30 אוגוסט 2020, 00:59
Ran222 כתב:~Box & 1~ כתב:Ran222 כתב:להיבחר ע"י ג"ס יהיה מדהים ברמת החוויה, ולא אידיאלי בכלל ברמת היכולת שלו לקבל 20-30 דקות גם כשהוא לא טוב ולפתח את המשחק שלו.
ג"ס השנה הולכים על win now, לא חטשב שזה הסביבה של אבדיה להתפתח.
יותר מזה, בקבוצה כמו ג"ס הוא במקרה הטוב ישפץ את כישורי הרול פלייר שלו, ולא "ילמד" איך זה להיות אופציה 2-3 בהתקפה
שיקגו תהיה אידיאלית בשבילו במצב בנוכחי, קליבלנד תתן לו את הדקות אבל הארגון רקוב.
אני כל הזמן הולך קדימה ואחורה בנוגע להתאמה שלו לג"ס. מודה שההודעות האחרונות פה גורמות לי לחשוב שוב, כי נטיתי להעדיף שילך לג"ס.
מצד אחד מאמין שהמערכת שם מסוגלת ללטש אותו הכי טוב מבין שאר המועדונים בטווח שלו, ולהפוך אותו לפרנצ'ייז פלייר בעתיד, מצד שני זה עלול לקחת יותר מדי זמן, וזמן הוא אף פעם לא חבר טוב של שחקנים אירופאיים באן בי איי. דני הוא הרבה יותר 'כוכב' בסגנון שלו משאנשים מבחוץ נוטים לחשוב. הוא אומנם יודע להשתלב כרול פלייר, אבל רמת המשחק שלו עולה פלאים כשהוא ציר מרכזי. זה היה ככה בכל מקום אפשרי, בנוער, ביורוליג עד גיל 18, בעתודה וגם בבוגרים במכבי.
כנראה ששיקגו זו באמת האופציה הכי טובה לו כי אני סומך שם על המערכת אחרי ההגעה של קארנישובאס.
אם לא הם, זה כבר הופך להרבה יותר קשה להחלטה. ג"ס, שארלוט, אטלנטה, קליבלנד. לכל אופציה יש יתרונות וחסרונות.
אידיאלית, אם נתעלם מסדר הבחירה בדראפט- אטלנטה נראית כמו קבוצה שתתאים לו מאד בסגנון וקצב המשחק.
30 אוגוסט 2020, 01:06
בואו, גם שכל השחקנים שלהם יחזרו היא לא תהיה אותה קבוצה כמו פעם...שמואל1 כתב:לא חושב שקבוצה שמכוונת לתואר תיתן דקות לרוקי בן 19 ועוד אחד שמגיע מאירופה. הוא יקבל פירורים מהספסל, ובפלייאוף כנראה לא יספרו אותו. אני לא יכול לתאר כמה ג"ס מקום רע עבורו. באמת שכמעט כל קבוצה אחרת בליגה (חוץ ממילווקי ולייקרס אולי) עדיפות.Shay_uzan כתב:יקבל דקות גם בלי זה, אני מדבר על כך שעוד 3 שנים תהיה לו קבוצה שהיא המעט משלו...שמואל1 כתב:3 השנים הראשונות קריטיות.Shay_uzan כתב:אני חושב ששיקגו זאת אחלה התאמה מבחינתן אבל אם לא... גולדן סטייט לא נופלת משאר האופציות מבחינת התאמה...~Box & 1~ כתב:אני כל הזמן הולך קדימה ואחורה בנוגע להתאמה שלו לג"ס. מודה שההודעות האחרונות פה גורמות לי לחשוב שוב, כי נטיתי להעדיף שילך לג"ס.
מצד אחד מאמין שהמערכת שם מסוגלת ללטש אותו הכי טוב מבין שאר המועדונים בטווח שלו, ולהפוך אותו לפרנצ'ייז פלייר בעתיד, מצד שני זה עלול לקחת יותר מדי זמן, וזמן הוא אף פעם לא חבר טוב של שחקנים אירופאיים באן בי איי. דני הוא הרבה יותר 'כוכב' בסגנון שלו משאנשים מבחוץ נוטים לחשוב. הוא אומנם יודע להשתלב כרול פלייר, אבל רמת המשחק שלו עולה פלאים כשהוא ציר מרכזי. זה היה ככה בכל מקום אפשרי, בנוער, ביורוליג עד גיל 18, בעתודה וגם בבוגרים במכבי.
כנראה ששיקגו זו באמת האופציה הכי טובה לו כי אני סומך שם על המערכת אחרי ההגעה של קארנישובאס.
אם לא הם, זה כבר הופך להרבה יותר קשה להחלטה. ג"ס, שארלוט, אטלנטה, קליבלנד. לכל אופציה יש יתרונות וחסרונות.
הוא לא יהיה שחקן חמישיה מהיום הראשון ולמרות שהוא כוכב, הוא יודע גם לחכות להזדמנות שלו.
אני גם מנסה לחשוב על קצה החוזה שלו, עוד 3 שנים, גולדן סטייט תהיה קבוצה שתצטרך פרוספקט עם הפוטנציאל שלו בשביל להצדיק את קיומה...
אבדיה יכול להסתדר במערכת הזאת יותר טןב מכל אחד אחר שם
אם הוא לא יקבל דקות משחק, אני לא חושב שהוא יתפתח לשחקן מוביל ב NBA.
אגב, לא חסרים שחקנים שפרצו רק בשנה השלישית שלהם והפכו לכוכבים...
30 אוגוסט 2020, 01:48
30 אוגוסט 2020, 02:06
זה לא צריך להיות שיקול.גיא כתב:איזה הבדל בין לגור בקור של שקאגו (שלא לדבר על האלימות) לעומת גולדן סטייט....
30 אוגוסט 2020, 02:14
שמואל1 כתב:זה לא צריך להיות שיקול.גיא כתב:איזה הבדל בין לגור בקור של שקאגו (שלא לדבר על האלימות) לעומת גולדן סטייט....
13 ספטמבר 2020, 17:16
Coach Aleksandar Dzikic took the time to analyze Israeli prospect Deni Avdija and thinks he’s ready for the NBA with a bright future ahead of him
15 ספטמבר 2020, 01:35
17 ספטמבר 2020, 00:28
17 ספטמבר 2020, 02:12
21 ספטמבר 2020, 07:35
01 אוקטובר 2020, 03:49
01 אוקטובר 2020, 19:30
~Box & 1~ כתב:דני בסשן שאלות ותשובות עם עיתונאים ואנשי דראפט מרחבי העולם, במסגרת הקומביין:
https://watch.nba.com/video/2020/09/30/ ... eni-avjida
15 אוקטובר 2020, 18:12
15 אוקטובר 2020, 19:40
שמואל1 כתב:חודש ו 3 ימים לדראפט, אבדיה יחל סבב ראיונות לקראת הדראפט עם 10 הקבוצות הראשונות.
בינתיים, על פי המוקים מהימים האחרונים, המנייה של אבדיה בעליה ויהיה מעניין לראות את המגמה אחרי הראיונות.
16 אוקטובר 2020, 01:11
שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:חודש ו 3 ימים לדראפט, אבדיה יחל סבב ראיונות לקראת הדראפט עם 10 הקבוצות הראשונות.
בינתיים, על פי המוקים מהימים האחרונים, המנייה של אבדיה בעליה ויהיה מעניין לראות את המגמה אחרי הראיונות.
https://nbadraftroom.com/2020-nba-draft ... r-edition/
אמנם זה מוק דראפט אחד, אבל בפעם הראשונה דני מסומן בבחירה מס' 1.
אני לא רואה את זה קורה באמת אבל עושה רושם שההחלטה שלו להיות שקוף ולהשתתף בכל השלבים המוקדמים של הדראפט (בניגוד מוחלט לכל שאר הכשרונות הרציניים שעד עכשיו מוחבאים ע"י הסוכנים שלהם) משתלמת והמנייה שלו בהחלט בעלייה רצינית.
16 אוקטובר 2020, 01:22
16 אוקטובר 2020, 01:33
Shay_uzan כתב:שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:חודש ו 3 ימים לדראפט, אבדיה יחל סבב ראיונות לקראת הדראפט עם 10 הקבוצות הראשונות.
אני לא רואה את זה קורה באמת אבל עושה רושם שההחלטה שלו להיות שקוף ולהשתתף בכל השלבים המוקדמים של הדראפט (בניגוד מוחלט לכל שאר הכשרונות הרציניים שעד עכשיו מוחבאים ע"י הסוכנים שלהם) משתלמת והמנייה שלו בהחלט בעלייה רצינית.
מניסוטה כן דיברה עליו אבל זה צעד אמיץ מידי, אם זה יכשל לא יסלחו להם על זה לעולם וזה לא נראה איזה אתר גדול...
מה שכן אני רואה הרבה אתרים גדולים ששמים אותו ב2 ופחות ב5 ואני כבר לא רואה אתרים ששמים אותו מעל 5.
16 אוקטובר 2020, 03:06
שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:חודש ו 3 ימים לדראפט, אבדיה יחל סבב ראיונות לקראת הדראפט עם 10 הקבוצות הראשונות.
מניסוטה כן דיברה עליו אבל זה צעד אמיץ מידי, אם זה יכשל לא יסלחו להם על זה לעולם וזה לא נראה איזה אתר גדול...
מה שכן אני רואה הרבה אתרים גדולים ששמים אותו ב2 ופחות ב5 ואני כבר לא רואה אתרים ששמים אותו מעל 5.
היום בדקתי כמה מוקים. אין בכלל כאלו שמציבים אותו מעל 5.
יש מספר מוקים שמציבים אותו במקום 5, ועוד כמה במקום 3 ו 4.
אני אישית מקווה שיגיע לשיקגו (4) או קליבלנד (5). אני חושב ששם הוא יתפתח בצורה הטובה ביותר.
רק לא מקום ראשון (קבוצה אחלה אבל יותר מידי ציפיות מבחירה ראשונה) או שני (גולדן סטייט קבוצת פלייאוף).
16 אוקטובר 2020, 03:08
18 אוקטובר 2020, 05:20