משחק הכנה: אולימפיאקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 22:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משחק הכנה: אולימפיאקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 22:30

הודעהעל ידי מרסר » 07 ספטמבר 2024, 09:15

אגב המדים שמכבי שיחקה איתם אתמול מתברר שהם מדי אימון, המדים הרשמיים לעונה יחשפו בהמשך.

https://x.com/MaccabiTLVBC/status/1832149970041843798
מרסר

הודעהעל ידי שמוליק » 07 ספטמבר 2024, 09:42

מרסר כתב:אגב המדים שמכבי שיחקה איתם אתמול מתברר שהם מדי אימון, המדים הרשמיים לעונה יחשפו בהמשך.

https://x.com/MaccabiTLVBC/status/1832149970041843798

אמנם מצית את הדמיון אבל
מלהיב יותר אם דיץ רקנטי ופדרמן יודיעו על מכירת הקבוצה לנובוריש רעב להצלחות
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 07 ספטמבר 2024, 11:03

felix_r כתב:ברור שמוקדם להסיק מסקנות. מסכים. אם כי יש דברים שידעתי גם קודם, ולא הייתי צריך לראות את זה. כמו לדוגמא, העובדה שלהביא את יוקובאיטיס זו טעות. לפני שלוש שנים הוא היה יותר טוב מבלאט. אבל מאז לא השתפר בכלום, ואילו בלאט השתפר בכול עונה והיום בלאט יותר טוב ממנו גם בריכוז, וגם בקליעה. אפילו בהגנה בלאט השתפר. נכון להיום רוקאס עדיין טוב מבלאט בהגנה אבל רק בזכות הנתונים הפיזיים העדיפים. רוקאס גם טוב יותר בהליכה עד הסל (בלאט כמעט ולא עושה את זה בגלל שהוא נמוך ולא זריז במיוחד). אבל כרכז בלאט עדיף גם בבניית ההתקפה וגם בקליעה לשלוש. ובלאט הוא הרכז הפותח שלנו כרגע. כול הרעש סביב הבאתו של הליטאי היה קשקוש בשביל אותם האנשים שלא עוקבים במיוחד אחרי השחקנים של הקבוצות אחרות פרט לשחקני מכבי.

אתה אומר שמוקדם להסיק מסקנות, ואז מביא את כל הדעות שבאת איתן מהבית לגבי יוקובאיטיס, שחקן שנמצא פה שבוע, וקובע שאתה לא צריך לראות כלום כדי לדעת שהוא שחקן חלש.

די נו. מסקנות מסיקים בסוף העונה, בטח לא במשחק אימון ראשון. ואני ממש לא מאלו שחושבים שהוא שאראס הבא, אבל כרגע זה כל כך מוקדם שזה מגוחך.
עידן

הודעהעל ידי גל גל » 07 ספטמבר 2024, 15:16

לא יודע מה אתם רוצים, יאקובייטיס נתן אחלה משחק.
עם 11 נקודות לא מעט אסיסטים וניהול משחק טוב וזה מדחק ראשון כן?
וגם הגנה סבבה לגמרי.

השחקנים בוודאי שלא מתואמים וגם לא בכושר הרי מתאמנים אולי שבוע בלחץ.
הוא רק בן 23 ומעיר מבלאט ב 4 שנים למי ששוכח
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 ספטמבר 2024, 15:49

felix_r כתב:
עידן כתב:אנשים פה לוקחים ברצינות תהומית משחק אימון ראשון (ועוד עם סגל חסר מאוד).

אי אפשר להסיק כלום לכאן או לכאן ממשחק כזה מאף שחקן. ובטח שלא צריך לשחוק אף שחקן עם 30 דקות משחק. קצת פרופורציות חברים...

לאולימפיאקוס חסר יותר שחקנים: ווקאפ, ויליאמס-גוס, פורנייה ופאל

ולנו חסר שחקן שהחתימו אחרי שהוא פצוע ברמה שלא ישחק פה כנראה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 07 ספטמבר 2024, 16:04

עידן כתב:
felix_r כתב:ברור שמוקדם להסיק מסקנות. מסכים. אם כי יש דברים שידעתי גם קודם, ולא הייתי צריך לראות את זה. כמו לדוגמא, העובדה שלהביא את יוקובאיטיס זו טעות. לפני שלוש שנים הוא היה יותר טוב מבלאט. אבל מאז לא השתפר בכלום, ואילו בלאט השתפר בכול עונה והיום בלאט יותר טוב ממנו גם בריכוז, וגם בקליעה. אפילו בהגנה בלאט השתפר. נכון להיום רוקאס עדיין טוב מבלאט בהגנה אבל רק בזכות הנתונים הפיזיים העדיפים. רוקאס גם טוב יותר בהליכה עד הסל (בלאט כמעט ולא עושה את זה בגלל שהוא נמוך ולא זריז במיוחד). אבל כרכז בלאט עדיף גם בבניית ההתקפה וגם בקליעה לשלוש. ובלאט הוא הרכז הפותח שלנו כרגע. כול הרעש סביב הבאתו של הליטאי היה קשקוש בשביל אותם האנשים שלא עוקבים במיוחד אחרי השחקנים של הקבוצות אחרות פרט לשחקני מכבי.

אתה אומר שמוקדם להסיק מסקנות, ואז מביא את כל הדעות שבאת איתן מהבית לגבי יוקובאיטיס, שחקן שנמצא פה שבוע, וקובע שאתה לא צריך לראות כלום כדי לדעת שהוא שחקן חלש.

די נו. מסקנות מסיקים בסוף העונה, בטח לא במשחק אימון ראשון. ואני ממש לא מאלו שחושבים שהוא שאראס הבא, אבל כרגע זה כל כך מוקדם שזה מגוחך.

מוקדם להסיק מסקנות לגבי אותם השחקנים שלא שיחקו ביורוליג: גבריאל, רנדולף, סימונס, הורד.

לגבי יקובאיטיס הכול גלוי וידוע (אם אתה לא אבי אבן כמובן).

אני מציע לך לשחק יותר ביורוליג פנטזי. ככה תתמצא הרבה יותר טוב בסטטיסטיקות של כול השחקנים, וגם תעקוב בעניין רב אחרי תרומה של שחקנים בשידורים של משחקי היורוליג בהם מכבי לא משתתפת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 07 ספטמבר 2024, 19:23

גל גל כתב:לא יודע מה אתם רוצים, יאקובייטיס נתן אחלה משחק.
וגם הגנה סבבה לגמרי.

כנראה שלא צפינו באותו משחק. והסטטיסטיקה לחלוטין משקרת במקרה הזה.
er79

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 ספטמבר 2024, 19:45

יש בוקס סקור?
BIG sofo

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ספטמבר 2024, 20:38

er79 כתב:
גל גל כתב:לא יודע מה אתם רוצים, יאקובייטיס נתן אחלה משחק.
וגם הגנה סבבה לגמרי.

כנראה שלא צפינו באותו משחק. והסטטיסטיקה לחלוטין משקרת במקרה הזה.

הדבר החיובי זה שהוא משחק עם בטחון והמשיך לזרוק למרות שפחות הלך לו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 07 ספטמבר 2024, 21:08

er79 כתב:הכנה לא הכנה, לשים בצד שפנסיונר קולע עלינו סלים קלים שזה עוד סיבה לדאגה, מקווה שזאת הפעם האחרונה שתרגיל התקפה אחרונה במשחק הולך לזריקה של רוקאס ולא משוחק על לויד. אין שום סיבה שזה יקרה.

אבל כל המטרה בהבאת יוקובאיטיס הייתה שהוא לא יהיה באותו תפקיד שולי שהוא שיחק בברצלונה אלא שיעשה את הפריצה כשחקן מוביל יותר ויוביל קבוצה. אם זה צעד נכון או לא נראה בהמשך, אבל אני מאמין בו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 07 ספטמבר 2024, 21:44

מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2024, 00:52

A.Parker כתב:מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.

חד משמעית שמים איקס מראש על שחקנים. זה כבר שנים רבות מאוד ככה פה בפורום. לא אשכח את הדעות על דווין סמית' בתחילת העונה הראשונה שלו פה שהיה קצת חלש, היה מישהו שאפילו טען שהוא "ה-3 הכי גרוע שמכבי אי פעם החתימה".

וכאמור אני ממש לא חושב שיוקובאיטיס יהיה פה כוכב, אבל אני גם לא מחפש את השלילי בשחקנים של מכבי (וממש חבל לי על אוהדים של מכבי שעושים את זה), ובטח לא במשחקי קדם עונה שלא אומרים כלום ושום דבר על איך תיראה העונה שלהם פה.
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 08 ספטמבר 2024, 01:47

ההתרשמות שלי מהשחקנים החדשים
1. יוקובייאטיס היה טוב בניהול משחק ואם מנקו לא זורק אבנים יכלו להיות לו עוד כמה אסיסטים וקצת שוכחים שהוא רכז ולא סקורר
2. גבריאל היה לא רע וצריך לזכור שסנטר חי הרבה מתיאום בינו לבין שאר השחקנים וזה ישתפר בהמשך הדרך
3. רנדולף צריך להשתפשף יותר אבל הוא סקורר מצוין ואני מאמין שהזריקות גם ייכנסו לו באחוזים טובים בהמשך
4. סימונס קלע כמה זריקות ובשאר הזמן הוא בקושי השפיע על המשחק וכמובן שאין לי ציפיות משחקן שעשה אימון אחד עם הקבוצה
5. לויד סקורר ענק והשאלה לגביו זה רק הכשירות שלו

כל זה לא מוריד מההנהלה הקמצנית שלא מוכנה להשקיע בשביל שחקן יורוליג לעמדה 3
נ.ב. על פי הדיווחים התקציב לשחקן בעמדה 3 הוא באיזור 300 אלף ובהתחשב בכך שיש למכבי 5 בעלים (פדרמן, רקנאטי, שמעון, אשכנזי, דיץ׳) ואני מעריך שאפשר להביא שחקן טוב באיזור 700-800 אלף
והמסקנה היא שבשביל לחסוך 500 אלף דולר (100 לכל אחד) הקמצנים (בעיקר פדרמן ככל הנראה) האלו ידפקו לנו סיכוי כלשהוא להוציא משהו מהעונה הזאת
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 08 ספטמבר 2024, 02:00

עידן כתב:
A.Parker כתב:מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.

חד משמעית שמים איקס מראש על שחקנים. זה כבר שנים רבות מאוד ככה פה בפורום. לא אשכח את הדעות על דווין סמית' בתחילת העונה הראשונה שלו פה שהיה קצת חלש, היה מישהו שאפילו טען שהוא "ה-3 הכי גרוע שמכבי אי פעם החתימה".

וכאמור אני ממש לא חושב שיוקובאיטיס יהיה פה כוכב, אבל אני גם לא מחפש את השלילי בשחקנים של מכבי (וממש חבל לי על אוהדים של מכבי שעושים את זה), ובטח לא במשחקי קדם עונה שלא אומרים כלום ושום דבר על איך תיראה העונה שלהם פה.

אף אחד לא מרגיש משהו אישי נגד יקובאיטיס. הוא שחקן נחמד, אבל זאת בדיוק הבעיה. הביאו אותו למכבי על תקן הרכז הפותח של הקבוצה במקום בראון. הרכז הפותח של מכבי לא אמור להיות סתם שחקן נחמד. הרכז הפותח של מכבי אמור להיות שחקן מהשורה הראשונה. גם אם לא בין 3-5 הרכזים הכי טובים ביורוליג, אז לפחות בין 8-10 הרכזים הכי טובים ביורוליג. לצערנו יקובאיטיס הוא לא בעשירייה הראשונה של הרכזים ביורוליג. זה הכול.

אנשים פה מתלוננים על כול מיני בעיות בסגל. על כך שאין לנו סמול אמתי. על זה שאין לנו פורווארד-טווינר בסגנון בונזי (3-4). מתלוננים על כך שאין 2 ראוי שיעלה מהספסל במקום לויד. מתלוננים על כך שמצבת הגבוהים שלנו היא לא ברמה טובה מספיק.

כול אלה הן תלונות בהחלט מוצדקות על בעיות שבאמת קיימות בסגל, אבל עדיין אפשר לתקן את הבעיות בהחתמה או שתים. לעומת זאת את הבעיה שאני מדבר עליה (העדרו של רכז בעל שיעור קומה) אי אפשר לתקן. אף אחד לא יחתים רכז שלישי. נשאר לנו רק לחלום, שבלאט ימשיך את קו ההתקדמות שלו (ובלאט כן מראה שיפור בכול עונה ועונה), או לחלום על כך שרוקאס יפרוץ פתאום, מה שהוא לא עשה אפילו תחת שאראס שדיבר איתו באותה שפה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי WendelA » 08 ספטמבר 2024, 06:50

felix_r כתב:
עידן כתב:

אף אחד לא מרגיש משהו אישי נגד יקובאיטיס. הוא שחקן נחמד, אבל זאת בדיוק הבעיה. הביאו אותו למכבי על תקן הרכז הפותח של הקבוצה במקום בראון. הרכז הפותח של מכבי לא אמור להיות סתם שחקן נחמד. הרכז הפותח של מכבי אמור להיות שחקן מהשורה הראשונה. גם אם לא בין 3-5 הרכזים הכי טובים ביורוליג, אז לפחות בין 8-10 הרכזים הכי טובים ביורוליג. לצערנו יקובאיטיס הוא לא בעשירייה הראשונה של הרכזים ביורוליג. זה הכול.

אנשים פה מתלוננים על כול מיני בעיות בסגל. על כך שאין לנו סמול אמתי. על זה שאין לנו פורווארד-טווינר בסגנון בונזי (3-4). מתלוננים על כך שאין 2 ראוי שיעלה מהספסל במקום לויד. מתלוננים על כך שמצבת הגבוהים שלנו היא לא ברמה טובה מספיק.

כול אלה הן תלונות בהחלט מוצדקות על בעיות שבאמת קיימות בסגל, אבל עדיין אפשר לתקן את הבעיות בהחתמה או שתים. לעומת זאת את הבעיה שאני מדבר עליה (העדרו של רכז בעל שיעור קומה) אי אפשר לתקן. אף אחד לא יחתים רכז שלישי. נשאר לנו רק לחלום, שבלאט ימשיך את קו ההתקדמות שלו (ובלאט כן מראה שיפור בכול עונה ועונה), או לחלום על כך שרוקאס יפרוץ פתאום, מה שהוא לא עשה אפילו תחת שאראס שדיבר איתו באותה שפה...

אבל מה לעשות שהכל שוב חוזר לכסף ולבעלים שלנו שלא מוכנים לשלם ולכן הביאו רכז "נחמד" ב 700 אלף ולמען האמת בכסף הזה אני לא רואה הרבה רכזים טובים ממנו. רכז כמו לורנזו עולה מעל מיליון מה שבמכבי לא מוכנים לשלם. יש לך שם של רכז ב 700 אלף יותר טוב ביורוליג? או רכז שהוא בין 8-10 הרכזים הטובים ביורוליג שהנעלת מכבי יכלו להביא?
WendelA

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 ספטמבר 2024, 08:33

יוקו היה טוב לא מבין מה הביקורת עליו , אותי הוא הפתיע לטובה
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מרסר » 10 ספטמבר 2024, 14:12

נחשפו המדים הרשמיים לעונה הקרובה.

https://www.maccabi.co.il/news.asp?id=17326
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 10 ספטמבר 2024, 14:44

מרסר כתב:נחשפו המדים הרשמיים לעונה הקרובה.

באתר כתוב שאלו המדים שישמשו למשחקים בזירה הביתית - ליגת העל, גביע המדינה וגביע ווינר.

משתמע מזה שביורוליג יהיו מדים אחרים..?
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2024, 16:34

עידן כתב:

באתר כתוב שאלו המדים שישמשו למשחקים בזירה הביתית - ליגת העל, גביע המדינה וגביע ווינר.

כן, זה דיי מה שזה אומר, גם יש כתב בצד הגופיה בעברית שלא יהיה בגרסה של היורוליג
נשמע שיהיו 5 סטים של מדים בעונה הבאה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2024, 16:40

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

כן, זה דיי מה שזה אומר, גם יש כתב בצד הגופיה בעברית שלא יהיה בגרסה של היורוליג
נשמע שיהיו 5 סטים של מדים בעונה הבאה

מה שכן אני רוצה לראות כמה הפראיירים שקנו את זה ישמחו לגלות שהם לא הולכים ללבוש את המדים האלו ביורוליג
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־14 אורחים