12 יוני 2011, 10:33
ביבו כתב:יש למישהו מושג מה עם קייל וויבר?
בעונה שעברה הוזכר שבלאט רצה אותו והשחקן היה מעוניין להישאר בנ.ב.א.
12 יוני 2011, 10:35
12 יוני 2011, 11:41
12 יוני 2011, 11:45
ביבו כתב:בפורום תפוז מופיעות כבר מספר ימים שמועות\טענות כאילו מחי'ה סגור בצסקא,
מישהו יודע משהו בנושא?
12 יוני 2011, 12:57
Holiday_Armadillo כתב:ביבו כתב:בפורום תפוז מופיעות כבר מספר ימים שמועות\טענות כאילו מחי'ה סגור בצסקא,
מישהו יודע משהו בנושא?
זה לא התחיל שם,זה פורסם באתר צרפתי..
ככל הנראה הוא כבר היה סגור במלאגה,ואז הגיעה צסק''א שהציעה לו 2 מליון יורו לשנתיים
12 יוני 2011, 13:03
Holiday_Armadillo כתב:ביבו כתב:בפורום תפוז מופיעות כבר מספר ימים שמועות\טענות כאילו מחי'ה סגור בצסקא,
מישהו יודע משהו בנושא?
ככל הנראה הוא כבר היה סגור במלאגה,ואז הגיעה צסק''א שהציעה לו 2 מליון יורו לשנתיים
12 יוני 2011, 13:07
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ביבו כתב:בפורום תפוז מופיעות כבר מספר ימים שמועות\טענות כאילו מחי'ה סגור בצסקא,
מישהו יודע משהו בנושא?
כנראה הוא מספיק טוב לצסקא אבל לא מספיק טוב למכבי ....
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:ביבו כתב:בפורום תפוז מופיעות כבר מספר ימים שמועות\טענות כאילו מחי'ה סגור בצסקא,
מישהו יודע משהו בנושא?
אז אם הוא לא יבוא למכבי ....איזה עוד אלטרנטיבות אתם מציעים?
כנראה הוא מספיק טוב לצסקא אבל לא מספיק טוב למכבי ....
12 יוני 2011, 13:09
12 יוני 2011, 13:12
asafb96 כתב:http://www.one.co.il/Article/181308.html
מישהו מכיר??
12 יוני 2011, 13:13
12 יוני 2011, 13:14
asafb96 כתב:http://www.one.co.il/Article/181308.html
מישהו מכיר??
12 יוני 2011, 13:22
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:http://www.one.co.il/Article/181308.html
מישהו מכיר??
קלעי אדיר,באמת קלעי בחסד..
הבעיה שלו בעיניי היא אחרת..הוא די אגואיסט,אבל לא בקטע של הד-קייס..כמו שאמרתי,הוא פשוט קלעי..אבל העניין איתו הוא שאם הוא היה מוסר,הוא היה הרכז-קלעי הכי טוב באירופה..הוא פשוט מוסר ברמה גבוהה מ-א-ו-ד,אבל לא עושה את זה הרבה..
יש מצב שאם הוא יגיע לכאן אז בלאט יוכל לשנות אותו קצת..אבל צריך לזכור שלפעמים אנחנו נוטים לדבר על בלאט כ''קוסם'',וגם לו יש את הגבולות שלו..
למרות שאם הוא רוצה אותו אז הוא כן מאמין שהוא יוכל להכניס אותו לרוטציה הקבוצתית
מכבי פנתה ללנדסברג, חיפה דורשת חצי מ' דולר[/b]
http://www.one.co.il/Article/181303.html
או שהם מטומטמים,או שהם חוצפנים,או שהם אמרו ''יאללה,ננסה,אין לנו מה להפסיד''...
חבל,יכלו לקבל טרייד על שחקן ישראלי בכיר..שנה הבאה ניקח אותו בחינם
12 יוני 2011, 13:24
וואלה, נשמע מעניין השחקן הזה..
לפי הסטטיסטיקה באמת ראיתי שהוא קלעי גדול, הוא גם נראה מאוד פיזי, איך הוא בהגנה?
12 יוני 2011, 13:25
12 יוני 2011, 13:26
yzafrir כתב:קאמפ שיחק בבולוניה יחד עם ריברס וכנראה שלא היה מקום לשני שחקנים מאותו סוג בקבוצה אחת אז הוא עזב לבישיקטאש הטורקית והיה מצויין שם .
הוא לא מביא את אותם דברים כמו איידסון מבחינת משחק קבוצתי אבל יש לא יכולות אישיות בסגנון של אנדרסון ( שחקן פיזי שקשה לעצור באחד על אחד ) וזה אומר מבחינת בלאט שהוא צריך לשנות קצת את סגנון המשחק של הקבוצה .
אני עדיין מאמין שיש אופציות יותר מתאימות
12 יוני 2011, 13:34
12 יוני 2011, 13:35
yzafrir כתב:סליחה התכוונתי לווינסטון קנדי....
בכל מקרה נראה לי שהכוונה בהבאתו היא כסווינגמן...
אם כבר לקחת זר מהליגה האיטלקית אז אולי עדיף כבר את ג'יימס ווייט , שחקן שכבר שנה וחצי מראה התקדמות ושיפור ביכולות שלו (חצי עונה אחרונה אצל צביקה ועונה אחרונה בליגה האיטלקית...)
12 יוני 2011, 13:37
yzafrir כתב:קאמפ שיחק בבולוניה יחד עם ריברס וכנראה שלא היה מקום לשני שחקנים מאותו סוג בקבוצה אחת אז הוא עזב לבישיקטאש הטורקית והיה מצויין שם .
הוא לא מביא את אותם דברים כמו איידסון מבחינת משחק קבוצתי אבל יש לו יכולות אישיות בסגנון של אנדרסון ( שחקן פיזי שקשה לעצור באחד על אחד ) וזה אומר מבחינת בלאט שהוא צריך לשנות קצת את סגנון המשחק של הקבוצה .
12 יוני 2011, 13:48
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:סליחה התכוונתי לווינסטון קנדי....
בכל מקרה נראה לי שהכוונה בהבאתו היא כסווינגמן...
אם כבר לקחת זר מהליגה האיטלקית אז אולי עדיף כבר את ג'יימס ווייט , שחקן שכבר שנה וחצי מראה התקדמות ושיפור ביכולות שלו (חצי עונה אחרונה אצל צביקה ועונה אחרונה בליגה האיטלקית...)
שחקן שקולע פחות מ-30% מהשלוש זה לא שחקן שאני רוצה אצלי בקבוצה
12 יוני 2011, 13:50
asafb96 כתב:yzafrir כתב:קאמפ שיחק בבולוניה יחד עם ריברס וכנראה שלא היה מקום לשני שחקנים מאותו סוג בקבוצה אחת אז הוא עזב לבישיקטאש הטורקית והיה מצויין שם .
הוא לא מביא את אותם דברים כמו איידסון מבחינת משחק קבוצתי אבל יש לו יכולות אישיות בסגנון של אנדרסון ( שחקן פיזי שקשה לעצור באחד על אחד ) וזה אומר מבחינת בלאט שהוא צריך לשנות קצת את סגנון המשחק של הקבוצה .
גם פארגו היה שחקן "שלא התאים לסגנון", ובגליל היה גאנר מטורף. בקבוצה גדולה ואיכותית כמו מכבי, אני מאמין שהוא לא יקח על עצמו כמו שהוא לוקח בקבוצה קטנה יותר, שם הוא רגיל ליהיות "הכוכב"