות היו לו וכמה היו לבראיינט? אתה יודע ששניהם מחזיקים בסטט' דומה ושדרוסי אפילו עם יותר ממד בפחות דקות? למה יש פה איפה ואיפה כל הזמן?
אם הוא היה עילוי התקפי (בסגנון אלן אנדרסון) אז אולי הוא היה משחק אבל
1. יאניס בינתיים לא מראה הגנה כזאת מרשימה ואני מתחיל לתהות אם זה לא היה פשוט בגלל ה-DNA של אולימפיאקוס
2. אייסי ממש לשומר טוב כרגע כשהוא מאבד הרבה את השחקן שלו. דוגמא יותר חמורה הוא אבדיה ששומר נורא ועדיין מקבל הרבה דקות, מבלי לכפר על כך ביכולת התקפית טובה. אגב, ההגנה שלו היום היתה בסדר גמור וזה עדיין אל הביא לו עוד דקות.
3. דורסי קלעי אדיר שאם ישחקו עליו כמו שצריך, הוא יתרום הרבה לקבוצה. היכולת ההתקפית שלו גבוהה מאוד לדעתי. אתה לא באמת מצפה ממנו להראות את זה כשהוא משחק 5 דקות בלית ברירה ובהרכבים הזויים
18 אוקטובר 2019, 09:30
25 אוקטובר 2019, 00:58
25 אוקטובר 2019, 01:05
"הוא שיחק רק ארבע דקות כי לא הייתי מרוצה מאיך שהוא שיחק. הוא צריך לשחק יותר טוב אם הוא רוצה לקבל יותר הזדמנויות"
25 אוקטובר 2019, 02:30
25 אוקטובר 2019, 09:29
25 אוקטובר 2019, 09:42
25 אוקטובר 2019, 11:30
MTA2311 כתב:700 אלף דולר לפח
25 אוקטובר 2019, 11:37
25 אוקטובר 2019, 11:39
ונוסיף גם שהוא לא מתאים מקצועית לקבוצה.אדגר פו כתב:תנאי הפתיחה שלו מאוד קשים. זר בגיל 23 בלי ניסיון באירופה , בלי דקות בליגה ודקות מועטות ביורוליג. הסיכוי שיצליח שואף לאפס בתנאים האלו.
בכל מקרה, לעניות דעתי, אם מחליפים אותו חייב להגיע גארד מנוסה באירופה , נוריס קול באמת אופציה לא רעה.
25 אוקטובר 2019, 11:45