המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:לא נמאס לכם להתחלף שם למעלה?
כיף לחזור למקום הראשון! הרבה זמן שלא ביקרתי שם
MTAbasket כתב:ShiriV כתב:השינויים המרובים שלכם מוגזמים. סליחה על הביקורת, אבל זה ממש מעיק.
תקלו קצת על שי שגם ככה עובד קשה
למדתי לקח, לדעתי זה יחסוך קצת לשי
שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:לא נמאס לכם להתחלף שם למעלה?
כיף לחזור למקום הראשון! הרבה זמן שלא ביקרתי שם
Shay_uzan כתב:ShiriV כתב:השינויים המרובים שלכם מוגזמים. סליחה על הביקורת, אבל זה ממש מעיק.
תקלו קצת על שי שגם ככה עובד קשה
אני בלי תלונות![]()
תערכו, תהיו שלמים עם ההימורים שלכם,רק אל תעבדו שיא של 39 נקודות בגלל העריכה
MTAbasket כתב:לאט לאט אני מטפס בטבלה
toja27 כתב:העריכות לא אמורות להיות בעיה בשביל שי שאני מכבד את העבודה שלו במשחק. לא צריך לעדכן את ההתחזיות בתוכנה בכל רגע שנעשה שינוי.
ShiriV כתב:אוקיי גם אם העריכות המרובות לא בדיוק מקשות על שי, הן מקשות עליכם. הוכח כבר שלרוב העריכות האלה מביאות לתוצאות הפוכות לגמרי ממה שהתכוונתם.
אין בעיה שתערכו לגבי זהות המנצחת, אבל הרבה פעמים אני רואה פה עריכות של הפרשים (לדוגמה מ-5 ל-7) אבל זהות המנצחת לא משתנה. זה ממש מיותר בעיני.
toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .
ShiriV כתב:toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .
זה משפט חשוב מאוד וזה גם אחד הדברים שבנוסף הפריע לי ומאיזושהי סיבה לא כתבתי אותו. הנה אתה הודית
Shay_uzan כתב:נראה לי אפשר לסכם את הדיון על העריכות במם הבא
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
toja27 כתב:ShiriV כתב:toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .
זה משפט חשוב מאוד וזה גם אחד הדברים שבנוסף הפריע לי ומאיזושהי סיבה לא כתבתי אותו. הנה אתה הודית
כן אני מודע לזה, אבל זה באמת אמור להשפיע יותר מכולם עלי, על המארגן התחרות ואולי לאלו שקרובים אלי בטבלה , וגם זה , הכל בקטנה. שום דבר קריטי. לא יודע למה מכולם את כותבת את זה , אבל בסדר זכותך לשתף מן הסתם.
ShiriV כתב:toja27 כתב:ShiriV כתב:toja27 כתב:ובכל זאת, למרות הנאמר, אני כן אנסה לתת תחזיות מהיום כמה שיותר לדד ליין, לא כי זה ממש אמור להפריע לשי (ובטח שלא לך) , אלא כדי כדי לתת תחושה פחות תזזיתית ממקום למקום .
כן אני מודע לזה, אבל זה באמת אמור להשפיע יותר מכולם עלי, על המארגן התחרות ואולי לאלו שקרובים אלי בטבלה , וגם זה , הכל בקטנה. שום דבר קריטי. לא יודע למה מכולם את כותבת את זה , אבל בסדר זכותך לשתף מן הסתם.
נראה לי שיש פה אי הבנה. חשבתי שהתכוונת למשהו אחר אבל עכשיו הבנתי למה באמת התכוונת![]()
עזוב, בוא נסכים שתערכו פחות וזהו
Shay_uzan כתב:סטטיסטיקה
טוב, הרבה זמן לא אמרנו את זה אבל שמואל מקום ראשון, זה לא קרה מאז הסיבוב ה17, בפעם האחרונה שהוא עמד בו לבד היה בסיבוב ה15... לקח זמן. זה הנתון הפותח למרות שאני רציתי שהוא יהיה טיפה אחר, אולי שיא ניקוד עונתידבר נוסף, נתון אולי יותר מפתיע למרות שהוא לא נשמע ככה, טוזה בכבודו ובעצמו ירד טיפה לעם ולמקום השלישי, מה חריג בזה? מאז הסיבוב השישי טוזה תמיד היה ב2 המקומות הראשונים.
נתחיל בנתון החדש שנוסף למערכת וזה ההפרשים, במדד הזה שמואל מוביל עם 38 נקודות פער, אחריו offry עם 44, את המקום השלישי השיג בשלות עם 51 נקודות חובה.
ווינר הערב השיג השבוע 30 נקודות, היישר למקום השני, סך הכל (לאחר עדכוני טעויות שהיו לי בשבועים האחרונים) יש לו 383 נקודות, מספיק לו להיכנס לפיינל פור
הסיבוב הזה חילק לכם 237 נקודות, רובם חולקו לכם במשחק של ברצלונה מול זניט הכי פחות חולקו במשחק של מכבי מול ריאל עם 2+ נקודות, אין חלוקה שלילית השבוע. הכי הרבה תשובות נכונות היו במשחקים שנערכו בקטלוניה ובמילאנו (מול מינכן) עם 11 מתוך 11, הכי פחות היה במשחק של מכבי מול ריאל עם 3 תשובות נכונות. המשחק עם הפער הכי צמוד היה במשחק של ולנסיה מול פאו עם 0.0556~ נקודות לטובת היוונית מנגד הממוצע הכי גדול היה במשחק שנערך בקטלוניה עם 9.278 נקודות הפרש, אני חושב שאתם יכולים לנחש לטובת מי, זה גם היה המשחק שהפער בינכם למציאות היה הכי גדול עם 8.72~ הפרש, במגד המשחק בין ברלין לפנר היה הכי קרוב למציאות עם 0.611 פער כלפי מעלה.
כפי שאתם כבר יודעים, היו השבוע 5 דיוקים:
בחימקי צסק"א MTAbasket דייק (9-) וגם בלגרד מול אפס (7-)
במכבי ריאל בשלות דייק (4-)
בברלין פנר טוזה דייק (4-)
וoffry במשחק של ולנסיה מול פאו (7)
שאר הנקודות המיוחדות שחולקו היו 8 פעמים 6 נקודות, 10 פעמים 5 ו9 נקודות ו4 39 פעמים 3 נקודות. סך הכל 71 תשובות נכונות מול 27 שגויות, 55 לטובת קבוצות הבית מול 43 לחוץ. דרך אגב המאזן שבוע בעבר היה 72 תשובות נכונות מול 27 שגויות, המשחק החסר היה אצל בשלות שהימר משחק פחות (לא נורא)
מזכיר שבוע הבא סיבוב כפול, בהצלחה לכולם
toja27 כתב:Shay_uzan כתב:סטטיסטיקה
טוב, הרבה זמן לא אמרנו את זה אבל שמואל מקום ראשון, זה לא קרה מאז הסיבוב ה17, בפעם האחרונה שהוא עמד בו לבד היה בסיבוב ה15... לקח זמן. זה הנתון הפותח למרות שאני רציתי שהוא יהיה טיפה אחר, אולי שיא ניקוד עונתידבר נוסף, נתון אולי יותר מפתיע למרות שהוא לא נשמע ככה, טוזה בכבודו ובעצמו ירד טיפה לעם ולמקום השלישי, מה חריג בזה? מאז הסיבוב השישי טוזה תמיד היה ב2 המקומות הראשונים.
נתחיל בנתון החדש שנוסף למערכת וזה ההפרשים, במדד הזה שמואל מוביל עם 38 נקודות פער, אחריו offry עם 44, את המקום השלישי השיג בשלות עם 51 נקודות חובה.
ווינר הערב השיג השבוע 30 נקודות, היישר למקום השני, סך הכל (לאחר עדכוני טעויות שהיו לי בשבועים האחרונים) יש לו 383 נקודות, מספיק לו להיכנס לפיינל פור
הסיבוב הזה חילק לכם 237 נקודות, רובם חולקו לכם במשחק של ברצלונה מול זניט הכי פחות חולקו במשחק של מכבי מול ריאל עם 2+ נקודות, אין חלוקה שלילית השבוע. הכי הרבה תשובות נכונות היו במשחקים שנערכו בקטלוניה ובמילאנו (מול מינכן) עם 11 מתוך 11, הכי פחות היה במשחק של מכבי מול ריאל עם 3 תשובות נכונות. המשחק עם הפער הכי צמוד היה במשחק של ולנסיה מול פאו עם 0.0556~ נקודות לטובת היוונית מנגד הממוצע הכי גדול היה במשחק שנערך בקטלוניה עם 9.278 נקודות הפרש, אני חושב שאתם יכולים לנחש לטובת מי, זה גם היה המשחק שהפער בינכם למציאות היה הכי גדול עם 8.72~ הפרש, במגד המשחק בין ברלין לפנר היה הכי קרוב למציאות עם 0.611 פער כלפי מעלה.
כפי שאתם כבר יודעים, היו השבוע 5 דיוקים:
בחימקי צסק"א MTAbasket דייק (9-) וגם בלגרד מול אפס (7-)
במכבי ריאל בשלות דייק (4-)
בברלין פנר טוזה דייק (4-)
וoffry במשחק של ולנסיה מול פאו (7)
שאר הנקודות המיוחדות שחולקו היו 8 פעמים 6 נקודות, 10 פעמים 5 ו9 נקודות ו4 39 פעמים 3 נקודות. סך הכל 71 תשובות נכונות מול 27 שגויות, 55 לטובת קבוצות הבית מול 43 לחוץ. דרך אגב המאזן שבוע בעבר היה 72 תשובות נכונות מול 27 שגויות, המשחק החסר היה אצל בשלות שהימר משחק פחות (לא נורא)
מזכיר שבוע הבא סיבוב כפול, בהצלחה לכולם
לא יכול להגיד שלא הייתי מרוצה יותר לו הייתי במקום הראשון גם היום, אבל במובן מסויים יש משהו נוח במצב הטבלה הנוכחי שלי, משהו נעים ונינוח כזה שמשחרר קצת לחץ.
דרך אגב , המאבק שמתנהל בין שמוליק לyellowaura כבר תקופה מרתקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־19 אורחים