פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קבוצת הפלופים של מכבי תל אביב בעשור - דיון והצבעה

17 אוגוסט 2020, 20:19

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:הודות להצבעה הדיי מגוונת של אראל, השיוון הוכרע...
תוצאות ב2:27
באמת ב 2:27?
הם יכולות להיות מוכנות עוד שעה, אבל הסימבוליות נדרשת במקרה הזה

17 אוגוסט 2020, 22:16

אני חייב לציין, שאני מופתע מההתחלה עד הסוף, אני רק מוסיף תמונות שחקניפ, זה יהיה מוכן בחצי שעה הקרובה אבל יפורסם בשעה המיטולוגית
יקיר הפורום הוא מילסאפ, כל מי שהצביע פה הצביע לו

17 אוגוסט 2020, 22:49

משום מה אני נהנה להיזכר במיטב עלובינו... מעלה חיוך.
אני אוטומטית מרחיק הרבה אחורה, לווינפרד קינג ואד הורטון. טסו במיוחד לראות את קינג קולע 30 ומשהו נקודות במשחק בליגה האיטלקית (השניה), והרבה לאחר מכן התברר שנתנו במשחק ההוא הוראה לתת לו כמה שיותר כדורים כדי שיקלע הרבה וכך יוכלו להיפטר ממנו. מכבי נפלה בפח. התברר שהוא היה אחד הטיפשים ששיחקו פה (למשל הלך להכניס כדור מתחת לסל אחרי סל של מכבי), וגם אחד הפצועים (דבר שאז היה הרבה פחות נפוץ מהיום). והוא גם הלך מכות עם מוני, שהיה הביטון של התקופה.
לגבי הורטון, כשהוא הגיע היה כתוב בעיתון ציטוט של שימי ריגר, שאמר עליו שהוא "animal". אז עוד התייחסו לריגר כבר סמכא בתחום. בסוף הגיע עב"מ. הזר בעמדה הזו לפניו היה קווין, מה שהדגיש עוד יותר את הנפילה.
מבחינת פלופיות, אפשר לציין את ווילי אנדרסון, שחקן עם רזומה מרשים שהיה הכוכב של אא"ק שהגיעו לגמר עונה לפני כן, ואחרי שהגיע התברר שהוא פצוע/לא בכושר וגם הצהיר שזו עונת הפרישה שלו. מהר מאוד הבינו שאין מה לבנות עליו והוא שוחרר. והוא לא היה הנפל היחידי בעונה המוזרה הזאת (98/99).
לגבי העשור הנוכחי, כנראה שאלוף העלובים הוא סדריק סימונס, עליו נאמר שבקושי עלה במדרגות של ההיכל. זכה לכמה דקות ביורוקאפ מול לובליאנה בחוץ ולא נראה שם כמו שחקן כדורסל בכלל. מאוד סמלי לגבי העונה הזו של מכבי (15/16).
אגב המשותף בין שתי העונות האחרונות שציינתי הוא שבשתיהן היה משחק מכריע שבמהלכו מכבי ניסתה להיכשל בכוונה (ציבונה ודרושפאקה), מה שבעיני היו הבושות הכי גדולות שאני זוכר ממכבי בכלל.

17 אוגוסט 2020, 23:12

אני זוכר את ווינפרד קינג, היו ממנו לא מעט ציפיות כשחקן מצטיין של הליגה השנייה של איטליה שאז היו בה שחקנים טובים.
בפועל אני זוכר אותו על הספסל עם שקיות קרח על הברכיים ותו לא.

נזכרתי בתכשיט אחר בשם דייויד בנואה. היה לו רקורד טוב בנ.ב.א ואני זוכר אותו בתחרות הטבעות טובה בנ.ב.א כשהיה צעיר יותר , אחד עם רזומה וציפיות.
בפועל הדבר היחיד שאני זוכר ממנו זה מכות רצח למוטי דניאל , נדמה לי שהוא טען שהוא קילל אותו בצורה גזענית או משהוא ואיבד את זה.

17 אוגוסט 2020, 23:14

אם היום היו מחתימים שחקן מהליגה השנייה באיטליה....

אז זה היה לגיטימי אני מבין?

17 אוגוסט 2020, 23:19

כן, הליגה האיטלקית הראשונה אז הייתה חלוצה עם שחקני נ.ב.א וגם בליגה השנייה היו שחקנים טובים, אפילו מאוד, יחסית.
היום כמובן זה סיפור אחר לגמרי.

17 אוגוסט 2020, 23:42

הפלופ הכי גדול בהיסטוריה היה טום צ'יימברס

17 אוגוסט 2020, 23:47

עכשיו בדקתי, וגיליתי נתון מדהים.

ניק קיינר-מדלי, שהיה עלוב במכבי עם 4 נקודות למשחק בממוצע, בעונה הבאה עשה במדי מלאגה (ביורוליג) 12.4 למשחק !

17 אוגוסט 2020, 23:53

חייב לציין, השחקן במקום העשירי, ללא תמונה במדי מכבי, הייתי חייב לאלתר

18 אוגוסט 2020, 00:04

מעניין, מי החליט לשים ברשימת הפלופים את דמון מאלט?

דמון מאלט שיחק כל חייו בקבוצות ברמה של יורוקאפ או מקום אחרון ביורוליג (בלגיה - גרמניה), והגיע למכבי משרלרואה הבלגית באמצע העונה (בסיום שלב הבתים לפני תחילת הטופ-16). אז הוא לא השתלב. אז מה? אפשר לחשוב שהרבה שחקנים, שהגיעו למכבי באמצע העונה, הצליחו להשתלב.

18 אוגוסט 2020, 00:22

הכותרת הרשמית אלו השחקנים שהינו רוצים לשכוח
בין היתר זה פלופים, אבל כמו שאמרתי פה, זה לא נגמר בזה

Re: קבוצת שחקני העשור שהינו רוצים לשכוח- דיון והצבעה

18 אוגוסט 2020, 02:29

ובשעה סימבולית זאת:
בפער של קול אחד על המקום העשירי! אלו התוצאות! L-)
תודה לכל המצביעים.
האמת אני מופתע, דעתכם?
התוצאות מובאות לכם בחסות "משחקי תחזיות 2020/2021".
העשיריה האחרונה.jpg
העשיריה האחרונה.jpg (120.86 KiB) נצפה 2343 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 18 אוגוסט 2020, 02:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: קבוצת שחקני העשור שהינו רוצים לשכוח- דיון והצבעה

18 אוגוסט 2020, 02:30

Shay_uzan כתב:ובשעה סימבולית זאת:
בפער של קול אחד במקום העשירי! אלו התוצאות! L-)
תודה לכל המצביעים.
האמת אני מופתע, דעתכם?
התוצאות מובאות לכם בחסות "משחקי תחזיות 2020/2021".
העשיריה האחרונה.jpg

אגב לחדי העין, העיצוב הוא לא העיצוב אומנם דומה לעיצוב של היורוליג לקבוצת העשור של מכבי אבל הוא נבנה מ0... אני שוקל לקחת את זה למשחקי תחזיות במקום עיצוב ה"צייר" משנה שעברה

Re: קבוצת שחקני העשור שהינו רוצים לשכוח- התוצאות

18 אוגוסט 2020, 03:24

לא חושבת שאנשים הבינו את פירוש המילה ''פלופ''

18 אוגוסט 2020, 04:20

הרצון היה שאנשים יבחרו את העשיריה שעושה להם הכי רע על הלב, אפילו פירטתי יותר לעומק לפי מה אני מצפה שהם יבחרו.
אגב, גם פה, רשמתי בכותרת המשנית
ובכמה הזדמנויות אל תבחרו רק בפלופים כי זה רק קריטריון אחד. ווימס, ללא ספק ראשון במדד השנאה לשחקן, בפייסבוק, הם יכלו להצביע לכמה שחקנים שהם רוצים (כי אין לי איך להגביל וזה חסר הגיון גם אם אתה מצביע ליותר מ10) ושמופיע לך על ההתחלה שחקן כל כך שנוא, הם יצביעו מרגש וישימו אותו, נגיד את זה ככה, ווימס היה ב90% מהדיונים ורק אחד הגן עליו.
ההפתעה לדעתי ללא ספק זה משעור, הוא הישראלי של הסגל ולא יבזורי, יבזורי היה מהראשונים שרשמתי ומשעור בקושי ידעתי מה לעשות איתו כי הוא היה פצוע רוב הזמן ולא יותר מזה. איך הוא נבחר כזה גבוה ביחס לשאר הישראלים, אין לי מושג (אולי מוצאו).
מקום 2-5 חוץ מהסדר וזה שהם לא ראשונים זה מה שחשבתי שיהיה (אמרתי אולי ווימס רביעי).
מסשנס אני מופתע, ממרקייז אני מופתע, מסימונס אני מופתע וממילסאפ אני מופתע. זה שאלכס מאריץ, שחקן שלפי מה שבן אדם שהיה לידי באחד ממשחק ההכנה אמר "נראה פחות בכושר מאבא שלי" (האיש היה בשנות ה30 לחיו), לא בעשיריה זה מפתיע חשבתי שיהיה מקום 10-8 אבל הוא נבחר במקום 11 אחרי ספירת קולות הפורום. אני מנחש שאראל יגיד מי חסר לו פה, אבל אני יכול להמשיך אחד אחד שחסר לי ברשימה, אבל נראה לי אסתפק בזה לבנתיים

18 אוגוסט 2020, 05:46

אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
כמובן שאם הייתי עושה סגל חדש עם הפלופים הגדולים ביותר אז הסגל היה כולל שמות טובים על הנייר כמו ווימס, צירבס, פארמר, מילר, היינס, פבראני וכו'.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 18 אוגוסט 2020, 05:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 אוגוסט 2020, 05:47

Jack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
כמובן שאם הייתי עושה סגל חדש עם הפלופים הגדולים ביותר אז הסגל היה כולל שמות טובים על הנייר כמו ווימס, צירבס, פארמר, מילר, היינס, פבראני וכו'.
בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגים

18 אוגוסט 2020, 05:51

Shay_uzan כתב:
Jack55 כתב:אני כבר כתבתי שהסגל שהצגתי הוא לפי השחקנים הגרועים ולא לפי "פלופ", אלה שני דברים שונים לגמרי.
בסוף כמעט כל אחד בחר את מה שהכי הפריע לו... ככה רציתי, שחקנים היו פה שעשו רע מכל הסוגים

אז תכלס אני הייתי יכול לעשות כמה שינויים, ווימס וצירבס לדוגמה אלה לגמרי שני שחקנים שעשו רע והייתי רוצה לשכוח.
אגב שי לא ממש הבנתי, מאיפה לקחת את הקולות של העשירייה שהצגת כאן בתמונה?

18 אוגוסט 2020, 05:52

Jack55 כתב:
Shay_uzan כתב:

אז תכלס אני הייתי יכול לעשות כמה שינויים, ווימס וצירבס לדוגמה אלה לגמרי שני שחקנים שעשו רע והייתי רוצה לשכוח.

שילוב עם הסקר פייסבוק... דיי ציינתי את זה.
ווימס וצירבס נבחרו בכל מקרה בפער דיי גדול

18 אוגוסט 2020, 05:53

Shay_uzan כתב:
Jack55 כתב:
Shay_uzan כתב:

שילוב עם הסקר פייסבוק... דיי ציינתי את זה.
ווימס וצירבס נבחרו בכל מקרה בפער דיי גדול

:thumbup
פרסם תגובה