המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:אגב המדים שמכבי שיחקה איתם אתמול מתברר שהם מדי אימון, המדים הרשמיים לעונה יחשפו בהמשך.
https://x.com/MaccabiTLVBC/status/1832149970041843798
felix_r כתב:ברור שמוקדם להסיק מסקנות. מסכים. אם כי יש דברים שידעתי גם קודם, ולא הייתי צריך לראות את זה. כמו לדוגמא, העובדה שלהביא את יוקובאיטיס זו טעות. לפני שלוש שנים הוא היה יותר טוב מבלאט. אבל מאז לא השתפר בכלום, ואילו בלאט השתפר בכול עונה והיום בלאט יותר טוב ממנו גם בריכוז, וגם בקליעה. אפילו בהגנה בלאט השתפר. נכון להיום רוקאס עדיין טוב מבלאט בהגנה אבל רק בזכות הנתונים הפיזיים העדיפים. רוקאס גם טוב יותר בהליכה עד הסל (בלאט כמעט ולא עושה את זה בגלל שהוא נמוך ולא זריז במיוחד). אבל כרכז בלאט עדיף גם בבניית ההתקפה וגם בקליעה לשלוש. ובלאט הוא הרכז הפותח שלנו כרגע. כול הרעש סביב הבאתו של הליטאי היה קשקוש בשביל אותם האנשים שלא עוקבים במיוחד אחרי השחקנים של הקבוצות אחרות פרט לשחקני מכבי.
felix_r כתב:עידן כתב:אנשים פה לוקחים ברצינות תהומית משחק אימון ראשון (ועוד עם סגל חסר מאוד).
אי אפשר להסיק כלום לכאן או לכאן ממשחק כזה מאף שחקן. ובטח שלא צריך לשחוק אף שחקן עם 30 דקות משחק. קצת פרופורציות חברים...
לאולימפיאקוס חסר יותר שחקנים: ווקאפ, ויליאמס-גוס, פורנייה ופאל
עידן כתב:felix_r כתב:ברור שמוקדם להסיק מסקנות. מסכים. אם כי יש דברים שידעתי גם קודם, ולא הייתי צריך לראות את זה. כמו לדוגמא, העובדה שלהביא את יוקובאיטיס זו טעות. לפני שלוש שנים הוא היה יותר טוב מבלאט. אבל מאז לא השתפר בכלום, ואילו בלאט השתפר בכול עונה והיום בלאט יותר טוב ממנו גם בריכוז, וגם בקליעה. אפילו בהגנה בלאט השתפר. נכון להיום רוקאס עדיין טוב מבלאט בהגנה אבל רק בזכות הנתונים הפיזיים העדיפים. רוקאס גם טוב יותר בהליכה עד הסל (בלאט כמעט ולא עושה את זה בגלל שהוא נמוך ולא זריז במיוחד). אבל כרכז בלאט עדיף גם בבניית ההתקפה וגם בקליעה לשלוש. ובלאט הוא הרכז הפותח שלנו כרגע. כול הרעש סביב הבאתו של הליטאי היה קשקוש בשביל אותם האנשים שלא עוקבים במיוחד אחרי השחקנים של הקבוצות אחרות פרט לשחקני מכבי.
אתה אומר שמוקדם להסיק מסקנות, ואז מביא את כל הדעות שבאת איתן מהבית לגבי יוקובאיטיס, שחקן שנמצא פה שבוע, וקובע שאתה לא צריך לראות כלום כדי לדעת שהוא שחקן חלש.
די נו. מסקנות מסיקים בסוף העונה, בטח לא במשחק אימון ראשון. ואני ממש לא מאלו שחושבים שהוא שאראס הבא, אבל כרגע זה כל כך מוקדם שזה מגוחך.
גל גל כתב:לא יודע מה אתם רוצים, יאקובייטיס נתן אחלה משחק.
עם 11 נקודות לא מעט אסיסטים וניהול משחק טוב וזה מדחק ראשון כן?
וגם הגנה סבבה לגמרי.
השחקנים בוודאי שלא מתואמים וגם לא בכושר הרי מתאמנים אולי שבוע בלחץ.
הוא רק בן 23 ומעיר מבלאט ב 4 שנים למי ששוכח
er79 כתב:גל גל כתב:לא יודע מה אתם רוצים, יאקובייטיס נתן אחלה משחק.
עם 11 נקודות לא מעט אסיסטים וניהול משחק טוב וזה מדחק ראשון כן?
וגם הגנה סבבה לגמרי.
השחקנים בוודאי שלא מתואמים וגם לא בכושר הרי מתאמנים אולי שבוע בלחץ.
הוא רק בן 23 ומעיר מבלאט ב 4 שנים למי ששוכח
כנראה שלא צפינו באותו משחק. והסטטיסטיקה לחלוטין משקרת במקרה הזה.
er79 כתב:הכנה לא הכנה, לשים בצד שפנסיונר קולע עלינו סלים קלים שזה עוד סיבה לדאגה, מקווה שזאת הפעם האחרונה שתרגיל התקפה אחרונה במשחק הולך לזריקה של רוקאס ולא משוחק על לויד. אין שום סיבה שזה יקרה.
A.Parker כתב:מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.
עידן כתב:A.Parker כתב:מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.
חד משמעית שמים איקס מראש על שחקנים. זה כבר שנים רבות מאוד ככה פה בפורום. לא אשכח את הדעות על דווין סמית' בתחילת העונה הראשונה שלו פה שהיה קצת חלש, היה מישהו שאפילו טען שהוא "ה-3 הכי גרוע שמכבי אי פעם החתימה".
וכאמור אני ממש לא חושב שיוקובאיטיס יהיה פה כוכב, אבל אני גם לא מחפש את השלילי בשחקנים של מכבי (וממש חבל לי על אוהדים של מכבי שעושים את זה), ובטח לא במשחקי קדם עונה שלא אומרים כלום ושום דבר על איך תיראה העונה שלהם פה.
felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:מרגיש שאנשים שמו איקס מראש על שחקנים. יוקו היה אחלה, אהבתי מאוד את ההגנה וניהול המשחק שלו, ובעיני הוא הראה לא מעט פוטנציאל. גבריאל מסקרן מאוד ולויד נהדר בשני צידי המגרש. ההגנה היתה טובה לפרקים ארוכים. ואחרי כל זה, זה כולה משחק הכנה ראשון לעונה.
חד משמעית שמים איקס מראש על שחקנים. זה כבר שנים רבות מאוד ככה פה בפורום. לא אשכח את הדעות על דווין סמית' בתחילת העונה הראשונה שלו פה שהיה קצת חלש, היה מישהו שאפילו טען שהוא "ה-3 הכי גרוע שמכבי אי פעם החתימה".
וכאמור אני ממש לא חושב שיוקובאיטיס יהיה פה כוכב, אבל אני גם לא מחפש את השלילי בשחקנים של מכבי (וממש חבל לי על אוהדים של מכבי שעושים את זה), ובטח לא במשחקי קדם עונה שלא אומרים כלום ושום דבר על איך תיראה העונה שלהם פה.
אף אחד לא מרגיש משהו אישי נגד יקובאיטיס. הוא שחקן נחמד, אבל זאת בדיוק הבעיה. הביאו אותו למכבי על תקן הרכז הפותח של הקבוצה במקום בראון. הרכז הפותח של מכבי לא אמור להיות סתם שחקן נחמד. הרכז הפותח של מכבי אמור להיות שחקן מהשורה הראשונה. גם אם לא בין 3-5 הרכזים הכי טובים ביורוליג, אז לפחות בין 8-10 הרכזים הכי טובים ביורוליג. לצערנו יקובאיטיס הוא לא בעשירייה הראשונה של הרכזים ביורוליג. זה הכול.
אנשים פה מתלוננים על כול מיני בעיות בסגל. על כך שאין לנו סמול אמתי. על זה שאין לנו פורווארד-טווינר בסגנון בונזי (3-4). מתלוננים על כך שאין 2 ראוי שיעלה מהספסל במקום לויד. מתלוננים על כך שמצבת הגבוהים שלנו היא לא ברמה טובה מספיק.
כול אלה הן תלונות בהחלט מוצדקות על בעיות שבאמת קיימות בסגל, אבל עדיין אפשר לתקן את הבעיות בהחתמה או שתים. לעומת זאת את הבעיה שאני מדבר עליה (העדרו של רכז בעל שיעור קומה) אי אפשר לתקן. אף אחד לא יחתים רכז שלישי. נשאר לנו רק לחלום, שבלאט ימשיך את קו ההתקדמות שלו (ובלאט כן מראה שיפור בכול עונה ועונה), או לחלום על כך שרוקאס יפרוץ פתאום, מה שהוא לא עשה אפילו תחת שאראס שדיבר איתו באותה שפה...
עידן כתב:
באתר כתוב שאלו המדים שישמשו למשחקים בזירה הביתית - ליגת העל, גביע המדינה וגביע ווינר.
משתמע מזה שביורוליג יהיו מדים אחרים..?
Shay_uzan כתב:עידן כתב:
באתר כתוב שאלו המדים שישמשו למשחקים בזירה הביתית - ליגת העל, גביע המדינה וגביע ווינר.
משתמע מזה שביורוליג יהיו מדים אחרים..?
כן, זה דיי מה שזה אומר, גם יש כתב בצד הגופיה בעברית שלא יהיה בגרסה של היורוליג
נשמע שיהיו 5 סטים של מדים בעונה הבאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־14 אורחים