על ידי גל גל » 14 פברואר 2023, 19:12
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:אחדשיודע כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:לא בקטע אישי, אבל חבל שאתה שואף לבינוניות הזאת. לפחות שהציפיות שלך יהיו קצת גבוהות יותר, בטח כשאפשר להוציא יותר גם מהתקציב הזה.
אני לא שואף לבינוניות, אני ריאלי.
לא רואה את מכבי שופכים עוד כסף והופכים חצי סגל
במיוחד אחרי שהולכים להאריך את החוזה לבראון בולדווין קולסון מרטין וכו , ככל הנראה הם יקבלו יותר כסף מהשנה .
תכתוב מה דעתך. עזוב שטויות. זה שהסגל הכי טוב שנראה לך שאפשר להרכיב? אן כן, חבל על הזמן של כולנו.
אתה מצפה ממכבי למשהו אחר ? להביא עוד 3 כוכבים בנוסף למה שיש כרגע בתקציב הקיים ?
אתה מוזמן גם לכתוב משהו שנראה לך ריאלי ולתת דוגמאות אשמח לדעת מה אתה חושב שריאלי או למה אתה מצפה .
ברור שאני מצפה למשהו אחר. להשאיר את מגבלות הקו הקדמי הנוכחיות על כנן, וספציפית את עמדה 5 כמו שהיא - זה כבר לא קשור לענייני תקציב. זה טמטום. אתה יכול לשדך לפוית׳רס למשל קבוצה אחרת ולחסוך חלק נכבד מהחוזה שלו (אם יש לו חוזה ללא סעיף יציאה בקיץ). אותו דבר לגבי ניבו. אחד מהם לפחות צריך להיות מוחלף. ומעבר לכך, הכי חשוב בעיניי, שיהיה שחקן בקו הקדמי שייתן הגנה ויידע לחפות על אחרים. לא חייב כוכב התקפי. מישהו בעמדות 4/5 צריך לעשות את זה.
אוקי, אבל ממה שאני מבין מכבי לא הולכים להחליף את ניבו.
בגלל זה אני לא מצפה שיחליפו אותו, תוסיף לזה את החידוש של סורקין וכנראה שהוא יקבל יותר קרדיט, אתה מקבל בעמדה 5 את ניבו וסורקין + או פוייתרס או מישהו אחר שיהיה 4 שיכול לשחק 5
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין