כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

07 יולי 2012, 06:32

יוני,
פדרר ממש לא שיחק טוב בגמר ההוא. הייתה לו מערכה ביד עם שתי שבירות כפולות והוא הפיל אותה. במערכה האחרונה הוא התפרק לגמרי.
אני לא מנסה להגיד שאם הוא היה משחק טוב אז הוא היה זוכה בטורניר, אבל כן להגיד שהייתה בגמר ירידה חדה ברמה, שלא עלתה בקנה
אחד עם חצי הגמר שהיה פשוט נפלא (אך לא נפלא כמו אתמול).

אני באמת פוחד לנכס או לפגוע בסיכויים. כל מה שאני יכול להגיד זה שלרוג'ר אסור לשמוט הזדמנויות כמו זו שהוא יצר לעצמו כאן אחרי המשחק
המדהים של אתמול. אמנם הוא כנראה הרוויח לעצמו לפחות עוד GS אחד עם סיכוי של 50% לפגוש את רק אחד מהצמד חמד נולה-נדאל, אבל
מכאן ועד עוד גמרים של GS הדרך עוד ארוכה. מה גם שבניגוד לדשא, אני לא ממש בטוח שמישהו מסוגל לעשות משהו מול נולה על המשטחים
הקשים המהירים של ארה"ב.

לגבי נדאל, היה לו שבועיים לנוח ואין לי ספק שהוא יסתער על האולימפיאדה כמו כריש. הוא גם פייבוריט לזכות בעיני בגלל המנוחה שזכה לה.

07 יולי 2012, 08:59

yiffy כתב:יוני,
פדרר ממש לא שיחק טוב בגמר ההוא. הייתה לו מערכה ביד עם שתי שבירות כפולות והוא הפיל אותה. במערכה האחרונה הוא התפרק לגמרי.
אני לא מנסה להגיד שאם הוא היה משחק טוב אז הוא היה זוכה בטורניר, אבל כן להגיד שהייתה בגמר ירידה חדה ברמה, שלא עלתה בקנה
אחד עם חצי הגמר שהיה פשוט נפלא (אך לא נפלא כמו אתמול).

אני באמת פוחד לנכס או לפגוע בסיכויים. כל מה שאני יכול להגיד זה שלרוג'ר אסור לשמוט הזדמנויות כמו זו שהוא יצר לעצמו כאן אחרי המשחק
המדהים של אתמול. אמנם הוא כנראה הרוויח לעצמו לפחות עוד GS אחד עם סיכוי של 50% לפגוש את רק אחד מהצמד חמד נולה-נדאל, אבל
מכאן ועד עוד גמרים של GS הדרך עוד ארוכה. מה גם שבניגוד לדשא, אני לא ממש בטוח שמישהו מסוגל לעשות משהו מול נולה על המשטחים
הקשים המהירים של ארה"ב.

לגבי נדאל, היה לו שבועיים לנוח ואין לי ספק שהוא יסתער על האולימפיאדה כמו כריש. הוא גם פייבוריט לזכות בעיני בגלל המנוחה שזכה לה.

המנוחה הזאת זה באמת זהב. השאלה היא האם מנטלית נדאל רוצה את זה כמו שהוא רוצה את הרולאן למשל... לא יודע.
אני חושב שהרמה של נובאק ירדה, בלי קשר לאיזה משטח מדובר. לדעתי הוא עדיין פייבוריט בניו יורק, אבל בהחלט יש סיכוי שהוא לא יזכה בטורניר.

07 יולי 2012, 09:24

אני כמעט בטוח שנולה יזכה בניו יורק. יחד עם זאת, אם מארי יזכה מחר הוא בוודאי יגיע לטורניר עם הרבה ביטחון גם כן ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.

07 יולי 2012, 18:06

yiffy כתב:אני כמעט בטוח שנולה יזכה בניו יורק. יחד עם זאת, אם מארי יזכה מחר הוא בוודאי יגיע לטורניר עם הרבה ביטחון גם כן ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.

אם מארי יזכה, אז עלולה להתעורר מפלצת חדשה שתחליף את דג'וקוביץ'. גם הסרבי לא היה צריך יותר מטריגר קטן בשביל להפוך לשחקן מס' 1 בעולם במשך למעלה משנה.

אני חושב שבסבב של היום, אין כבר פייבוריט מובהק לניו יורק.

07 יולי 2012, 18:37

jol9 כתב:
yiffy כתב:אני כמעט בטוח שנולה יזכה בניו יורק. יחד עם זאת, אם מארי יזכה מחר הוא בוודאי יגיע לטורניר עם הרבה ביטחון גם כן ואז אי אפשר לדעת מה יהיה.

אם מארי יזכה, אז עלולה להתעורר מפלצת חדשה שתחליף את דג'וקוביץ'. גם הסרבי לא היה צריך יותר מטריגר קטן בשביל להפוך לשחקן מס' 1 בעולם במשך למעלה משנה.

אני חושב שבסבב של היום, אין כבר פייבוריט מובהק לניו יורק.

זאת בדיוק הסיבה שאתה וכל שאר אוהדי רפא צריכים לקוות שמארי לא ינצח מחר. פדרר כבר לא ילד והוא לא יצטרך להתעסק עם השטויות הללו עוד הרבה זמן. רפא לעומת זאת יהיה לכוד בקרב תחת ראשי עם שני שחקנים מצוינים שצעירים ממנו בשנה ושיש סיכוי סביר שיאמללו אותו עד הפרישה. יחד עם זאת, די ברור בעד מי אתה :)

מארי שיחק נפלא בטורניר הזה - לא פחות טוב מנולה גם במשחקים הכי טובים שלו. תחת סיוע בייתי הוא עלול לקבל את הבוסט שהוא צריך כדי להביא את אותה יכולת לידי ביטוי נגד המדורגים מעליו, וזה כמובן החשש הכבד שלי.

07 יולי 2012, 18:54

למה שמתם את פדרר בצד ?

למרות הפסדים בשלוש השנים האחרונות צריך לזכור איך הם הגיעו והם הגיעו אחרי נקודות משחק לפדרר בכל 3 הגמרים שהוא הפסיד .

בעיני היכולת בארה"ב היא הטובה ביותר למרות ההפסדים המתסכלים לנובאק שלא בצדק ובסך הכול הדומיננטיות שהוא הפגין לאורך השנים בארה"ב היא המשמעותית מכולן .

גם בשנה שעברה הוא נתן טורניר נפלא עד אותן שתי נקודות משחק על הסרב שלו שהלכו לשום מקום לעומת ווימבלדון שם הוא עף ברבע וגם נתן טורניר חלש בהרבה.

בכל מקרה הוא מגיע בכושר נהדר מחר אחרי רבע וחצי מדהימים , רק שיעשה את זה מחר אם כי יכאב לי על מארי שבאמת מגיע לו כבר סלאם .

08 יולי 2012, 11:22

בסט השלישי, כשפדרר החמיץ הזדמנויות מצוינות לשבור את נובאק, חששתי ששוב התסריט הכל כך מוכר מהשנים האחרונות יחזור על עצמו, אבל לא הפעם. פדרר המשיך ללחוץ וללחוץ עד שהשיג את השבירה. באמת הזכיר את רוג'ר של פעם כמו שאמרו פה.

ראיתי רק 2 משחקים כל הטורניר (חזרה של פדרר מפיגור מערכות וחצי גמר נגד נובאק) אבל יש הרגשה שהולך להיות גמר גדול. מארי, למרות הצ'וקריות בעבר, לא ימשיך להיחנק לנצח. מתישהו זה יבוא, מקווה רק שלא הפעם והוא לא יהיה הבריטי הראשון מאז שדינוזאורים נכחדו בערך שזוכה בווימבלדון ודווקא על חשבון פדרר.
מצד שני, לרוג'ר יש פה הזדמנו פז לנצל את הלחץ שיש על מארי, לזכות בעוד תואר אחרי תקופה מאוד ארוכה (יחסית) בשבילו, להתרחק קצת מנדאל ולהשוות את השיא של סמפראס. אסור להחמיץ את זה, הוא עדו מעט בן 31 ולך תדע עם הזדמנות כזו תחזור בעתיד.

08 יולי 2012, 12:27

אני מאמינה שפדרר יזכה אבל אני ממש רוצה שמארי המקומי דווקא ייתן את הסיפור הגדול עם זכייה

08 יולי 2012, 12:29

Holiday_Armadillo כתב:אני מאמינה שפדרר יזכה אבל אני ממש רוצה שמארי המקומי דווקא ייתן את הסיפור הגדול עם זכייה

זה אמנם יהיה מרגש אם מארי ייזכה, אבל בחייך, מה יותר מרגש מאשר בחור בן 31, שכולם כבר הספידו אותו ואמרו שאין לו סיכוי בחמש מערכות מול נדאל ונולה, שחוזר למקום הראשון בעולם?
אני לא רוצה לנחס ולכן מפסיק כאן, אבל אינשאללה הטובים ינצחו.

08 יולי 2012, 12:31

yiffy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני מאמינה שפדרר יזכה אבל אני ממש רוצה שמארי המקומי דווקא ייתן את הסיפור הגדול עם זכייה

זה אמנם יהיה מרגש אם מארי ייזכה, אבל בחייך, מה יותר מרגש מאשר בחור בן 31, שכולם כבר הספידו אותו ואמרו שאין לו סיכוי בחמש מערכות מול נדאל ונולה, שחוזר למקום הראשון בעולם?
אני לא רוצה לנחס ולכן מפסיק כאן, אבל אינשאללה הטובים ינצחו.

כשאני רואה ספורט ואני לא אוהדת אף קבוצה אז אני בעד הקבוצה הביתית
אני מאוד אוהבת את פדרר ואשמח אם הוא יזכה אבל מארי יהיה מאוד מרגש בעיניי

08 יולי 2012, 15:19

משחק משוגע.
פדרר נראה סביר במערכה הראשונה אבל משחקון אחד אומלל עלה לו במערכה.
בשנייה לעומת זאת הוא נראה על הפנים אבל הרבה אופי בהצלת נקודות השבירה ונקודה אחת גאונית שנייה לפני הטאי-ברייק סדרה לו מערכה משלו.
מארי נראה בלתי ניתן לעצירה לפרקים וגם כשהוא מוריד הילוך הוא עדיין חזק בתוך המשחק הזה. קשה להגיד לאן זה נוטה.

08 יולי 2012, 15:19

משחק קשה קשה עד עכשיו עם יתרון קל ביכולת דווקא למארי , בתוצאה יש שיוויון מוחלט עם 1-1 המערכות ו 1-1 במשחקונים בפתיחת הסט השלישי.

ועכשיו הפסקת גשם שממנה מי שיחזור מפוקס יכול לגמור את המשחק צ'יק צ'אק לפני שהיריב מתעורר , מקווה שזה לא יהיה פדרר שיתעורר מאוחד מידי.

08 יולי 2012, 15:51

הדוקטור במגרש!! הדאלקים באים!!(אולי 1-2 יבינו את זה פה)

08 יולי 2012, 16:21

מסכן מארי, איך הוא עדיין שלם אחרי כל הנפילות האלה??
אאוץ'... :stoned

08 יולי 2012, 16:29

פדרר עצום , אין מילה אחרת כדי להגדיר את הסט הזה שלו .

בניגוד לסט השני שהיה סוג של גניבה , בסט השלישי קיבלנו תצוגת תכלית של המאסטרו , עכשיו צריך עוד אחד קטן והוא עושה את מה שהיה נראה כבר כמעט בלתי יאומן.

Re: עולם הטניס2 - סלאם מס' 17 של המאסטרו!!

08 יולי 2012, 17:14

fuck yeah!! :yahoo :worship :dance3 :dance3 :dance4 :dance4 :dance2 :dance2 :dance1 :dance1

08 יולי 2012, 17:15

:dance4 :dance2

08 יולי 2012, 17:24

יש למארי מזל שהדמעות שלי לא ליכלכו לי את המשקפיים

08 יולי 2012, 17:24

לא יעזור כלום, כל ההבדל הוא בראש. כשפדרר לא שיחק טוב במערכה השנייה, הוא המשיך להיות רגוע וחיכה לצ'אנס שלו לעקוץ שבסופו הגיע. כשמארי התחיל לשחק רע אחרי ההפסקה, הוא התחיל לבכות, להתלונן ויצא מהריכוז.

שנתיים וחצי חיכינו לזה. כתבתי פה כמה פעמים שאין מצב שפדרר פורש בלי עוד סלאם, רוב הגדולים עשו את לקראת סוף הקריירה ואם כבר צריך לבחור סלאם אז אני הכי שמח שזה הגיע פה בווימבלדון ועל הדרך השווה את השיא של סמפראס.

מארי נתן טורניר מצוין, הוא עוד יזכה בסלאמים אבל היום צריך להצדיע לרוג'ר :worship :worship

Holiday_Armadillo כתב:הדוקטור במגרש!! הדאלקים באים!!(אולי 1-2 יבינו את זה פה)

הדוקטור בא לראות היסטוריה :cool

08 יולי 2012, 17:25

שיט..
נושא נעול