14 אוגוסט 2020, 12:56
החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
לא מתאימים לי לקונספט של מה שיאניס רוצה מהעמדה הזאת בכלל.
קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.
הדברים האלה לא בDNA שלהם והם לא איזה פרוספקטים ש״יגדלו״ לתוך הנישה הזאת.
14 אוגוסט 2020, 13:00
14 אוגוסט 2020, 13:16
my man כתב:מה חושבים שיקרה עם האנטר במידה ומכבי לא יחתימו את אייסי? ישפיע עליו?
14 אוגוסט 2020, 13:18
14 אוגוסט 2020, 13:19
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
קודם כל פיזיות ואתלטיות, חסימות בהתקפה, ריבאונד בשני הצדדים, הגנה- גם בחילופים, גם על הטבעת.
כספי נותן את הדברים האלה? קלוירו? גייק כהן? אז על סמך מה אתה אומר שזה מה שיאניס רוצה? גם אייסי לא נותן בערך 70% ממה שכתבת אבל זה כבר משהו אחר.
בכל מקרה, גם זיזיץ לא נותן את מה שיאניס אוהב ששחקנים בעמדה 5 נותנים, אז לא נביא?
נשפך כבר הרבה מאוד מלל על אייסי ואין לי כוונה להיכנס לזה שוב, אבל בוא לפחות לא נתכחש לפער האיכות בינו לבין שני השחקנים שצויינו.
14 אוגוסט 2020, 13:26
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ו-וויטינגטון שחקנים כל כך שונים מאייסי...
כספי נותן את הדברים האלה? קלוירו? גייק כהן? אז על סמך מה אתה אומר שזה מה שיאניס רוצה? גם אייסי לא נותן בערך 70% ממה שכתבת אבל זה כבר משהו אחר.
בכל מקרה, גם זיזיץ לא נותן את מה שיאניס אוהב ששחקנים בעמדה 5 נותנים, אז לא נביא?
נשפך כבר הרבה מאוד מלל על אייסי ואין לי כוונה להיכנס לזה שוב, אבל בוא לפחות לא נתכחש לפער האיכות בינו לבין שני השחקנים שצויינו.
כשיש לך כמה מספרי 4 אתה רוצה דברים שונים מכל אחד. את מה שכספי וקלויארו לא מביאים אתה משלים מהכיוון של אייסי.
אני לא חושב שגרג וויטינגטון שחקן איכותי ממנו. על גיל אפשר להתווכח.
בכל מקרה, זה לא הפרופיל.
14 אוגוסט 2020, 13:44
גם אותו יאניס רצה להשאירA.Parker כתב:אני בעיקר אוהב שאחרי שכבר נהיה קשה להתכחש לתרומה הדלה שלו, התומכים בו עברו למנטרות כמו האסל ותרומה לחדר ההלבשה. אכן מצדיק הישארות של שחקן, ועוד בסכומים ובמעמד הזה. מקרה דינאדרה קיין 2
14 אוגוסט 2020, 13:51
14 אוגוסט 2020, 14:00
Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאירA.Parker כתב:אני בעיקר אוהב שאחרי שכבר נהיה קשה להתכחש לתרומה הדלה שלו, התומכים בו עברו למנטרות כמו האסל ותרומה לחדר ההלבשה. אכן מצדיק הישארות של שחקן, ועוד בסכומים ובמעמד הזה. מקרה דינאדרה קיין 2
לא תמיד צריך להגיד ''אמן'' על מה שהצוות המקצועי רוצה
14 אוגוסט 2020, 14:04
A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאירA.Parker כתב:אני בעיקר אוהב שאחרי שכבר נהיה קשה להתכחש לתרומה הדלה שלו, התומכים בו עברו למנטרות כמו האסל ותרומה לחדר ההלבשה. אכן מצדיק הישארות של שחקן, ועוד בסכומים ובמעמד הזה. מקרה דינאדרה קיין 2
כן, ואנחנו רואים מה הוא שווה היום כשאפילו קבוצות יורוקאפ לא לוקחות אותו (לחשוב שאמרו שאם לא מכבי, הוא יהיה בקבוצת יורוליג אחרת כמו פאו).
14 אוגוסט 2020, 14:06
החציל האצטקי כתב:לא חושב שהוא טוב בכמה רמות. לא.
מוכשר התקפית? כן, זה לא קשה. גם רומן סורקין יותר מוכשר התקפית.
במכלול- אייסי שחקן שמביא דברים חשובים לקבוצה ויש סיבה ששיחק 7 שנים בNBA וגיל לא.
כן, גם הדברים שלא נרשמים בסטטיסטיקה. איזה קטע.
אפשר להמשיך לטחון את זה שהוא שחקן מחריד, אבל הרזומה שלו מדבר בעד עצמו.
זה לא המקרה של דיאנדרה קיין.
ועדיין- אני מסכים איתכם ש*אפשר* להחליף אותו בשחקן יותר מוכשר התקפית.
פשוט חושב שהפרופיל צריך להיות אוליבר (4-5), ולא וויטינגטון (3-4).
פיזיות, אתלטיות, ריבאונד, סיומת ברמה גבוהה + ריווח מבחוץ, יכולת להגן על הטבעת.
14 אוגוסט 2020, 14:08
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאירA.Parker כתב:אני בעיקר אוהב שאחרי שכבר נהיה קשה להתכחש לתרומה הדלה שלו, התומכים בו עברו למנטרות כמו האסל ותרומה לחדר ההלבשה. אכן מצדיק הישארות של שחקן, ועוד בסכומים ובמעמד הזה. מקרה דינאדרה קיין 2
כן, ואנחנו רואים מה הוא שווה היום כשאפילו קבוצות יורוקאפ לא לוקחות אותו (לחשוב שאמרו שאם לא מכבי, הוא יהיה בקבוצת יורוליג אחרת כמו פאו).
היום יצא דיווח ששאראס מתעניין...
קצת מקווה שיעשה לנו טובה ויוריד מאיתנו את העול הזה.
14 אוגוסט 2020, 14:09
באייסיA.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאירA.Parker כתב:אני בעיקר אוהב שאחרי שכבר נהיה קשה להתכחש לתרומה הדלה שלו, התומכים בו עברו למנטרות כמו האסל ותרומה לחדר ההלבשה. אכן מצדיק הישארות של שחקן, ועוד בסכומים ובמעמד הזה. מקרה דינאדרה קיין 2
באייסי או בקיין?
14 אוגוסט 2020, 14:12
Jack55 כתב:באייסיA.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאיר
באייסי או בקיין?
14 אוגוסט 2020, 14:14
Jack55 כתב:באייסיA.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אותו יאניס רצה להשאיר
באייסי או בקיין?
14 אוגוסט 2020, 14:16
14 אוגוסט 2020, 14:19
שופי שוף כתב:Jack55 כתב:באייסיA.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:כן, ואנחנו רואים מה הוא שווה היום כשאפילו קבוצות יורוקאפ לא לוקחות אותו (לחשוב שאמרו שאם לא מכבי, הוא יהיה בקבוצת יורוליג אחרת כמו פאו).
באייסי או בקיין?
על איזה דיווח בדיוק מדובר?
14 אוגוסט 2020, 14:20
אדגר פו כתב:כבר עמוד 44 על אייסי. החפירות עליו כבר הגיעו עד הקוטב הצפוני.
14 אוגוסט 2020, 14:21
החציל האצטקי כתב:שופי שוף כתב:Jack55 כתב:באייסיA.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:היום יצא דיווח ששאראס מתעניין...
באייסי או בקיין?
על איזה דיווח בדיוק מדובר?
https://twitter.com/matty_vanpersie/sta ... 51938?s=21
Euroleague.
Chapter Quincy Acy. Maccabi Tel Aviv remains the favorite for his renewal, but FC Barcelona of Jasikevicius is looking for an athletic 4/5 and asked the player's entourage information.
#Acy #Maccabi #TelAviv #basketball #baloncesto #EuroLeague #מַכַּבִּי #Barcelona
14 אוגוסט 2020, 14:28