המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:כל מצבת הגארדים שלהם מעל גיל 30 הם חייבים להצעיר את הסגל.
asafb96 כתב:itay92 כתב:כל מצבת הגארדים שלהם מעל גיל 30 הם חייבים להצעיר את הסגל.
יש להם את גורדון, בייקוב ושבאד, שלושתם צעירים. רק הולדן, לאנגדון ושישקא מבוגרים, והם כנראה בדרך החוצה
itay92 כתב:asafb96 כתב:itay92 כתב:כל מצבת הגארדים שלהם מעל גיל 30 הם חייבים להצעיר את הסגל.
יש להם את גורדון, בייקוב ושבאד, שלושתם צעירים. רק הולדן, לאנגדון ושישקא מבוגרים, והם כנראה בדרך החוצה
והם אלה שהובילו את המועדון,והם בעלי הניסיון כך שהם יצטרכו לקנות גארדים מוכחים בעלי ניסיון.
Holiday_Armadillo כתב:פאפאלוקאס בשיחות עם בארסה?
http://www.gavros.gr/article/2958/milae ... apaloykas/
נראה כאילו בארסה קצת..משתוללים..יורים לכל הכיוונים
misha כתב:קרסטיץ' שחקן טוב, בעיקר התקפית עם קליעה טובה מחצי מרחק, משחק פוסט וידיים טובות. אבל הוא בינוני בהגנה, ריבאונדר בינוני, לא אחד שיסחב את הקבוצה ונוטה לפציעות. סה"כ לא שחקן שישנה את יחסי הכוחות באירופה, כך שלא הייתי משלם לו סכום כזה.
felix_r כתב:misha כתב:קרסטיץ' שחקן טוב, בעיקר התקפית עם קליעה טובה מחצי מרחק, משחק פוסט וידיים טובות. אבל הוא בינוני בהגנה, ריבאונדר בינוני, לא אחד שיסחב את הקבוצה ונוטה לפציעות. סה"כ לא שחקן שישנה את יחסי הכוחות באירופה, כך שלא הייתי משלם לו סכום כזה.
הוא גם אוהב לזרוק כסאות
Holiday_Armadillo כתב:פאו רוצים שחקן מכללות יווני-אמריקאי..
אני מבינה שהם מרוצים מהתוצאות עם קלאתס..
yzafrir כתב:צסק"א התחילו לעבוד ובטרוף !!! עוד לא הסתיימה העונה שם וכבר יש להם החתמה רצינית ביותר , יחד עם קאון וורונסייביץ' הצעיר וכל השאר , יהיה להם קוו קידמי מעולה....
אבל החלק הקשה מבחינתם זה למצוא מחליפים בכל שאר העמדות....הרבה עבודה יש להם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot] ו־40 אורחים