המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:השיפוט, גם אם מעצבן ממש לא הבעיה של מכבי היום
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
אני בכלל לא בטוח שיש מאמן במכבי. לא ברור מה הוא עושה באימונים או על הקווים.עידן כתב:RomanR כתב:השיפוט, גם אם מעצבן ממש לא הבעיה של מכבי היום
לי בכלל נמאס כבר לראות את הבכי פה כל משחק בפורום על השיפוט, בין אם זה בליגה, ביורוליג, או במשחק אימון נגד מכבי קזסחטן. חלאס, אנחנו פאקינג מכבי תל אביב, לא הפועל גבעת שמואל.
ולעניין - מכבי ממש לא הייתה צריכה להפסיד את המשחק לברצלונה הבינונית מינוס שראינו היום. אבל עם קבוצה לא מאוזנת ומאומנת על ידי מאמן חלש, ככה זה נראה.
RomanR כתב:אני בכלל לא בטוח שיש מאמן במכבי. לא ברור מה הוא עושה באימונים או על הקווים.עידן כתב:RomanR כתב:השיפוט, גם אם מעצבן ממש לא הבעיה של מכבי היום
לי בכלל נמאס כבר לראות את הבכי פה כל משחק בפורום על השיפוט, בין אם זה בליגה, ביורוליג, או במשחק אימון נגד מכבי קזסחטן. חלאס, אנחנו פאקינג מכבי תל אביב, לא הפועל גבעת שמואל.
ולעניין - מכבי ממש לא הייתה צריכה להפסיד את המשחק לברצלונה הבינונית מינוס שראינו היום. אבל עם קבוצה לא מאוזנת ומאומנת על ידי מאמן חלש, ככה זה נראה.
אה ולמה לעזאזל לפתוח ברבע המכריע עם ניבו ופויתרס שרק מכניס אותך לפיגור תמיד
felix_r כתב:ריז'יק, רוחה ופאנטר![]()
![]()
אין סיכוי
TAYO כתב:אחת הגרסאות היותר חלשות של ברצלונה שראיתי. מכבי בבעיה הרבה יותר רצינית ממה שנדמה כשרואים את המשחק הזה. הקבוצות ביורוליג מתחילות להתגבש ולהתייצב אבל מכבי רק הולכת אחורה ממשחק למשחק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עידן כתב:RomanR כתב:השיפוט, גם אם מעצבן ממש לא הבעיה של מכבי היום
toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
מה שכן לאסו פנוי, והוא דווקא אפשרות מעניינת . לא חושב שזה רלוונטי לעכשיו אבל אולי לעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים