MTA2311 כתב:חחחחח מה הם עושים
מה אתה רוצה?? הביאו 2 שחקני יורוליג!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חחחחח מה הם עושים
שמואל1 כתב:אדלסון בונה סגל ישראלי חזק מאוד.
קרינגטון, זוסמן, כריס ג'ונסון, לנדסברג זה בסיס ישראלי מרשים.
אבל העונה שלהם תקום ותיפול על הזרים. אני לא מחזיק מספידי סמית'. הנקינס ורנדולף שחקנים טובים אבל זה לא מספיק.
Mitelka כתב:שמואל1 כתב:אדלסון בונה סגל ישראלי חזק מאוד.
אבל העונה שלהם תקום ותיפול על הזרים. אני לא מחזיק מספידי סמית'. הנקינס ורנדולף שחקנים טובים אבל זה לא מספיק.
לא קרינגטון ולא ג׳ונסון ישראליים.
וגם אם שניהם יקבלו אזרחות הקיץ זה - רק אחד מהם יוכל להרשם כמתאזרח על פי החוקים החדשים.
דובר פה רק על הסגל הישראלי שהוא חזק לכל הדעות.עידן כתב:ההתלהבות פה מהפועל ירושלים מוגזמת (ובמיוחד שאנחנו לא בפורום אוהדי הפועל).
לגבי לנדסברג - גם אם יחתום שם בסופו של דבר, הוא מגיע אחרי 4 שנים שלא שיחק כדורסל ברמה נורמלית ובגיל מבוגר. גם כשהיה בשיאו לא בדיוק היה שומר גדול, אז אחרי 4 שנים בסין? שיהיה לו בהצלחה להשתלב בשיטה של הפועל ירושלים.
שמואל1 כתב:דובר פה רק על הסגל הישראלי שהוא חזק לכל הדעות.עידן כתב:ההתלהבות פה מהפועל ירושלים מוגזמת (ובמיוחד שאנחנו לא בפורום אוהדי הפועל).
לגבי לנדסברג - גם אם יחתום שם בסופו של דבר, הוא מגיע אחרי 4 שנים שלא שיחק כדורסל ברמה נורמלית ובגיל מבוגר. גם כשהיה בשיאו לא בדיוק היה שומר גדול, אז אחרי 4 שנים בסין? שיהיה לו בהצלחה להשתלב בשיטה של הפועל ירושלים.
זה עדיין לא אומר כלום על העונה שלהם.
לאיזו קבוצה לדעתך בליגה יש סגל ישראלי עדיף?MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:דובר פה רק על הסגל הישראלי שהוא חזק לכל הדעות.עידן כתב:ההתלהבות פה מהפועל ירושלים מוגזמת (ובמיוחד שאנחנו לא בפורום אוהדי הפועל).
הוא גם לא חזק "לכל הדעות"
שמואל1 כתב:לאיזו קבוצה לדעתך בליגה יש סגל ישראלי עדיף?MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:דובר פה רק על הסגל הישראלי שהוא חזק לכל הדעות.עידן כתב:ההתלהבות פה מהפועל ירושלים מוגזמת (ובמיוחד שאנחנו לא בפורום אוהדי הפועל).
הוא גם לא חזק "לכל הדעות"
גל גל כתב:אני דווקא חושב שזוסמן יפרח בשיטה של דזקיץ
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:אדלסון בונה סגל ישראלי חזק מאוד.
לא קרינגטון ולא ג׳ונסון ישראליים.
וגם אם שניהם יקבלו אזרחות הקיץ זה - רק אחד מהם יוכל להרשם כמתאזרח על פי החוקים החדשים.
גם אם רק אחד מהם ירשם כמתאזרח זה בסיס ישראלי חזק מאוד. לדעתי עדיף על זה של מכבי.
שכחתי גם את צאצאשווילי.
Avi1508 כתב:בנוסף לעקיצה של 500K לעונה זוסמן גם עקץ בייאאוט של 200 אלף דולר
מקווה בשבילו שיצליח וכמו כן אני מקווה שאוהדי מכבי יהיו מספיק חכמים לכבד אותו כשהוא יגיע להיכל,
סה"כ הוא היה פה ארבע עונות בבוגרים והוא אף פעם לא עשה בעיות והתנהג יפה וגם היום בראיון שהזכירו לו את מכבי הוא דיבר באופן מכבד ולא התלהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים