המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:זה לא כדורסל.
מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
הוא בהדרגה יוצא מהרוטציה וברטאנס נכנס במקומו לעמדה. זה עניין של זמן עד שלא יפתח כבר בחמישיה, ואולי עדיף שכך.ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
עידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
הוא פשוט עציץ בהתקפה. אפס תנועה ללא כדור. עומד בפינה בלי לזוז ומצפה שהכדור יגיע אליו.
לדעתי הוא כבר לא מצפה. פשוט עומד ומסתכל כמו צופה ביציעעידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
הוא פשוט עציץ בהתקפה. אפס תנועה ללא כדור. עומד בפינה בלי לזוז ומצפה שהכדור יגיע אליו.
איך אפשר לצפות? ווסטברוק, ביל, הצ'ימורה ובראיינט הם תחנה אחרונה. מוסרים רק אם אין ברירה.ShiriV כתב:לדעתי הוא כבר לא מצפה. פשוט עומד ומסתכל כמו צופה ביציעעידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
Shay_uzan כתב:מוכן לפשרה הזאתעידן כתב:Shay_uzan כתב:אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצויmy man כתב:איך בא לי טוב משחק היום..
חבר'ה - דיונים במהלך המשחק! חובה! שי, אני מסתכל עליך!
אני אסתפק באיזה דאבל דאבל איכותי
מה זה יעזור לו? גם עם נערי הפוסטר הוא לא יראה כדורשמואל1 כתב:עדיף שהמשחק יהיה גמור כדי שדני יקבל דקות עם נערי הפוסטר בגארבג'
שמואל1 כתב:איך אפשר לצפות? ווסטברוק, ביל, הצ'ימורה ובראיינט הם תחנה אחרונה. מוסרים רק אם אין ברירה.ShiriV כתב:לדעתי הוא כבר לא מצפה. פשוט עומד ומסתכל כמו צופה ביציעעידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.my man כתב:כאילו מעניין אותי מה דני מצפה שיקרה? שהקבוצה תשתנה פתאום?
אפילו הגל השני לא מוסר. ברטאנס, נטו, איש סמית'. רק מפציצים.
איכס איזה קבוצה.
עידן כתב:שמואל1 כתב:איך אפשר לצפות? ווסטברוק, ביל, הצ'ימורה ובראיינט הם תחנה אחרונה. מוסרים רק אם אין ברירה.ShiriV כתב:לדעתי הוא כבר לא מצפה. פשוט עומד ומסתכל כמו צופה ביציעעידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.
איכס איזה קבוצה.
גם אם כל זה נכון, זה לא מוריד מהאחריות של דני לעניין. אני לא אומר שזה קל, כי ברור לי שזה לא, אבל אם הוא לא יתחיל לעשות תנועה ללא כדור בהתקפה ואם ימשיך להיפטר מהכדור בשנייה שיגיע אליו, זה לא הולך להיות טוב יותר. לצערי כנראה ההיפך.
וול סיידעידן כתב:שמואל1 כתב:איך אפשר לצפות? ווסטברוק, ביל, הצ'ימורה ובראיינט הם תחנה אחרונה. מוסרים רק אם אין ברירה.ShiriV כתב:לדעתי הוא כבר לא מצפה. פשוט עומד ומסתכל כמו צופה ביציעעידן כתב:ShiriV כתב:מתחילה אצלו השלמה עם היותו סטטיסט בהתקפה וזה ממש מבאס. אילו רק היה מבקש יותר את הכדור, חודר יותר.. זה נראה שהוא ממש מפחד על המעמד שלו. אני מתחילה לחשוב שזה שהוא פותח בחמישייה מוריד ממנו את הרעב להוכיח. אולי באמת היה עדיף לו לעלות מהספסל.
איכס איזה קבוצה.
גם אם כל זה נכון, זה לא מוריד מהאחריות של דני לעניין. אני לא אומר שזה קל, כי ברור לי שזה לא, אבל אם הוא לא יתחיל לעשות תנועה ללא כדור בהתקפה ואם ימשיך להיפטר מהכדור בשנייה שיגיע אליו, זה לא הולך להיות טוב יותר. לצערי כנראה ההיפך.