אחדשיודע כתב:זה אומר שבעונה ההיא השילוב ביניהם ובין שאר חלקי הפאזל - לא הביא לתוצאה הרצויה. אני באופן אישי פחות התלהבתי מהשילוב ביניהם. וכתבתי את זה פה כמה וכמה פעמים. וונאמייקר (של אז לפחות) היה דומיננטי מידי ו-ווילבקין עוד לא פרץ (אלא רק עונה אח״כ, כשקיבל מבלאט את המושכות להוביל). בפוטנציאל, זה לא שילוב רע, אבל בעונה היחידה שהם שיחקו ביחד - זה לא היה חלק והקבוצה קירטעה. מה שכן, 5 שנים הבדל + סביבת עבודה אחרת, יכולים לתת תוצאות שונות. אי אפשר לדעת בוודאות. לא יודע להגיד אם הייתי הולך על השילוב הזה (בעיקר כי לא יודע איזה אופציות אחרות מכבי בוחנת ומה התקציב שהיא מוכנה להשקיע), אבל זה מרגיש שמכבי הולכת על המוכר במקום לחפש דברים חדשים.
כמו שכתבת באמצע, 5 שנים זה הבדל משמעותי.
סקוטי היה אז בן 23-24 ולפניי פריצה כמו שציינת, היום הוא דיי בשיא של הקריירה שלו ובוא נהייה כנים, הוא שחקן אחר לגמרי כרגע.
וונאמייקר יושב בול על המשבצת של מה שחסר למכבי בקו האחורי, ומעבר לזה ששיתף פעולה עם שחקנים בולטים בסגל (סקוטי, נאנלי וזיזיץ), הוא גם בדיוק סוג השחקן שמתאים ליד סקוטי.
רכז נפלא, פיזי מאוד ושומר מצוין שיתן בדיוק למכבי את מה שהיא צריכה מעמדת הרכז ולא יגנוב לסקוטי את הספוט של השחקן המוביל בקו האחורי כגו טו גאי הראשי של הקבוצה.
החתמה שלו תהפוך את מכבי למועמדת בטוחה לפלייאוף, ואני גם לא רואה חיסרון אחד בהחתמה של שחקן בסדר גודל כמוהו.
נקווה להתפתחויות טובות בגזרה שלו בימים הקרובים…