המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה בסדר גמור באל הקשור לדיווחים מאירי העיניים שלך. מקווה שתוכל להמשיך. אתה רק לפעמים מחרפן אותי עם האופטימיות העיוורת שלך… אבל זו בעיה שלי, לא שלךJack55 כתב:תודהמילוס כתב:גל גל כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:אני אומר כי אני יודע, זה לא מספיק?
היום יש אימון והוא ישתתף בו
נו אז? אתה מנהל הקבוצה? גם אמרת שוילדוזה סיכם פה. זה מספיק?
הוא לא אמר שוילדוזה סיכם פה
אין מאה אחוז, שמע.. אני חושב שגם במכבי יודעים רק איך מתחיל מהלך - ולא איך יסתיים.
אבל אחוזי הפגיעה והמידע הפנימי הלא-מכובס שאראל מלקט לכאן גבוהים בהרבה מאוד מכל כתבי האתרים השונים, צריך להגיד את זה.
ומעבר לזה אפשר לחזור אחורה להודעות שלי ולראות בבירור שאמרתי שהעסקה עם וילדוזה תצא לפועל רק אם יהיה אישור תקציבי של ההנהלה, לרגע לא אמרתי שכבר אפשר להתחיל לחגוג
לעומת זאת אמרתי כבר לפניי יומיים שאדאמס חתם, ברגע שידעתי סופית שהעסקה נחתמה ונסגרה
תודה, בוא נגיד שאנחנו דיי הפוכים בגישות אבל גם זה יפהTAYO כתב:אתה בסדר גמור באל הקשור לדיווחים מאירי העיניים שלך. מקווה שתוכל להמשיך. אתה רק לפעמים מחרפן אותי עם האופטימיות העיוורת שלך… אבל זו בעיה שלי, לא שלךJack55 כתב:תודהמילוס כתב:גל גל כתב:er79 כתב:נו אז? אתה מנהל הקבוצה? גם אמרת שוילדוזה סיכם פה. זה מספיק?
הוא לא אמר שוילדוזה סיכם פה
אין מאה אחוז, שמע.. אני חושב שגם במכבי יודעים רק איך מתחיל מהלך - ולא איך יסתיים.
אבל אחוזי הפגיעה והמידע הפנימי הלא-מכובס שאראל מלקט לכאן גבוהים בהרבה מאוד מכל כתבי האתרים השונים, צריך להגיד את זה.
ומעבר לזה אפשר לחזור אחורה להודעות שלי ולראות בבירור שאמרתי שהעסקה עם וילדוזה תצא לפועל רק אם יהיה אישור תקציבי של ההנהלה, לרגע לא אמרתי שכבר אפשר להתחיל לחגוג
לעומת זאת אמרתי כבר לפניי יומיים שאדאמס חתם, ברגע שידעתי סופית שהעסקה נחתמה ונסגרה
Sent from my iPhone using Tapatalk
MTA2311 כתב:ההגדרות של אופטימיות או פסימיות הן לא נכונות.
המציאות ברורה מאוד, זה או שאתה ריאלי או שאתה מתכחש למציאות. אין קשר לאופטימיות פה.
MTA2311 כתב:ההגדרות של אופטימיות או פסימיות הן לא נכונות.
המציאות ברורה מאוד, זה או שאתה ריאלי או שאתה מתכחש למציאות. אין קשר לאופטימיות פה.
שמואל1 כתב:נרשם לליגה הישראלית
כמו שכתבתי מוקדם יותר, את אדאמס צריך בשביל 50 משחקי ליגה משמימים שצריך לנצח, לא בשביל להיות משמעותי ביורוליג דווקא. אם יהיה, זה בונוס נהדר.felix_r כתב:שייתן משחק אחד טוב ביורוליג ונראה
itai7 כתב:הולכים לחדש לו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים