15 ינואר 2020, 18:29
TAYO כתב:MTA2311 כתב:מה זה טופ יורוליג? 2.5? 3? יש לו דרכון טורקי ואני מניח שגם פנר וגם אפס יהיו בתמונה.
מה שהיגינס מקבל בברצלונה, דה קולו בפנר...
Sent from my iPhone using Tapatalk
15 ינואר 2020, 18:30
MTA2311 כתב:מה זה טופ יורוליג? 2.5? 3? יש לו דרכון טורקי ואני מניח שגם פנר וגם אפס יהיו בתמונה.
15 ינואר 2020, 18:32
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מה זה טופ יורוליג? 2.5? 3? יש לו דרכון טורקי ואני מניח שגם פנר וגם אפס יהיו בתמונה.
נכון. יהיה מאוד קשה להתחרות בכסף של הטורקים בקיץ.
הנה המשתכרים הבכירים ביורוליג, בשביל הפרופורציות:
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... f-2019-20/
הסוכן שלו זה מישקו והוא לא טיפש.
הוא לא ימהר לחתום על חוזה כשהמנייה שלו בשיא.
אולי שווה לנסות להשחיל סעיף שבו מכבי מסוגלת להשוות כל הצעה של קבוצה שרוצה לשלם ביי-אאוט בחוזה.
15 ינואר 2020, 18:33
15 ינואר 2020, 18:36
er79 כתב:לא רואה שום סרט, גם לא סרט בדיוני, שהוא יישאר פה
15 ינואר 2020, 18:36
15 ינואר 2020, 18:41
15 ינואר 2020, 18:43
toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
15 ינואר 2020, 18:45
A.Parker כתב:toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
לא מדברים (לפחות לא אני) על השארתו לעונה נוספת, אלא על הארכתו. מבחינתי זה צריך להיות חוזה של 3 שנים.
15 ינואר 2020, 18:46
15 ינואר 2020, 18:49
Jack55 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
לא מדברים (לפחות לא אני) על השארתו לעונה נוספת, אלא על הארכתו. מבחינתי זה צריך להיות חוזה של 3 שנים.
מה אומר על מה שהצעתי?
יכול להיות הגיוני ופייר לשני הצדדים בסהכ, לא?
15 ינואר 2020, 18:54
A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
מה אומר על מה שהצעתי?
לא חושב שצריך חוזה לשנתיים עם אופציה, אלא לשלוש שנים.
ואני בספק כמה כדאי למכבי לשפוך את הסכומים שציינת. 6.5 לשלוש שנים נראה לי המקסימום, ובהחלט סכום שיכול להשאיר אותו.
15 ינואר 2020, 18:55
החציל האצטקי כתב:ווילבקין צריך להשאר כאן כל עוד הוא לא באן בי איי, נקודה.
זה שחקן שצריך לרוץ איתנו 6-7 שנים. להיות חלק משושלת.
אם זה נגמר בשנתיים והביתה, עשינו משהו לא נכון.
15 ינואר 2020, 18:56
A.Parker כתב:toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
15 ינואר 2020, 18:59
שופי שוף כתב:החציל האצטקי כתב:ווילבקין צריך להשאר כאן כל עוד הוא לא באן בי איי, נקודה.
זה שחקן שצריך לרוץ איתנו 6-7 שנים. להיות חלק משושלת.
אם זה נגמר בשנתיים והביתה, עשינו משהו לא נכון.
יש גבול למה שמועדון עם תקציב ממוצע ביורוליג כמו מכבי יכול להציע לשחקן אחד.
צריך לעשות כל מאמץ לשאיר אותו בחוזה עד 2.5 מיליון לעונה. סכום יותר גדול מזה כבר יפגע ביכולת של מכבי לבנות צוות מסייע טוב ובריא מסביבו.
אגב, יש לנו גם את המליון וחצי שצריך לשלם לבלאק בעונה הבאה. בהנחה שווילבקין יישאר פה תמורת 2.5 לשנה, אז מכבי תוציא על שני שחקנים 4 מליון דולר, כשכל התקציב לסגל העונה עומד על קצת יותר מ-7 מליון דולר.
15 ינואר 2020, 19:00
15 ינואר 2020, 19:01
15 ינואר 2020, 19:03
15 ינואר 2020, 19:05
אדגר פו כתב:בלאק אמור להרוויח 1.5 מיליון דולר בשנה הבאה ? בקיץ זה נראה אולי סביר לאור היכולת שלו בסוף עונה שעברה , היום זה כבר הרבה פחות ברור.
מעניין מה מכבי תעשה אם תגלה שהעניין בברך בעייתי לאורך זמן.
15 ינואר 2020, 19:06
Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:פשוט העניין הוא שכנראה הרבה כסף מונח בהחלטה הזו וכל זה לעונה אחת. כדי להכניס סעיף מונע יציאה שלו מכבי יצתרכו לשלם כנראה לא מעט כסף, מנגד כדי שוולבקין יממש את סעיף היציאה שלו אז הוא יצתרך לשלם הרבה כסף. ושוב כל זה לעונה אחת.
מה אומר על מה שהצעתי?
לא חושב שצריך חוזה לשנתיים עם אופציה, אלא לשלוש שנים.
ואני בספק כמה כדאי למכבי לשפוך את הסכומים שציינת. 6.5 לשלוש שנים נראה לי המקסימום, ובהחלט סכום שיכול להשאיר אותו.
הלוואי שיצליחו לסגור על חוזה לשלוש שנים רק עם אופציות יציאה לNBA, אבל קשה לי לראות את זה קורה וגם אם כן זה יהיה צריך לבוא לידי ביטוי בשכר יותר גבוה ומספק.
בנוגע לכסף עצמו זה אכן סכומים אדירים אבל אין מה לעשות, אם מכבי רוצה באמת להתחרות ברמות הכי גבוהות וסוף סוף לנעול פה שחקן ברמה שלו הם צריכים להוציא סכומים כאלה, תראה את שאר הקבוצות שמחזיקות כוכבי על (פאו, אנאדולו וכו'), כבר אין ברירה לצערי.