אחדשיודע כתב:Adam כתב:אם באמת זוסמן עובר להפועל ירושלים הוא יוצא חתיכת אפס.
בדומה למה קרה עם אוחיון למשל. התעקש לעזוב את מכבי כל פעם, ואחרי שעזב הוא גמר לעצמו את הקריירה. בקלות היה יכול לסיים את הקריירה שלו במכבי ולהפוך לסמל.
בשביל מה עזבת את מכבי? בשביל אלבה ברלין, שם שיחקת לפרקים אפילו פחות ממה ששיחקת במכבי. ועכשיו אתה אפילו לא תשחק ביורוקאפ. בדיחה.
על מה התלונות שלך? לא הבנתי. טוב שעזב (גם בשבילו וגם בשביל מכבי). ולא נראה לי שהיה הופך לסמל פה ככה או ככה.
תלונות? מה קשור תלונות?
הבן אדם גדל במכבי, מכבי גידלה אותו, מדובר בסוף בילד שהיה כאן המון שנים ולא איזה אחד שבא לעשות כאן סיבוב. אז כן היה בי רצון לראות שחקן שגדל כאן ממשיך לשחק פה עוד הרבה שנים.
זוסמן לא שיחק טוב במכבי. הוא קיבל אלף הזדמנויות ובכולם הוא חירבן במכנסיים. אין לו את האופי להיות שחקן מוביל. ועדיין הייתי לוקח אותו על פני מנקו או ריימן.
אני לא מסכים איתך שזה שהוא עזב זה טוב למכבי, ולראייה אנחנו רואים עם איך שהקריירה שלו מתקדמת שזה לא היה בדיוק טוב גם בשבילו.
אתה יכול שלא להסכים בנוגע לכל עניין הסמל, אבל אם הוא היה נשאר כאן עשור אז היה פה משהו מיוחד ומקום חם בלב לכל אוהד מכבי בשבילו. היום זה נדיר מאוד ששחקן נשאר באותה קבוצה כלכך הרבה שנים.