17 אוקטובר 2020, 20:49
jol9 כתב:A.Parker כתב:העיקר שכל העולם נכשל בניהול הקורונה והמצב פה טוב
https://www.facebook.com/AmitSegalNews/ ... 5416841103
זה לא מה שאמרתי, נשמה של חולד.
אנחנו נכשלנו, אבל זה לא משהו ייחודי לנו, כי זה משתולל בכל העולם, ואף אחד לא באמת יודע מה לעשות עם זה.
היום מדינה אחת נמצאת במצב טוב, ומחר היא במצב גרוע.
הגרפים האלה מציגים את התמונה העולמית. התחלואה היומית עולה - זה מדלג ממדינה למדינה. כל מדינה עם האתגרים שלה.
17 אוקטובר 2020, 21:59
17 אוקטובר 2020, 23:07
17 אוקטובר 2020, 23:17
18 אוקטובר 2020, 15:09
18 אוקטובר 2020, 19:28
אבסורד: ישראל אישרה פינוי עריקאת לי-ם
בכיר אש"ף שחלה בקורונה ועבר השתלת ריאות, הועבר לביה"ח הדסה עין כרם לאחר החמרה במצבו • "אם תרצו": "ישראל מעניקה שירותי Vip לתומך טרור"
19 אוקטובר 2020, 18:26
felix_r כתב:אותי דווקא המקרה הזה הכי מעצבן!
למה אנחנו צריכים לתת שירותי רפואה למחבלים?אבסורד: ישראל אישרה פינוי עריקאת לי-ם
בכיר אש"ף שחלה בקורונה ועבר השתלת ריאות, הועבר לביה"ח הדסה עין כרם לאחר החמרה במצבו • "אם תרצו": "ישראל מעניקה שירותי Vip לתומך טרור"
19 אוקטובר 2020, 18:28
Holiday_Armadillo כתב:כל השנים האלה רצו לעשות טרנספר לקבוצה הלא נכונה
19 אוקטובר 2020, 18:36
19 אוקטובר 2020, 18:38
19 אוקטובר 2020, 19:07
bigi כתב:felix_r כתב:אותי דווקא המקרה הזה הכי מעצבן!
כי זה אחלה שירות ליח"צ של ישראל ובטח לנורמליזציה .., באיחוד האמירויות חוגגים על המוסר הכפול של הרש"פ.
19 אוקטובר 2020, 19:15
felix_r כתב:bigi כתב:felix_r כתב:אותי דווקא המקרה הזה הכי מעצבן!
כי זה אחלה שירות ליח"צ של ישראל ובטח לנורמליזציה .., באיחוד האמירויות חוגגים על המוסר הכפול של הרש"פ.
לא מסכים לחלוטין, אבל מילא.
בוא ואגיד לך מה יקרה עכשיו. עכשיו הוא ימות בישראל, והפלסטינים יפיצו בכל העולם שישראלים הרגו אותו בכוונה, ומציגים את זה כאילו מת מקורונה.
19 אוקטובר 2020, 19:23
bigi כתב:felix_r כתב:bigi כתב:felix_r כתב:אותי דווקא המקרה הזה הכי מעצבן!
בוא ואגיד לך מה יקרה עכשיו. עכשיו הוא ימות בישראל, והפלסטינים יפיצו בכל העולם שישראלים הרגו אותו בכוונה, ומציגים את זה כאילו מת מקורונה.
יש צוות בינלאומי שמטפל בו , הבנאדם מושתל ריאה עם בריאות לקויה שנים , לפלסטינים אין כוח פוליטי כמעט מאז שהעולם הערבי הפנה להם גב , אף אחד לא אוכל את השקרים שלהם כבר
19 אוקטובר 2020, 19:30
felix_r כתב:bigi כתב:felix_r כתב:bigi כתב:felix_r כתב:אותי דווקא המקרה הזה הכי מעצבן!
למה אנחנו צריכים לתת שירותי רפואה למחבלים?
יש צוות בינלאומי שמטפל בו , הבנאדם מושתל ריאה עם בריאות לקויה שנים , לפלסטינים אין כוח פוליטי כמעט מאז שהעולם הערבי הפנה להם גב , אף אחד לא אוכל את השקרים שלהם כבר
שצוות בינלאומי יטפל בו בעזה, בטוריקה, באיראן, במצרים או באירלנד. מה זה ענייני? למה שיתפוס מיטה של אזרח ישראלי בבית חולים ישראלי?
תחשוב על זה: יש מצב שהוא אפילו מקבל עירוי דם שתרם אבא של ילד שנהרג בפיגוע על ידי המחבלים שמקבלים משכורת מהכלב הזה.
19 אוקטובר 2020, 22:28
19 אוקטובר 2020, 22:47
זה כבר לא המצב מאז ההפיכה הצבאית לפני מספר שנים.MTA2311 כתב:סודן אחת מתומכות הטרור הגדולות בעולם שהביאה באופן ישיר להרג ישראלים הרבה יותר מפעם אחת. מעניין, למה על זה לא שומעים פה אבל על איזה ערבי נכה וזקן שמקבל טיפול בארץ כן?
יכול להיות שכשיש אינטרסים אז אין ערכים?
19 אוקטובר 2020, 22:49
שמואל1 כתב:זה כבר לא המצב מאז ההפיכה הצבאית לפני מספר שנים.MTA2311 כתב:סודן אחת מתומכות הטרור הגדולות בעולם שהביאה באופן ישיר להרג ישראלים הרבה יותר מפעם אחת. מעניין, למה על זה לא שומעים פה אבל על איזה ערבי נכה וזקן שמקבל טיפול בארץ כן?
19 אוקטובר 2020, 23:12
יש שיאמרו שבקרובMTA2311 כתב:שמואל1 כתב:זה כבר לא המצב מאז ההפיכה הצבאית לפני מספר שנים.MTA2311 כתב:סודן אחת מתומכות הטרור הגדולות בעולם שהביאה באופן ישיר להרג ישראלים הרבה יותר מפעם אחת. מעניין, למה על זה לא שומעים פה אבל על איזה ערבי נכה וזקן שמקבל טיפול בארץ כן?
אה טוב אבא
כמו שעריקאת כבר לא מחבל
20 אוקטובר 2020, 06:21
20 אוקטובר 2020, 10:11
כי ככה זה בישראל. יודעים רק לדבר ולא לעשות.Shay_uzan כתב:עד כמה המדינה הזאת לא ניצלה את הסגר? משרד הבריאות ביקש לפתוח את כיתות א עד ד בקפסולות, משרד החינוך מסרב בגלל ש"נדרש חודש להתכונן לזה", היה סגר, זה היה הזמן שהם היו אמורים להתכונן לזה, למה לעזאזל הם נזכרו היום?