המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:משחק שקווינסי ירצה לשכוח. שתי העבירות המהירות בדקה הראשונה הוציאו אותו מהפוקס.
מצד שני, הוא כנראה יגיע יותר טרי למשחק נגד מילאנו, שם מחכה לו משוכה לא פחות קלה ממירוטיץ' - לואיס סקולה הנהדר.
MTA2311 כתב:היה מזעזע היום בהגנה
Adam כתב:MTA2311 כתב:היה מזעזע היום בהגנה
דווקא זה הדבר היחיד שהוא היה טוב בו היום.
כנראה לא ראינו אותו משחק. לא היה אפשר לקלוע עליו סל.MTA2311 כתב:היה מזעזע היום בהגנה
שמואל1 כתב:כנראה לא ראינו אותו משחק. לא היה אפשר לקלוע עליו סל.MTA2311 כתב:היה מזעזע היום בהגנה
החציל האצטקי כתב:הוא לא משהו, אבל גם ה2-3 דקות הטובות שהוא מצליח לייצר ולעזור למכבי לרוץ חשובות.
כל המשחק חיכיתי לאיזה בלוק השמדה על סקולה. רק כשזה הגיע נרגעתי.
מפה ועד ״לא היה אפשר לקלוע עליו סל״ יש מרחק עצום, ועדיין, הבחור ״מחוספס״.
2,3, 5, 6 דקות טובות שלו בטיימינג הנכון והוא עוזר לייצר מומנטום.
לצפות ממנו למספרים או משהו ברמה ההתקפית זה פשוט לא ריאלי.
אחדשיודע כתב:הוא מאכזב אולי את מי שלא ראה אותו מעולם לפני שהגיע לכאן.
האמת שאני לא מבין אתכם. מכל מה שנכתב עליו כאן, אפשר לחשוב בטעות שהוא גרוע יותר מכל הגרוטאות שעברו פה בשנים האחרונות. והוא לא. הוא אומנם רחוק מלהצטיין, אבל הוא מצליח למלא את החור שכספי השאיר (גם אם במשחקים האחרונים הוא מקבל עזרה לא צפויה מאחרים). וזה כבר משהו. לא יודע אם הייתי משלם לו 700 אלף דולר בקיץ האחרון, אבל אני די מרוצה מהתרומה שלו. בכלל, קשה לי לבקר מישהו מהשחקנים בקבוצה הזאת.
felix_r כתב:נכון, הטיקט שלו הוא הגנה, עדיין 4.7 נקודות ו 3.8 כ"ח למשחק ב 20:53 דקות זה מעט מאוד, מה גם שההגנה שלו היא לא תמיד כל כך טובה. על זה 700 אלף?..
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], sroeyz ו־19 אורחים