רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי משה » 15 ספטמבר 2024, 19:16

where is the love? כתב:אני זכרתי דדווקא אחרי ההפסג לבאיירן התחילו הרבה כותרות.. אבל תשמע מה שאתה כתבת בסעיף 6, זה מאוד מאוד חשוב וזאת באמת שאלת השאלות הגדולה ביותר שאני שואל את עצמי לאורך השנים האחרונות.
שפיני אימן אני כמובן ידעתי שהוא אחד כזה שלא יכולים לעשות לו תרגילי אבי אבן... אותו דבר לגבי בלאט.
אחרי שבלאט עזב התחילו להגיע מאמנים פחות טובים, וויציץ ואבי אבן ניהלו בעיקר את הצד המקצועי ואני לא צריך להזכיר לכם לאיזה מקומות קשים הגענו...
שבלאט היה אמור לחזור למכבי מאוד שמחתי כי ידעתי שהוא יכול לעמוד איתן ליד וויציץ ואבן, אך אחרי כמה ימים שהכל היה סגור בסוף בלאט לא הגיע, והגיע ספאחיה.
לאחר מכן כמעט חתם פסקאל(לפחות ככה אמרו באתרי הספורט) ושמחתי כי ידעתי שגם פסקאל יוכל לעמוד איתן מולם.
כמובן שכמה שנים לפני זה היה את הלילה ההוא שאני זוכר טוב, הלכתי לישון בתחושה שצביקה חוזר, והתעוררתי עם בגאצקיס...
שיאניס הגיע, ידעתי שהוא חזק, איתן, אך גם עליו עשו כל מיני תרגילי אבן...
שבלאט חזר בתור יועץ הרגשתי שמשהו משתנה, הוא גם התראיין לדעתי בתחילת אותה עונה וסיפר שהיה מעורב בבחירת השחקנים שזה טוב. ונראה כאילו השנה שוב חזרנו לאחורה...ואם בסעיף 6 שתארת הדברים נכונים זה ממשיך להיות חמור. ואני חושב שהצד המקצועי של ההחלטות במכבי לא טוב בכלל, האם אתם מכירים את הצניחה המהירה למטה ? הרי רצו את לידי...רצו לשלם הרבה כסף ולא יצא, מה עשו צנחו למטה להביא לנו את ווב... אותו דבר עם סנטרים שהיו מועמדים, צנחו למטה והביאו את ריברו.
נראה שאין להם שום תוכניות, הם לא יודעים את מי להביא, אין להם תכניות מגירה.
רק השנה שמעתי משהו שאולי הוא נכון אבל לא נראה הגיוני למכבי...מכבי ילכו חזק על טרביון וויליאמס ואם זה לא יסתדר יסגרו עם מוטלי... ולי נראה שזה לא יסתדר ויצנחו ממוטלי הישר למטה... אין להם תוכניות מגירה, אין להם דברים מסודרים וזאת בעיה קשה מאוד יותר מאשר הכסף.
ולמרות שאני נגד הצורה המקצועית הנוראית הזו, אני שואל עד כמה המילה של קטש חשובה ? ואם עושים לו משהו כנגדו למה הוא לא מתנגד (ברור לי שרוצה לשמור על המשרה שלו, אך אני חושב שקטש כבר הראה בשנתיים האחרונות שהוא לא סתם מאמן ואני מקווה שאם ישגעו אותו בלהחתים שחקנים שהוא לא רוצה , אני מקווה שהוא ירגיש שווה ושהוא יכול לומר לא !

לפיני בקנדציה האחרונה שלו במכבי עשו תרגיל יותר מסריח ממה שעושים לקטש כרגע. הם שכנעו אותו לוותר על מא'ציי לאמפה (שהיה אם אני לא טועה השחקן הכי יקר בסגל) והבטיחו לו שיביאו לו גבוהה אחר במקומו. הוא הסכים, אך עבדו עליו ולא הביאו שום שחקן במקומו. ומקבוצה שהייתה מועמדת לפיינל פור היא הפסידה לפרטיזן בהצלבה כשהיה לה יתרון ביתיות והפסידה את האליפות בארץ.
משה

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2024, 02:20

אני מרבה לבקר את ניהול המשחק של קטש, אבל היום צריך לתת לו מחמאות על המהלך המפתיע בדקות הסיום, כשעבר לחמישייה נמוכה עם 4 גארדים + הורד כגבוה יחיד.

החמישייה הזאת הייתה זריזה מאוד בהגנה, והצליחה לסגור את כול החדירות לצבע שמכבי סבלה מהן לאורך המשחק כולו.

היא גם הייתה מוצלחת בהתקפה, כאשר 4 הנמוכים משכו את שחקני ההגנה החוצה לכיוון קשת השלוש, ולחלל שהתפנה בצבע התגנב לו ג'יילן הורד, ושם קיבל כדורים לאליי-הופים קלים מתמיר בלאט.

סופסוף קטש יוזם בעצמו, וגורם למאמן היריבה לשבור את הראש ולחפש פתרונות.

פיני גרשון תמיד היה מכין מראש תחבולות בשרוול , ואם קטש ילמד לבוא עם הפתעות, זה ישפר עוד יותר את רמתו המקצועית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 04 אוקטובר 2024, 11:45

נראה שהוא מחזיק את כול המערכת המקצועית בצורה טובה והוא נהפך כבר למאמן יורוליג רציני, ואם במכבי לא מכוונים למאמנים זרים טופ יורוליג עודד צריך להיות במכבי גם עוד 5 שנים קדימה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2024, 13:42

מרסר כתב:נראה שהוא מחזיק את כול המערכת המקצועית בצורה טובה והוא נהפך כבר למאמן יורוליג רציני, ואם במכבי לא מכוונים למאמנים זרים טופ יורוליג עודד צריך להיות במכבי גם עוד 5 שנים קדימה.

לא אמרתי שהוא לא מאמן יורוליג רציני, אבל לצד לא מעט דברים טובים יש לו גם חסרונות בולטים (כמו ניהול משחק, הגנה) וזה נחמד לראות שהוא עובד על זה ומנסה להשתפר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 15 אוקטובר 2024, 23:25

מגיע לו עוד מילה טובה או שתיים. מאמן בסיטואציה שנראית כמעט בלתי אפשרית כבר עונה שנייה ברציפות, והעונה אולי אפילו יותר מהעונה שעברה עם כל הפציעות והעזיבות, ומתמודד עם זה בצורה מעוררת הערצה של ממש.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוקטובר 2024, 23:25

עידן כתב:מגיע לו עוד מילה טובה או שתיים. מאמן בסיטואציה שנראית כמעט בלתי אפשרית כבר עונה שנייה ברציפות, והעונה אולי אפילו יותר מהעונה שעברה עם כל הפציעות והעזיבות, ומתמודד עם זה בצורה מעוררת הערצה של ממש.

סייבן לי די הציל את העונה שלו כנראה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 15 אוקטובר 2024, 23:27

עידן כתב:מגיע לו עוד מילה טובה או שתיים. מאמן בסיטואציה שנראית כמעט בלתי אפשרית כבר עונה שנייה ברציפות, והעונה אולי אפילו יותר מהעונה שעברה עם כל הפציעות והעזיבות, ומתמודד עם זה בצורה מעוררת הערצה של ממש.

מדהים כמה הוא מוציא מהסיטואציות האלה. באמת קוסם.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 15 אוקטובר 2024, 23:42

שמואל1 כתב:

סייבן לי די הציל את העונה שלו כנראה.

שחקן אחד לא עושה עונה, מאמן דווקא ראינו שיכול לעשות עונה.

ועם כל הכבוד ללי (ויש הרבה כבוד) שנתן משחק ראשון ענק - זה גם להוריד מקטש, ולא מגיע לו שיורידו לו עם הקסמים שהוא מצליח לעשות. גם קל לפספס שהמהלך האחרון שניצח את המשחק זה מהלך שקטש הכין.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 אוקטובר 2024, 01:36

קטש מדהים, צריך לאמן פה שנים, מוציא מהלימון לימונדה, לא היה לנו כזה מאז בלאט (ליאניס כן הייתה את המעטפת), ריספקט ענק ונקודת האור היחידה במועדון שמנוהל על ידי אנשים רקובים

אגב לי לא ניצח את וילרבאן וגם שם ניצחנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2024, 02:08

בחיים לא הייתי מאמין אם היו אומרים לי לפני 3 שנים שקטש יהיה הנכס הכי גדול של מכבי.

גם הוא כבר גדול על המועדון הזה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2024, 20:52

אני במקום קטש מתפטר אחרי המשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2024, 20:55

שמואל1 כתב:אני במקום קטש מתפטר אחרי המשחק.

למה אתה מדבר על אחרים. מה עם דוגמא אישית? קודם תתפטר אתה מהפורום ואז תיתן עצות לקטש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 24 אוקטובר 2024, 21:04

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:אני במקום קטש מתפטר אחרי המשחק.

למה אתה מדבר על אחרים. מה עם דוגמא אישית? קודם תתפטר אתה מהפורום ואז תיתן עצות לקטש.

הוא לא יתפטר כי הוא יודע מי אלה פדרמן ורקנאטי, אתה חושב שזה מזיז להם מאמן זה הכי קל להחתים, יחתימו את דני פרנקו וישווקו אותו כאבורדוביץ' הבא.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2024, 00:10

קוסם. אין מה להגיד. גדול על המועדון הזה בכמה דרגות.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 30 אוקטובר 2024, 00:13

עודד מסכן ממשחק למשחק הוא פשוט נהיה יותר דיכאוני, אני במקומו מתחיל לחפש קבוצה אחרת לעונה הבאה, בעלי המועדון לא ראוים למאמן ואדם כמו עודד.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2024, 00:22

רואה את הראיון שלו בסוף המשחק והלב יוצא אליו. הבן אדם כל כך ג'נטלמן ורואים כמה קשה לו וכמה הוא מתוסכל.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוקטובר 2024, 00:24

A.Parker כתב:רואה את הראיון שלו בסוף המשחק והלב יוצא אליו. הבן אדם כל כך ג'נטלמן ורואים כמה קשה לו וכמה הוא מתוסכל.

די, לא קונה את המסכנות הזאת והניסיון להעביר מסרים להנהלה דרך התקשורת.
הוא צריך לדפוק על השולחן ולהפסיק לבכות. ואם הוא לא מסוגל שילך הביתה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2024, 00:26

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:רואה את הראיון שלו בסוף המשחק והלב יוצא אליו. הבן אדם כל כך ג'נטלמן ורואים כמה קשה לו וכמה הוא מתוסכל.

די נו, אין מאמן שלא כתבו את זה עליו, כולל בלאט ופיני.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוקטובר 2024, 00:35

A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:

פיני ובלאט לא היו קרובים בכלל למצב של קטש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2024, 01:08

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:
שמואל1 כתב:

פיני ובלאט לא היו קרובים בכלל למצב של קטש.

עם בלאט שיחקו יפה מאוד. נוטים לגמד דברים בראיה היסטורית.
נכון שזה מצב אפילו קיצוני יותר, אבל הסיסמא הזאת של אולטימטום לא עובדת.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־15 אורחים