עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 12:26

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ממתי רפא משחק בהאלה? הוא לא מוכן לוותר לרוג'ר אפילו על הטורניר הזניח הזה?

הוא עבר מקווינס להאלה... כנראה קיבל מהם בוחטה.
בכל מקרה, רפא יעבור סיבוב, שני סיבובים לכל היותר בהאלה. זה לא אנושי לשחק כ"כ הרבה משחקים ברצף ברמת האינטנסיביות הזאת.
האמת שרפא מגיע לטורנירים האלה רק בשביל להרגיש את הדשא לפני שהוא עולה למגרש המרכזי בווימבלדון.

די, אתה מזה מגזים עם ההפוך על הפוך, עמוק בלב אתה יודע שראפא יכול לזכות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 12 יוני 2012, 12:45

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ממתי רפא משחק בהאלה? הוא לא מוכן לוותר לרוג'ר אפילו על הטורניר הזניח הזה?

הוא עבר מקווינס להאלה... כנראה קיבל מהם בוחטה.
בכל מקרה, רפא יעבור סיבוב, שני סיבובים לכל היותר בהאלה. זה לא אנושי לשחק כ"כ הרבה משחקים ברצף ברמת האינטנסיביות הזאת.
האמת שרפא מגיע לטורנירים האלה רק בשביל להרגיש את הדשא לפני שהוא עולה למגרש המרכזי בווימבלדון.

די, אתה מזה מגזים עם ההפוך על הפוך, עמוק בלב אתה יודע שראפא יכול לזכות..

מן הסתם הוא יכול לזכות, אבל יוני צודק שרפא נוטה להוריד הילוך בטורנירים אחרי GSים. לפעמים הוא עושה את זה אפילו בטורנירי מאסטרס, ע"ע ההדחות המוקדמות מהטורנירים המקדימים ל-U.S Open בשנים האחרונות. זה אף פעם לא מעיד על רמת הביצוע שלו ב-GS עצמו (בניו-יורק הוא עם זכייה וגמר בשנתיים האחרונות).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 13:33

צודק יפתח. זה בדיוק מה שהתכוונתי.
רפא זכה בפעם האחרונה בטורניר מקדים לווימבי בשנת 2008.

אני מבטיח לך שהוא לא יזכה עכשיו בטח לא אחרי ההיי המנטלי שהיה לו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 11:44

חייב להיות הסבר הגיוני לשאלה למה ראוניץ' מנצל כל הזדמנות שההגרלות נותנות לו כדי לפגוש את פדרר אבל תמיד מפסיד לפני שהוא אמור להיפגש עם נדאל בעונה הנוכחית.
עד כה, רוג'ר זכה בכל טורניר השנה בו הוא שיחק מול ראוניץ'. מצד שני, על הדשא הסופר-מהיר של האלה, ממש לא עושה לי טוב לפגוש אותו בסיבוב השלישי...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2012, 11:55

yiffy כתב:חייב להיות הסבר הגיוני לשאלה למה ראוניץ' מנצל כל הזדמנות שההגרלות נותנות לו כדי לפגוש את פדרר אבל תמיד מפסיד לפני שהוא אמור להיפגש עם נדאל בעונה הנוכחית.
עד כה, רוג'ר זכה בכל טורניר השנה בו הוא שיחק מול ראוניץ'. מצד שני, על הדשא הסופר-מהיר של האלה, ממש לא עושה לי טוב לפגוש אותו בסיבוב השלישי...

עזוב, למי איכפת מהטורנירים האלה? מה שחשוב זה להמנע ממפגש איתו בווימבלדון.
יש כמה שחקנים מאוד מסוכנים על דשא שכדאי להתרחק מהם כמו ראוניץ', קרלוביץ', מולר ופלי לופז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 12:09

תוסיף לזה גם את רודיק. כמובן שיש גם את צונגה וברדיך, אבל המפגש מול אלו הוא כמעט בלתי נמנע.
מזליסט מניאק יהיה זה שיקבל רבעי גמר כמו פרר או טיפסרביץ'.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2012, 12:26

yiffy כתב:תוסיף לזה גם את רודיק. כמובן שיש גם את צונגה וברדיך, אבל המפגש מול אלו הוא כמעט בלתי נמנע.

אני חושב שהגרלה אכזרית היא לקבל את אלה שציינתי בסיבובים הראשונים, כשהבכירים עוד לא 100% בכושר שיא, ויש סיכוי להפתעה.
שחקנים עם סרב גדול זה די סיוט. אני זוכר בזמנו שרפא הסתבך מאוד מול רובין האסה ופטשנר, שאין להם סרב גדול אבל הם שיחקו
מצויין על הדשא וגררו את רפא ל-5 מערכות כל אחד.

ראוניץ' זה באמת חתיכת מוקש. את רודיק אני קצת פחות סופר. למרות שכמובן שגם הוא לא הכי נוח על דשא.

אני מקווה אישית שההגרלה תהיה מאוזנת. כלומר שכל המוקשים יתפזרו ע"פ כל ההגרלה ולא יהיו מרוכזים ברבע אחד.

באיזה חצי אתה מעדיף שפדרר יהיה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 12:51

jol9 כתב:
yiffy כתב:תוסיף לזה גם את רודיק. כמובן שיש גם את צונגה וברדיך, אבל המפגש מול אלו הוא כמעט בלתי נמנע.

אני חושב שהגרלה אכזרית היא לקבל את אלה שציינתי בסיבובים הראשונים, כשהבכירים עוד לא 100% בכושר שיא, ויש סיכוי להפתעה.
שחקנים עם סרב גדול זה די סיוט. אני זוכר בזמנו שרפא הסתבך מאוד מול רובין האסה ופטשנר, שאין להם סרב גדול אבל הם שיחקו
מצויין על הדשא וגררו את רפא ל-5 מערכות כל אחד.

ראוניץ' זה באמת חתיכת מוקש. את רודיק אני קצת פחות סופר. למרות שכמובן שגם הוא לא הכי נוח על דשא.

אני מקווה אישית שההגרלה תהיה מאוזנת. כלומר שכל המוקשים יתפזרו ע"פ כל ההגרלה ולא יהיו מרוכזים ברבע אחד.

באיזה חצי אתה מעדיף שפדרר יהיה?

בחצי של רפא, משתי סיבות עיקריות:
א. אין דבר משביז יותר מלעשות הישג ענק ולנצח את נולה בחצי גמר ואז להפסיד לרפא בגמר (כמו ב-RG שנה שעברה).
ב. רפא מגיע יחסית נינוח למפגשים עם פדרר לא משנה מה קורה בדרך. לעומת זאת, אם פדרר יגיע לגמר אחרי ניצחון על רפא, נולה עלול להיות מושפע מזה פסיכולוגית.

באופן כללי כל הפסד לנולה ב-GS צורם לי במיוחד כי הוא נותן הרגשה שפדרר מתרחק מזכייה בסלאמים. הפסד לנדאל זה משהו שהיה לגיטימי גם בתקופות היפות ביותר של פדרר. זה לא שזה פחות מבאס, זה רק פחות מעלה בראש מחשבות מבאסות על הקריירה...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 12:59

וכמובן שגם הגעה לחצי היא לא עניין של מה בכך. משום מה דווקא בווימבי רוג'ר נעצר בשנתיים האחרונות פעמיים ברבע הגמר...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2012, 15:21

הגעה לחצי זה ממש לא עניין של מה בכך, זה ברור.

אני חושב שהולך להיות טורניר מסקרן וקשה. ישנם הרבה מאוד טניסאים שיכולים לפגוע בבכירים. אני חושב שהרבה קיבלו השראה מספי, וסה"כ דשא הוא המשטח
שהכי נוח לעשות בו הפתעות. שבירה אחת יכולה לעלות במערכה, בטח מול מגישים טובים, ככה שבווימבלדון כדאי לכל הבכירים להיות מרוכזים וחדים כבר מההתחלה.

ד"א מארי מאוד מתקשה עכשיו מול מאהו שהוא עוד סוס שחור ושחקן שלא כיף לקבל בסיבובים הראשונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2012, 18:23

jol9 כתב:ד"א מארי מאוד מתקשה עכשיו מול מאהו שהוא עוד סוס שחור ושחקן שלא כיף לקבל בסיבובים הראשונים.

מארי הפסיד. מסכנים הבריטים, עוד פעם תולים הרבה תקוות בצ'וקר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2012, 18:31

רפא שיחק זוגות היום עם גרנולרס זוגות. איזה מצחיק זה לראות אותו בזוגות. נראה כאילו לא שייך...
הם ניצחו ד"א.

מחר רוג'ר ורפא עולים למגרש. נובאק לקח פסק זמן וינוח עד וומבלדון. אם אני צריך להמר אז עוד יומיים שניהם מצטרפים אליו ולמארי במנוחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 19:19

jol9 כתב:רפא שיחק זוגות היום עם גרנולרס זוגות. איזה מצחיק זה לראות אותו בזוגות. נראה כאילו לא שייך...
הם ניצחו ד"א.

מחר רוג'ר ורפא עולים למגרש. נובאק לקח פסק זמן וינוח עד וומבלדון. אם אני צריך להמר אז עוד יומיים שניהם מצטרפים אליו ולמארי במנוחה.

במקרה של רוג'ר זה די סביר. יש גבול כמה מאמץ בנאדם יהיה מוכן לשרוף מול המגיש מס' אחת בסבב על אחד המשטחים הכי מהירים שיש בשביל 250 נקודות אומללות. במקרה של רפא, זה תלוי כמה גרועים יהיו היריבים שלו. בינתיים זה לא נראה שיש שם משהו שאמור להפריע לו גם מתוך שינה, עד ברדיך כמובן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2012, 19:25

yiffy כתב:
jol9 כתב:רפא שיחק זוגות היום עם גרנולרס זוגות. איזה מצחיק זה לראות אותו בזוגות. נראה כאילו לא שייך...
הם ניצחו ד"א.

במקרה של רוג'ר זה די סביר. יש גבול כמה מאמץ בנאדם יהיה מוכן לשרוף מול המגיש מס' אחת בסבב על אחד המשטחים הכי מהירים שיש בשביל 250 נקודות אומללות. במקרה של רפא, זה תלוי כמה גרועים יהיו היריבים שלו. בינתיים זה לא נראה שיש שם משהו שאמור להפריע לו גם מתוך שינה, עד ברדיך כמובן.

צריך לדעת גם למי להפסיד... :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 יוני 2012, 21:53

עדיף לא להפסיד לכל מני פרחחים שאחרי זה לא תפגוש יותר כל הקריירה, כי אז הטמבלים הללו יוכלו להשוויץ כל החיים שלהם שיש להם מאזן קריירה חיובי נגד פדרר/נדאל.
במקרה של פדרר, זה ג'וליאן קר (שהיום משחק רק זוגות והיה לפני שנתיים עם יוני ארליך) שניצח את אותו במשחק הראשון שלו אי פעם בבוגרים!
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2012, 06:14

yiffy כתב:עדיף לא להפסיד לכל מני פרחחים שאחרי זה לא תפגוש יותר כל הקריירה, כי אז הטמבלים הללו יוכלו להשוויץ כל החיים שלהם שיש להם מאזן קריירה חיובי נגד פדרר/נדאל.
במקרה של פדרר, זה ג'וליאן קר (שהיום משחק רק זוגות והיה לפני שנתיים עם יוני ארליך) שניצח את אותו במשחק הראשון שלו אי פעם בבוגרים!

לא נראה לי שזה מטריד את פדרר יותר מדי...

דווקא אני לא מסכים. עדיף להפסיד לכל מיני מאיירים ובגדאטיסים, כמו רפא, מאשר להפסיד לטניסאי שיש לך סיכוי לפגוש במהלך טורניר גדול, בשלבים
המכריעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2012, 16:47

הגניחות של מאייר בסרב הן מהמצחיקות שיש..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 14 יוני 2012, 18:36

LIAV10 כתב:הגניחות של מאייר בסרב הן מהמצחיקות שיש..

רק אל תספר לו מה עושים בארץ לטניסאים גונחים...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2012, 18:40

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:הגניחות של מאייר בסרב הן מהמצחיקות שיש..

רק אל תספר לו מה עושים בארץ לטניסאים גונחים...

:laugh3 :laugh3 :laugh3
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2012, 18:55

האמת שאותי זה לא מצחיק. התנהגות של בהמות של כולם (פרט לציפי ולדדי יעקב).
שחר פאר מראה כמה היא קטנה ולא קולגיאלית.

מקומם של הקופים הוא בגן חיות, לא במגרשי הטניס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים