30 אפריל 2020, 21:12
jol9 כתב:טוב, החזרה ל"שגרה" בבתי הספר היא די דרדר'לה. זה בעיקר בשביל לתת להורים ולילדים הקטנים (א-ג) אוויר.
אין צהרונים, מה שאומר שההורים לא באמת יכולים לצאת לעבודה.
אצלנו בעבודה ממשיכים במתכונת העבודה מהבית, ובינתיים זה עובד סה"כ סבבה.
הלקח שלי מכל העסק הזה, הוא שחברת הייטק צריכה לאפשר לעובדים שלה לעבוד יום-יומיים מהבית באופן קבוע, ולהיערך לזה
בהתאם על ידי צמצום מרחבי העבודה שלה.
אני מאמין שאחרי צמצום ההוצאות שהיו לחברות הגדולות בתקופה הזאת בכל מה שקשור בחשמל ותשתיות, לא יהיה מנוס מבחינתם.
01 מאי 2020, 13:23
01 מאי 2020, 13:43
Jack55 כתב:חחחח מחזירים אותנו ללמוד בהתראה של יומיים.
נפלא, אפשר להתכונן לגל שני בכיף.
01 מאי 2020, 13:44
בינתיים לפי איך שזה נראה התקבלה החלטה בממשלה, אבל אולי במקום לפתוח בראשון ידחו את זה בכמה ימים.my man כתב:Jack55 כתב:חחחח מחזירים אותנו ללמוד בהתראה של יומיים.
לא מאמין שזה יקרה אבל אולי אתבדה..
לא יצאה שום הנחיה בנושא.
01 מאי 2020, 13:47
Jack55 כתב:בינתיים לפי איך שזה נראה התקבלה החלטה בממשלה, אבל אולי במקום לפתוח בראשון ידחו את זה בכמה ימים.my man כתב:Jack55 כתב:חחחח מחזירים אותנו ללמוד בהתראה של יומיים.
לא יצאה שום הנחיה בנושא.
נשמע לי הזוי להחזיר תיכונים שלמים בהתראה של יומיים.
01 מאי 2020, 15:26
my man כתב:Jack55 כתב:בינתיים לפי איך שזה נראה התקבלה החלטה בממשלה, אבל אולי במקום לפתוח בראשון ידחו את זה בכמה ימים.my man כתב:Jack55 כתב:חחחח מחזירים אותנו ללמוד בהתראה של יומיים.
לא יצאה שום הנחיה בנושא.
נשמע לי הזוי להחזיר תיכונים שלמים בהתראה של יומיים.
לזה התכוונתי..קיבלו החלטה אבל אף אחד לא מוכן לזה באמת..
אני מעריך שזה ייקח לפחות כמה ימים עד שבוע אם לא יותר...
01 מאי 2020, 15:38
מישהו מירושלים(!) הגיע לאיקאה בראשל''צ כשהוא יודע שהוא סובל מסימפטומיםHoliday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
אנחנו לא העם הכי חכם בעולם
01 מאי 2020, 15:44
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מירושלים(!) הגיע לאיקאה בראשל''צ כשהוא יודע שהוא סובל מסימפטומיםHoliday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
למישהו יש תיאור יותר טוב מ''מחבל ביולוגי''?
01 מאי 2020, 16:05
למה יש לי הרגשה חזקה מאוד מאוד שאין לי מושג בכלל מאיפה היא מגיעה וזה תמוה ביותר, שהוא חרדי?Holiday_Armadillo כתב:מישהו מירושלים(!) הגיע לאיקאה בראשל''צ כשהוא יודע שהוא סובל מסימפטומיםHoliday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
01 מאי 2020, 16:08
הוא חרדי, זה פורסםShiriV כתב:למה יש לי הרגשה חזקה מאוד מאוד שאין לי מושג בכלל מאיפה היא מגיעה וזה תמוה ביותר, שהוא חרדי?Holiday_Armadillo כתב:מישהו מירושלים(!) הגיע לאיקאה בראשל''צ כשהוא יודע שהוא סובל מסימפטומיםHoliday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
בכל מקרה, בואו נשחק אותה כולנו מופתעים.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
01 מאי 2020, 16:09
טוב לזה כבר באמת לא ציפיתי. שוקינגשמואל1 כתב:הוא חרדי, זה פורסםShiriV כתב:למה יש לי הרגשה חזקה מאוד מאוד שאין לי מושג בכלל מאיפה היא מגיעה וזה תמוה ביותר, שהוא חרדי?Holiday_Armadillo כתב:מישהו מירושלים(!) הגיע לאיקאה בראשל''צ כשהוא יודע שהוא סובל מסימפטומיםHoliday_Armadillo כתב:תורי ענק וזמן המתנה של שעתיים באיקאה ראשל''צ
בכל מקרה, בואו נשחק אותה כולנו מופתעים.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
01 מאי 2020, 16:46
01 מאי 2020, 16:54
MTA2311 כתב:מה זה אומר שהלימודים לא חובה? נותנים הדלפה לתקשורת ואז נעלמים ליומיים כי שבת, כשכל זה אמור לחזור ביום ראשון.
בינתיים כבר לא מעט ערים הודיעו שאצלן זה לא יקרה.
שכונה.
01 מאי 2020, 17:04
כאמור, החזרה תעשה על פי ההיערכות של כל רשות ובית ספר, כדי לאפשר להם להיערך באופן ראוי. בשלב זה, הלימודים לא יוגדרו כחובה (זולת מבחני הבגרות).
01 מאי 2020, 17:07
Jack55 כתב:כאמור, החזרה תעשה על פי ההיערכות של כל רשות ובית ספר, כדי לאפשר להם להיערך באופן ראוי. בשלב זה, הלימודים לא יוגדרו כחובה (זולת מבחני הבגרות).
אני לא מצליח להבין מה הכוונה, אם הלימודים לא חובה חוץ ממקצועות הבגרות או חוץ ממבחני הבגרות ביוני-יולי.
אם זה חוץ ממבחני הבגרות זה אומר שלא חייב לבוא לבית הספר עד המבחנים, אבל אם זה חוץ ממקצועות הבגרות זה אומר שחייב לחזור לבית הספר ללמידה של המקצועות של מבחני הבגרות.
ההבדל משמעותי, ואין פירוט כמו שצריך על העניין.
01 מאי 2020, 17:09
my man כתב:Jack55 כתב:כאמור, החזרה תעשה על פי ההיערכות של כל רשות ובית ספר, כדי לאפשר להם להיערך באופן ראוי. בשלב זה, הלימודים לא יוגדרו כחובה (זולת מבחני הבגרות).
אני לא מצליח להבין מה הכוונה, אם הלימודים לא חובה חוץ ממקצועות הבגרות או חוץ ממבחני הבגרות ביוני-יולי.
אם זה חוץ ממבחני הבגרות זה אומר שלא חייב לבוא לבית הספר עד המבחנים, אבל אם זה חוץ ממקצועות הבגרות זה אומר שחייב לחזור לבית הספר ללמידה של המקצועות של מבחני הבגרות.
השני
01 מאי 2020, 17:15
Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:כאמור, החזרה תעשה על פי ההיערכות של כל רשות ובית ספר, כדי לאפשר להם להיערך באופן ראוי. בשלב זה, הלימודים לא יוגדרו כחובה (זולת מבחני הבגרות).
השני
אז בשביל מה להגיד "הלימודים לא חובה"
פשוט שירשמו שהמערכת תהייה בנויה ממקצועות הבגרות.
01 מאי 2020, 17:28
my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:כאמור, החזרה תעשה על פי ההיערכות של כל רשות ובית ספר, כדי לאפשר להם להיערך באופן ראוי. בשלב זה, הלימודים לא יוגדרו כחובה (זולת מבחני הבגרות).
השני
למיטב הבנתי הלימודים לא חובה חוץ מכיתות י"א-י"ב שילמדו לבגרות.
אבל כן הניסוחים (וההתנהלות בכללי) פשוט גרועים..
01 מאי 2020, 17:29
Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:אני לא מצליח להבין מה הכוונה, אם הלימודים לא חובה חוץ ממקצועות הבגרות או חוץ ממבחני הבגרות ביוני-יולי.
השני
למיטב הבנתי הלימודים לא חובה חוץ מכיתות י"א-י"ב שילמדו לבגרות.
אבל כן הניסוחים (וההתנהלות בכללי) פשוט גרועים..
לגמרי, התנהלות רעה.
מקווה שמחר בערב יוציאו הודעה מסודרת ומפורטת שעונה על הכל.
אגב אני גם מקווה שזה לא הולך להיות מערכת רגילה וכו', זה צריך להיות 3-4 שעות ביום על מקצועות הבגרות בשעות נוחות וחזרה הביתה.
01 מאי 2020, 18:02
MTA2311 כתב:מה זה אומר שהלימודים לא חובה? נותנים הדלפה לתקשורת ואז נעלמים ליומיים כי שבת, כשכל זה אמור לחזור ביום ראשון.
בינתיים כבר לא מעט ערים הודיעו שאצלן זה לא יקרה.
שכונה.