felix_r כתב:יאללה, נראה את ינאי מפתה את טי ג'יי ליף לבוא לישראל
כבר ניסו לפני כמה חודשים, כך פורסם בזמנו.
הבן אדם לא הולך לשחק עוד כדורסל מקצועני לדעתי. נראה שטוב לו בסין. אולי יפתיע ויגיע כמו לנדסברג עוד כמה שנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:יאללה, נראה את ינאי מפתה את טי ג'יי ליף לבוא לישראל
עידן כתב:felix_r כתב:יאללה, נראה את ינאי מפתה את טי ג'יי ליף לבוא לישראל
כבר ניסו לפני כמה חודשים, כך פורסם בזמנו.
הבן אדם לא הולך לשחק עוד כדורסל מקצועני לדעתי. נראה שטוב לו בסין. אולי יפתיע ויגיע כמו לנדסברג עוד כמה שנים.
felix_r כתב:אני לא מסיכם אתכם. יניב גרין קיבל יותר. אני זוכר שבזמנו רענן כץ פרסם את החוזה של גרין. נכון, לא ראו שם את המספרים המדויקים, כי הם היו מושחרים עם טוש, אבל זה ממש לא משנה, כי ראו שם 7 ספרות בסגנון הזה: ###,###,#
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני לא מסיכם אתכם. יניב גרין קיבל יותר. אני זוכר שבזמנו רענן כץ פרסם את החוזה של גרין. נכון, לא ראו שם את המספרים המדויקים, כי הם היו מושחרים עם טוש, אבל זה ממש לא משנה, כי ראו שם 7 ספרות בסגנון הזה: ###,###,#
למיטב זכרוני יניב גרין קיבל 500 אלף, ששווים למיליון ברוטו.
סורקין מקבל בעונה הראשונה 850 אלף דולר, כלומר 1.7 מיליון דולר ברוטו. בשיא החוזה הוא ירוויח כ 2.1 מיליון דולר ברוטו.
זה מה שאמרתי. 500K נטו לעונה.עידן כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:אני לא מסיכם אתכם. יניב גרין קיבל יותר. אני זוכר שבזמנו רענן כץ פרסם את החוזה של גרין. נכון, לא ראו שם את המספרים המדויקים, כי הם היו מושחרים עם טוש, אבל זה ממש לא משנה, כי ראו שם 7 ספרות בסגנון הזה: ###,###,#
למיטב זכרוני יניב גרין קיבל 500 אלף, ששווים למיליון ברוטו.
סורקין מקבל בעונה הראשונה 850 אלף דולר, כלומר 1.7 מיליון דולר ברוטו. בשיא החוזה הוא ירוויח כ 2.1 מיליון דולר ברוטו.
הסכום היה של 7 ספרות בחוזה כי זה היה חוזה לשנתיים. הוא קיבל מיליון דולר לשנתיים לפי מה שפורסם.
Avi1508 כתב:עושה נחת לראות את התגובות להחתמה שלו מתחילת השרשור
משחקן שירד ליגה הוא הפך לmvp של הליגה עם השכר הכי גבוה לישראלי
סורקין הוא דוגמא להתפתחות מאוחרת של שחקן
אני לא בטוח שרומן חשב לעצמו בגיל 24 שהוא יהיה במצב הזה בגיל 28
A.Parker כתב:Avi1508 כתב:עושה נחת לראות את התגובות להחתמה שלו מתחילת השרשור
אתה מודע לזה שהוא לא נהיה שחקן כזה אדיר ושזה קשור להתעשרות של הפועל?
הוא בהחלט השתפר מאוד, אבל בסופו של דבר הוא שחקן רוטציה טוב בקבוצת יורוליג.
מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:עושה נחת לראות את התגובות להחתמה שלו מתחילת השרשור
הוא הגבוה הישראלי הכי טוב שהיה , לא מדבר על מתאזרחים כמו מרסר ופישר , הוא סנטר שכל כך חסר היה לכדורסל הישראלי הרבה זמן ונכון שההתפרעות של ינאי גרמה למכבי לשלם לו יותר ממה שחשבה
A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:עושה נחת לראות את התגובות להחתמה שלו מתחילת השרשור
הוא הגבוה הישראלי הכי טוב שהיה , לא מדבר על מתאזרחים כמו מרסר ופישר , הוא סנטר שכל כך חסר היה לכדורסל הישראלי הרבה זמן ונכון שההתפרעות של ינאי גרמה למכבי לשלם לו יותר ממה שחשבה
באמת? הכי טוב אי פעם בעמדות הפנים?
רק לפני פחות משני עשורים שיחק פה ליאור אליהו, שחקן שדפק בעונת השיא שלו 14 נקודות, 6.6 ריבאונדים, 2.4 אסיסטים ו-17.6 מדד. הישראלי (לדעתי היחיד) שנבחר לשחקן החודש של היורוליג. שחקן שהגיע לגמר היורוליג ותרם 10 נקודות בממוצע גם בשלבים המכריעים בעונת פארגו פרקינס.
וזה לא שאני איזה חסיד גדול של אליהו, אבל אלה נתונים שסורקין עוד לא חולם להתקרב אליהם. וכן, אליהו שמר נורא אבל גם סורקין שומר בינוני ומטה, בטח שלא בפער שמחפה על הפער ההתקפי.
קיצר, לכתוב דברים כאלה זה סתם רומנטי או האדרה מוגזמת לשחקן רק כי הוא ישראלי. אולי בהמשך ימשיך להשתפר (הלוואי), אבל יש פה האדרה מוגזמת סתם.
מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:עושה נחת לראות את התגובות להחתמה שלו מתחילת השרשור
באמת? הכי טוב אי פעם בעמדות הפנים?
רק לפני פחות משני עשורים שיחק פה ליאור אליהו, שחקן שדפק בעונת השיא שלו 14 נקודות, 6.6 ריבאונדים, 2.4 אסיסטים ו-17.6 מדד. הישראלי (לדעתי היחיד) שנבחר לשחקן החודש של היורוליג. שחקן שהגיע לגמר היורוליג ותרם 10 נקודות בממוצע גם בשלבים המכריעים בעונת פארגו פרקינס.
וזה לא שאני איזה חסיד גדול של אליהו, אבל אלה נתונים שסורקין עוד לא חולם להתקרב אליהם. וכן, אליהו שמר נורא אבל גם סורקין שומר בינוני ומטה, בטח שלא בפער שמחפה על הפער ההתקפי.
קיצר, לכתוב דברים כאלה זה סתם רומנטי או האדרה מוגזמת לשחקן רק כי הוא ישראלי. אולי בהמשך ימשיך להשתפר (הלוואי), אבל יש פה האדרה מוגזמת סתם.
אם לא שמת לב דברתי על סנטרים ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים