קובי כתב:לא הבנתי - מכבי לכאורה העדיפה אל וילדוזה והפסידה אותו ל… כוכב???
אחד המביכים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:רשום שלא קיבל הצעות רציניות ושקל לחתום בסין. אחלה.
יש לי שאלה אחת - איך ירושלים לא ניסו להשאיר אותו?
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?er79 כתב:לא הבנתי מאיפה זה ברור שאדאמס כבר נחת. אין לזה שום אינדיקציה באינסטוש של מכבי או שלו. מקווה שלפחות ירשמו אותו כמה שיותר מהר.
מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
מכבי תל אביב לא מבזבזת זמן: הצהובים רוצים להכניס את הגארד לעניינים מהר ככל האפשר, ומשאירים את הולינס רק כגיבוי
https://sports.walla.co.il/item/3535196
TAYO כתב:מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
מכבי תל אביב לא מבזבזת זמן: הצהובים רוצים להכניס את הגארד לעניינים מהר ככל האפשר, ומשאירים את הולינס רק כגיבוי
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
מילוס כתב:TAYO כתב:מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
החלטה מצויינת לרשום אותו.
הוא שחקן מעולה לליגה - וזה יכניס אותו לעניינים מהר יותר.
סביר להניח שהחוזה הזמני הוא רק כדי לדחות את ההחלטה, אבל ככה או ככה סביר מאוד שבעוד חודשיים מעכשיו הוא לא האיש מבין השלישייה שהם ירצו לוותר עליו (או הולינס האפור, או היליארד באם יהיו ענייני פציעות).
וזה בניגוד לסיטואציה שהיתה עם לסור, שבה מראש הוא היה אמור להיות בפרופיל נמוך בהרבה משני הסנטרים ה"בכירים" שהיו פה.
עידן כתב:מילוס כתב:TAYO כתב:מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
סביר להניח שהחוזה הזמני הוא רק כדי לדחות את ההחלטה, אבל ככה או ככה סביר מאוד שבעוד חודשיים מעכשיו הוא לא האיש מבין השלישייה שהם ירצו לוותר עליו (או הולינס האפור, או היליארד באם יהיו ענייני פציעות).
וזה בניגוד לסיטואציה שהיתה עם לסור, שבה מראש הוא היה אמור להיות בפרופיל נמוך בהרבה משני הסנטרים ה"בכירים" שהיו פה.
יכניס אותו לעניינים מהר יותר...איך? משחק הליגה הקרוב הוא בסוף החודש. זה לא שיש עכשיו שבועיים של משחקי ליגה שהוא יכול להשתפשף בהם.
עד משחק הליגה הבא יש 4 משחקים ביורוליג ובגמר גביע ווינר המיותר (שלפי הבנתי הוא יכול לשחק שם בלי להירשם לליגה). אם עד אז הוא לא "ייכנס לעניינים" ויתגלה כשובר שוויון ביורוליג, גם ככה מכבי תהיה ברצף הפסדים באירופה. אני לא רואה מה ייתן רישום לליגה.
Jack55 כתב:אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?er79 כתב:לא הבנתי מאיפה זה ברור שאדאמס כבר נחת. אין לזה שום אינדיקציה באינסטוש של מכבי או שלו. מקווה שלפחות ירשמו אותו כמה שיותר מהר.
היום יש אימון והוא ישתתף בו
מילוס כתב:עידן כתב:מילוס כתב:TAYO כתב:מה ההיגיון לרשום לליגה שחקן על חוזה זמני???מרסר כתב:אור שקדי וואלה: ג'יילן אדאמס צפוי להיכלל בסגל למונאקו, ולהירשם למשחקי הליגה
יכניס אותו לעניינים מהר יותר...איך? משחק הליגה הקרוב הוא בסוף החודש. זה לא שיש עכשיו שבועיים של משחקי ליגה שהוא יכול להשתפשף בהם.
עד משחק הליגה הבא יש 4 משחקים ביורוליג ובגמר גביע ווינר המיותר (שלפי הבנתי הוא יכול לשחק שם בלי להירשם לליגה). אם עד אז הוא לא "ייכנס לעניינים" ויתגלה כשובר שוויון ביורוליג, גם ככה מכבי תהיה ברצף הפסדים באירופה. אני לא רואה מה ייתן רישום לליגה.
וואלה, לא הייתי מודע לעניין עם הליגה.
ושובר שוויון הוא בטוח לא יהיה, למעשה אף שחקן שמכבי היתה מביאה עכשיו לא היה שובר שוויון. צריך להחליף חצי קבוצה בשביל לשבור שוויון.
אם הוא יהיה עוד כלי סולידי+ עם גרף שיפור, זה יהיה סביר מאוד (אמנם שחקן שונה, אבל לצורך העניין - פלוס מינוס מה שקינן אוואנס נתן).
er79 כתב:Jack55 כתב:אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?er79 כתב:לא הבנתי מאיפה זה ברור שאדאמס כבר נחת. אין לזה שום אינדיקציה באינסטוש של מכבי או שלו. מקווה שלפחות ירשמו אותו כמה שיותר מהר.
נו אז? אתה מנהל הקבוצה? גם אמרת שוילדוזה סיכם פה. זה מספיק?
גל גל כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?er79 כתב:לא הבנתי מאיפה זה ברור שאדאמס כבר נחת. אין לזה שום אינדיקציה באינסטוש של מכבי או שלו. מקווה שלפחות ירשמו אותו כמה שיותר מהר.
הוא לא אמר שוילדוזה סיכם פה
תודהמילוס כתב:גל גל כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?er79 כתב:לא הבנתי מאיפה זה ברור שאדאמס כבר נחת. אין לזה שום אינדיקציה באינסטוש של מכבי או שלו. מקווה שלפחות ירשמו אותו כמה שיותר מהר.
הוא לא אמר שוילדוזה סיכם פה
אין מאה אחוז, שמע.. אני חושב שגם במכבי יודעים רק איך מתחיל מהלך - ולא איך יסתיים.
אבל אחוזי הפגיעה והמידע הפנימי הלא-מכובס שאראל מלקט לכאן גבוהים בהרבה מאוד מכל כתבי האתרים השונים, צריך להגיד את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־41 אורחים