מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 יוני 2011, 02:57

העניין הוא שכרגע אידסון עדיין ממתין לכך שאולי מכבי יתנו לו עדיין הוצאה חדשה ומכבי אמרה ש2.4 מיליון לשנתיים זה גג . לא הבנתי מי אבל משהו , ככל הנראה אישתו רוצה להשאר בארץ .
שאתם בוחנים שמות שפרסמו תקחו בח-ן שכבר שנתיים אין הדלפות כמעט : פעם וואן היה מעודכן כי גברת לירון פאנן עם אביה ז"ל היו חברים מאוד טובים של אפירה , גם םיני היה אוהב לזרוק איזה עצם לעיתונאים מסוגה ולפרטת אתם . היום מידע ממכבי זה בונקר : או שמעלים שם כאיזה סוכן רמז או מכבי רצתה לפרסם או ראו באיזה פורום כולל כאן . בוואן גם גרשון מעלה ספקולציות ככה הם כתבו שיש בעיה על בלו רק אתמול בערב למרות שלמחרת הוא חתם .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מה מכבי » 04 יוני 2011, 03:41

אידסון לא ממתין לכלום. ההודעה שהוא לא ממשיך הייתה רשמית של מכבי והיא ככל הנראה הגיעה אחרי שאידסון כבר חתם במקום אחר והודיע על כך למכבי. יכול להיות שהוא חתם באחת הקבוצות שמשחקות עדיין בפלייאוף ולכן אין הודעה עדיין איפה (צסק"א, פנרבחצ'ה, ברצלונה, או ריאל שרק הודחה). יכול להיות שסתם מחכים. פה הוא לא ישחק גם אם נציע לו מחר 2 מליון דולר. לא מוציאים הודעה עם תגובה של השחקן שהוא מודה לקהל ולקבוצה כל עוד יש סיכוי אפילו אם זה קלוש שהוא ימשיך.
מה מכבי

הודעהעל ידי בעל זבוב » 04 יוני 2011, 07:18

מה מכבי כתב:אידסון לא ממתין לכלום. ההודעה שהוא לא ממשיך הייתה רשמית של מכבי והיא ככל הנראה הגיעה אחרי שאידסון כבר חתם במקום אחר והודיע על כך למכבי. יכול להיות שהוא חתם באחת הקבוצות שמשחקות עדיין בפלייאוף ולכן אין הודעה עדיין איפה (צסק"א, פנרבחצ'ה, ברצלונה, או ריאל שרק הודחה). יכול להיות שסתם מחכים. פה הוא לא ישחק גם אם נציע לו מחר 2 מליון דולר. לא מוציאים הודעה עם תגובה של השחקן שהוא מודה לקהל ולקבוצה כל עוד יש סיכוי אפילו אם זה קלוש שהוא ימשיך.

אני בהחלט מסכים איתך.
גם אני בדיעה שאידסון כבר מזמן סגר/חתם בקבוצה אחרת ולכן יצאה הודעה רשימית של מכבי.
בוא ונגיד, שאני לא זוכר הודעה רישמית על שחקן שלא ימשיך...
בעל זבוב

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יוני 2011, 10:11

אם לא חתם אז בטוח סיכם ורק מחכה שהעונה של הקבוצה הזאת תסתיים....ככה היה גם עם מכבי בזמנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 יוני 2011, 11:50

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יוני 2011, 12:03

החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1829487
ברצלונה

לא ברור לי למה הם צריכים אותו והאמת למה הוא צריך אותם ? הוא פשוט יעלם שם אבל לפחות יצא עם קופה יפה...רואים שבשלב הזה של הקריירה יותר חשוב לו הכסף וזה לגיטימי לחלוטין כי לא נשאר לו הרבה שנים לשחק ברמות הגבוהות....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו » 04 יוני 2011, 13:55

אם ברצלונה באמת חושבים שהוא שווה 2 מליון יורו אז שיבושם להם , לדעתי הוא לא שווה אפילו חצי מזה ועם כל הכבוד אוברייטד בטירוף , רק לפניי כמה שבועות הינו צריכים להיתאמץ בשביל לשכנע את עצמנו שהוא ' מביא דברים שמעבר למה שרואים ' , אז נכון שחקן טוב וקבוצתי אבל ממש לא הסופרסטאר שאין לו תחליף כמו שעושים ממנו.
מקאדו

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2011, 14:10

מקאדו כתב:אם ברצלונה באמת חושבים שהוא שווה 2 מליון יורו אז שיבושם להם , לדעתי הוא לא שווה אפילו חצי מזה ועם כל הכבוד אוברייטד בטירוף , רק לפניי כמה שבועות הינו צריכים להיתאמץ בשביל לשכנע את עצמנו שהוא ' מביא דברים שמעבר למה שרואים ' , אז נכון שחקן טוב וקבוצתי אבל ממש לא הסופרסטאר שאין לו תחליף כמו שעושים ממנו.

מקאדו, אתה צודק שהוא לא סופרסטאר אבל אני לא בטוח במאת האחוזים שבאמת אין לו מחליף.

אתה מסכים עם הרוב כאן שהוא שחקן קבוצתי טוב. אני אטען שיש באירופה הרבה יותר סופרסטארים מאשר שחקנים קבוצתיים ממש טובים. מהבחינה הזו, דווקא אם איידסון היה סופרסטאר (סטייל אנדרסון של שנה שעברה) העזיבה שלו הייתה הרבה פחות מטרידה אותי. חבילה שלמה כמו שהוא מספק זה דבר נדיר במיוחד במחוזותינו. בארסה יודעת את זה ובגלל זה היא פותחת את הארנק.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו » 04 יוני 2011, 16:18

yiffy כתב:
מקאדו כתב:אם ברצלונה באמת חושבים שהוא שווה 2 מליון יורו אז שיבושם להם , לדעתי הוא לא שווה אפילו חצי מזה ועם כל הכבוד אוברייטד בטירוף , רק לפניי כמה שבועות הינו צריכים להיתאמץ בשביל לשכנע את עצמנו שהוא ' מביא דברים שמעבר למה שרואים ' , אז נכון שחקן טוב וקבוצתי אבל ממש לא הסופרסטאר שאין לו תחליף כמו שעושים ממנו.

מקאדו, אתה צודק שהוא לא סופרסטאר אבל אני לא בטוח במאת האחוזים שבאמת אין לו מחליף.

אתה מסכים עם הרוב כאן שהוא שחקן קבוצתי טוב. אני אטען שיש באירופה הרבה יותר סופרסטארים מאשר שחקנים קבוצתיים ממש טובים. מהבחינה הזו, דווקא אם איידסון היה סופרסטאר (סטייל אנדרסון של שנה שעברה) העזיבה שלו הייתה הרבה פחות מטרידה אותי. חבילה שלמה כמו שהוא מספק זה דבר נדיר במיוחד במחוזותינו. בארסה יודעת את זה ובגלל זה היא פותחת את הארנק.

אני מדבר בייחס לסכומים שהוא דרש קיבל או יקבל , הוא לא שחקן כזה גדול ששווה סכומים כאלה בטח לא בשביל מכבי , 1.4 מליון דולר אם היה מקבל היה הופך לאחד השחקנים היקרים בתולדות מכבי וזה ממש היתה הגזמה פראית , בעונה שעברה הוא דיי איכזב וגם העונה לא היה כזה גדול למעט בשליש האחרון של העונה ובפרט בשניי הפיינל פורים מה שקצת השכיח את העונה וחצי שקדמו וייצר אצל חלק פה תחושה שהוא שחקן ללא תחליף , קבוצתי כן שחקן דיי רב גוני כן , התאים למכבי של העונה וודאי , מצד שני קליעה בינונית רוב הזמן , עליות וירידות חדות ביכולת , לא ממש לקח אחריות עד החודשיים האחרונים .

נ.ב ליחס את היכולת שלו בעונה שעברה רק לעובדה ששיחק ליד אנדרסון זה בעניי מוגזם ולא מדויק .
מקאדו

הודעהעל ידי Mta_atic » 04 יוני 2011, 18:13

סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יוני 2011, 18:24

Mta_atic כתב:אידסון סגר בבארסה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01077.html

מכל הקבוצות ביבשת,זאת האחרונה שרציתי שאידסון יחתום בה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 04 יוני 2011, 19:53

שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור 2 מתוכם ולהבין את מי באמת כדאי מבניהם
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ואולי אהרון גקסון אבל אפשר לוותר כי הוא בדיוק כמו פארגו ויש לנו מנהל משחק
אני הייתי רוצה את קיילי וויבר קודם כל
ותעלו עוד שמות
אדם

הודעהעל ידי refael » 04 יוני 2011, 20:00

אדם כתב:שמתי לעצמי 5 שמות רלונטים בעיני ובעיני התקשורת בכל אופן בנתיים
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות

גסי קארול- יודע לזרוק לשלוש מגניב...
סמי מחיה-לא נראה לי מתאים לרמות הגבוהות
קיסי ריברס- אם לא החצי שנה האחרונה לא היית שומע אליו בכלל
גיימס וויט - יודע להטביע חזק אז מה ?
אהרון גקסון בכלל רכז אנחנו לא צריכים
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 04 יוני 2011, 20:08

6 לב צהוב כתב:
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות

אז אולי נביא את דיאמנטידיס? או נבארו?
נו באמת, מה אתה מצפה שמכבי תביא?
קארול נתן כמעט 20 נקודות בספרד, עם אחוזי שלשות אידירים, מה אתה עוד רוצה? מחיה נתן 15 נקודות ו5 ריבאונד בממצועה העונה ביורוליג, לא מתאים לרמות האלה? ריברס נתן משהו כמו 17 נקודות עם מעל 50% ל3, לא מספיק?
אי אפשר לפסול כל שחקן ככה סתם, למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מנוסים ומוכחים
asafb96

הודעהעל ידי refael » 04 יוני 2011, 20:12

asafb96 כתב:
6 לב צהוב כתב:
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות

אז אולי נביא את דיאמנטידיס? או נבארו?
נו באמת, מה אתה מצפה שמכבי תביא?
קארול נתן כמעט 20 נקודות בספרד, עם אחוזי שלשות אידירים, מה אתה עוד רוצה? מחיה נתן 15 נקודות ו5 ריבאונד בממצועה העונה ביורוליג, לא מתאים לרמות האלה? ריברס נתן משהו כמו 17 נקודות עם מעל 50% ל3, לא מספיק?
אי אפשר לפסול כל שחקן ככה סתם, למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מנוסים ומוכחים

למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מוכחים ? היא הרגע הצטרפה לאדריאטית , אני חושב היא קיבלה איזה 2 מיליון אם אני לא טועה.
וכן כל השחקנים האלו לא מתאימים לרמה של מכבי וכן אני מצפה שהרמה של השחקנים שההנהלה תביא היו קצת יותר טובים מאלו .
קבילנו 2 מיליון לשימור הסגל ? זה לא הצליח אני מצפה למשהו טוב בכסף הזה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yellowaura » 04 יוני 2011, 20:13

אני מקווה שיביאו שומר אכזרי לעמדת ה- SF ולעמדת ה- SG . אני אהבתי את מכבי של החלק הראשון של העונה. מכבי ששמרה לחץ למרות שהייתה פחות משוחררת בהתקפה. הייתי רוצה לראות שחקנים עם מוטת ידיים וזריזות, חוטפים טובים.

בכל מקרה מכבי חייבת לבחור לאיזה כיוון היא רוצה ללכת ולפי זה לבחור את השחקנים. קארול למשל שחקן מצויין למכבי של סוף העונה ולא למכבי שרוצה לעשות לחץ. מבין השמות שהעלו עד עכשיו לא ראיתי שחקני הגנה מטורפים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יוני 2011, 20:16

6 לב צהוב כתב:
גסי קארול
סמי מחיה
קיסי ריברס
קילי וויבר
גיימס וויט
ותעלו עוד שמות

לא הייתי מזלזל באף אחד מהשחקנים האלו ,
קרול יודע לעשות יותר מרק לזרוק שלוש , אבל הוא תלוי מאוד באלו שלצידו

ככל שאני ניכנס יותר לעומק אני מבין שכרגע מאחיה הוא הכי מתאים להחליף את איידסון , הסטט' שלו הכי טובה בקבוצה שלו אבל זה פשוט מדהים כי ככל שאני רואה יותר משחקים של שולה העונה אני פשוט מבין שהוא לא הכוכב הנוצץ שם אלא פשוט השחקן היעיל שלא עושה יותר מידי טעויות ולא מנסה לגנוב את ההצגה . יש להם את דמרקוס נלסון ואנטואן רובינסון שסטטיטית עושים פחות ממנו אבל עושים את זה בצורה נוצצת יותר , בדיוק כמו פארגו ופרקינס במכבי כשאיידסון השחקן שמראה בסופו של דבר את הסטט הכי יעילה .

על ריברס אמרתי כבר מה אני חושב....

ג'יימס ווייט זה שחקן שמאז אמצע עונה שעברה שצביקה הגיע לסנט פטרס...מראה מגמת שיפור הכי גדולה שאני זוכר בשנים האחרונות . כבר עונה שעברה הוא הראה שהוא הרבה יותר מסתם אחד שקופץ גבוהה והציג יד מעולה מבחוץ ומשחק הגנה טוב מאוד. והשנה אפילו עלה עוד כמה מדרגות במשחק שלו וגם באופי כשהצליח להביא קבוצה קטנה לפלייאוף . אבל יש לי קצת בעיה עם הובלת הכדור שלו שניראת לי טיפה גמלונית ואני לא סגור עליו עדיין...

אהרון ג'קסון שחקן מצויין ולדעתי לא תיהיה לו בעיה לשחק לצד פארגו , הבעיה היא שהוא שחקן לא זול ומשחק בקבוצה שמכבי היא לא כזאת אטראקציה בשבילו , לא כלכלית ולא מקצועית ולכן יהיה קשה ויקר להביא אותו . אישית הייתי מעדיף עליו את מרכוס וויליאמס , פליקס , יש לך מושג מה חומרת הפציעה שלו ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 04 יוני 2011, 20:16

yellowaura כתב:אני מקווה שיביאו שומר אכזרי לעמדת ה- SF ולעמדת ה- SG . אני אהבתי את מכבי של החלק הראשון של העונה. מכבי ששמרה לחץ למרות שהייתה פחות משוחררת בהתקפה. הייתי רוצה לראות שחקנים עם מוטת ידיים וזריזות, חוטפים טובים.

בכל מקרה מכבי חייבת לבחור לאיזה כיוון היא רוצה ללכת ולפי זה לבחור את השחקנים. קארול למשל שחקן מצויין למכבי של סוף העונה ולא למכבי שרוצה לעשות לחץ. מבין השמות שהעלו עד עכשיו לא ראיתי שחקני הגנה מטורפים.

הייתי מנסה לגנוב לפנא את סאטו שחקן נהדר שעושה כל מה שכתבת יכול להיות שהם ישחררו אותו בעקבות היכולת הלא ממש מרשימה שלו העונה.
תמונה
refael

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יוני 2011, 20:18

אולי עדיף לחכות לשחקנים מהנ.ב.א שיוכלו להיות רלוונטיים למכבי בשל השביתה?
ואני כמובן לא מדברת על קובי או לברון, אל על פרי אייג'נטס מעניינים שיישארו גם אחרי שהשביתה תיגמר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 04 יוני 2011, 20:22

אם הם לא מספיקים, מי לדעתך מספיק? את מי מכבי צריכה להביא במקום אידסון?
אל תשכח שבחלק מהכסף, מכבי תשתמש להבאת שחקנים להרחבת הסגל, כמו ההחתמה של ג'יימס, וההחתמות הבאות שיבואו. סגל של 14-15 שחקנים זה לא זול בכלל
גם השדרוגים של פארגו פניני ובלו זה סכום לא מבוטל
מה גם שכל השחקנים הגדולים באירופה כרגע חתומים, וגם הם יושבים על חוזים של יותר מ2 מיליון יורו, אין היום שחקנים כמו נאברו וספאנוליס שמסתובבים בשוק
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 04 יוני 2011, 20:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים