16 אוגוסט 2020, 18:33
Holiday_Armadillo כתב:כמו שאור אמר, אינגלס שם בגלל מה שהוא עושה עכשיועידן כתב:אינגלס ממש לא צריך להיות שם. הייתי שם במקומו את אידסון או פרקינס.
חוץ מזה - נראה אחלה.
לא היה שחקן רע גם אז, פשוט לא הייתה התאמה, שזה סבבה ועכשיו הוא עושה דברים נפלאים וגם אז היה אישיות נפלאה, אבל הוא לא צריך להיות שם
אני בעד אידסון או לינהארט
16 אוגוסט 2020, 18:34
ברור, לצערי זה מנהג שהפך למקובל מדיעידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמו שאור אמר, אינגלס שם בגלל מה שהוא עושה עכשיועידן כתב:אינגלס ממש לא צריך להיות שם. הייתי שם במקומו את אידסון או פרקינס.
חוץ מזה - נראה אחלה.
לא היה שחקן רע גם אז, פשוט לא הייתה התאמה, שזה סבבה ועכשיו הוא עושה דברים נפלאים וגם אז היה אישיות נפלאה, אבל הוא לא צריך להיות שם
אני בעד אידסון או לינהארט
ברור לי שהוא שם בגלל מה שהוא עושה עכשיו, רק שזה ממש לא רלוונטי לסקר הזה
16 אוגוסט 2020, 19:09
16 אוגוסט 2020, 19:12
16 אוגוסט 2020, 19:45
מאוחר מידי לזה, זאת בחירת הרת גורל והתלבטתי אז אמרתי נשים את זה פה מקסימום נתחרטmy man כתב:יאפ
16 אוגוסט 2020, 19:48
16 אוגוסט 2020, 19:48
16 אוגוסט 2020, 20:01
למה לא פה?Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
16 אוגוסט 2020, 20:05
Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
16 אוגוסט 2020, 20:24
אפשר בסקרים פה לעשות עד 10 שחקנים, זה בעיה כי יש בערך 30 שחקנים בסקר ויבחרו 10...my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
זה רעיון גדול..צריך אחד גם פה..
16 אוגוסט 2020, 20:28
אפשר גם פשוט לתת לאנשים להתדייןShay_uzan כתב:אפשר בסקרים פה לעשות עד 10 שחקנים, זה בעיה כי יש בערך 30 שחקנים בסקר ויבחרו 10...my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
שקלתי לעשות בעוד פלטפורמות אבל זה דיי מורכב במשהו שהוא מהיום להיום.
אגב, הLVP בנתיים זה סוני ווימס, אחריו פאברני, אנוואקו שלישי
16 אוגוסט 2020, 20:32
זה תמיד אפשריHoliday_Armadillo כתב:אפשר גם פשוט לתת לאנשים להתדייןShay_uzan כתב:אפשר בסקרים פה לעשות עד 10 שחקנים, זה בעיה כי יש בערך 30 שחקנים בסקר ויבחרו 10...my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
שקלתי לעשות בעוד פלטפורמות אבל זה דיי מורכב במשהו שהוא מהיום להיום.
אגב, הLVP בנתיים זה סוני ווימס, אחריו פאברני, אנוואקו שלישי
16 אוגוסט 2020, 21:04
my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
16 אוגוסט 2020, 21:08
ללא ספק את הכי גרועה ומאכזבת...Jack55 כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
יאללה אז תרים את הכפפה.
אבל למען האמת לא הבנתי את הרעיון של הסקר, צריך לבחור 10 שחקנים שהכי פחות הצליחו במכבי בעשור האחרון ולהרכיב מהם את העשירייה הכי טובה או הכי גרועה?
16 אוגוסט 2020, 21:10
Shay_uzan כתב:ללא ספק את הכי גרועה ומאכזבת...Jack55 כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
יאללה אז תרים את הכפפה.
אבל למען האמת לא הבנתי את הרעיון של הסקר, צריך לבחור 10 שחקנים שהכי פחות הצליחו במכבי בעשור האחרון ולהרכיב מהם את העשירייה הכי טובה או הכי גרועה?
אין לי מושג איך ווימס ראשון, יש מצב זה בגלל השנאה כלפיו
הסקר כבר רץ בפייסבוק
16 אוגוסט 2020, 21:11
ללא ספק מה שקורה בתגובות זה בעיקר משנאה עליו, אבל אני לא מופתע שהוא נבחר, למעשה אני שוקל לתת לו חסות לקבוצהJack55 כתב:Shay_uzan כתב:ללא ספק את הכי גרועה ומאכזבת...Jack55 כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:אגב, לחבירנו הצינים יצרתי בקבוצת פייסבוק הישנה סקר על קבוצה ה"פחות מוצלחת" של העשור. מי ששם מוזמן להצביע, ההצבעה עד מחר ב20:00 והתוצאות יפורסמו ב2:27 (וזה תלוי באישור הפוסט של המנהלים שם)
יאללה אז תרים את הכפפה.
אין לי מושג איך ווימס ראשון, יש מצב זה בגלל השנאה כלפיו
הסקר כבר רץ בפייסבוק
אוקיי את העשירייה הגרועה ביותר שהייתה פה בעשור אחרון.
זהו כבר קצת התבלבלתי כי ווימס היה ראשון.
16 אוגוסט 2020, 21:14
18 אוגוסט 2020, 22:40
18 אוגוסט 2020, 23:11
תפנה לתומרShay_uzan כתב:סתם מתעניין: יש איך לשנות את השם בפורום?
18 אוגוסט 2020, 23:11
אחלהHoliday_Armadillo כתב:תפנה לתומרShay_uzan כתב:סתם מתעניין: יש איך לשנות את השם בפורום?