פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

31 יולי 2024, 18:11

הסיכוי לא קיים נקודה.

31 יולי 2024, 21:19

מבחינתי הוא הרוויח היום הרבה נקודות זכות אחרי שהתברר שדיוויד בלאט הוא זה שהביא אותו

31 יולי 2024, 21:33

Avi1508 כתב:מבחינתי הוא הרוויח היום הרבה נקודות זכות אחרי שהתברר שדיוויד בלאט הוא זה שהביא אותו

כן, גם אני חשבתי על זה.
מצד שני אני מכיר את דיוויד הרבה שנים, הוא נחש לא קטן. יש מצב שהוא בכוונה הביא למכבי רכז לא מספיק טוב כדי שלתמיר הבן שלו תהיה הזדמנות להפוך לרכז הפותח של מכבי.

31 יולי 2024, 22:23

אני לא יודע מה דיוויד בלאט חשב,
אני רק יודע שאני אוהב את הפוטנציאל של ההחתמה של יוקוביאיטיס. אני בהחלט רואה אותו כרכז פותח טוב ברמת יורוליג.

31 יולי 2024, 22:42

תודה לכל מי שענה לגבי החוזה של יוקובייטיס.
אי אפשר לדעת מה יהיה אם יצליח או לא, אבל אני אוהב את ההחתמה הזאת ומאחל שהיא תצליח בעזרת השם.
בם הרבה זמן רציתי שיהיה למכבי שחקן שכזה.

13 אוקטובר 2024, 09:54

עדכון: רוקאס יוקובאיטיס נפצע באימון וסובל משבר באגודל. הרכז צפוי להיעדר כשלושה שבועות.

13 אוקטובר 2024, 09:56

מקסים
אבל היי, אפילו פה מקבלים בהבנה שלא צריך גארד נוסף

13 אוקטובר 2024, 10:07

הכל הולך הפוך העונה לא יאמן

13 אוקטובר 2024, 10:08

A.Parker כתב:מקסים
אבל היי, אפילו פה מקבלים בהבנה שלא צריך גארד נוסף

אין לחץ. בינתיים מאייר יכול להיות הרכז המחליף ביורוליג.

13 אוקטובר 2024, 10:12

itai7 כתב:עדכון: רוקאס יוקובאיטיס נפצע באימון וסובל משבר באגודל. הרכז צפוי להיעדר כשלושה שבועות.

כנו במקרה של גבריאל, שבר זה לא 3 שבועות. יותר בכיוון של חודש וחצי.

13 אוקטובר 2024, 10:47

itai7 כתב:עדכון: רוקאס יוקובאיטיס נפצע באימון וסובל משבר באגודל. הרכז צפוי להיעדר כשלושה שבועות.

אולי זה יזרז את החתימה הרשמית של סייבין?

13 אוקטובר 2024, 11:37

שני משחקים לתוך העונה וכבר אין סגל. מדהים. ושבר זה לא שלושה שבועות עד חזרה לכושר משחק.

13 אוקטובר 2024, 11:58

Jazzman כתב:שני משחקים לתוך העונה וכבר אין סגל. מדהים. ושבר זה לא שלושה שבועות עד חזרה לכושר משחק.

הסגל הקצר התפוצץ למכבי בפנים.
זה התחיל מההחתמה של מייקון הפצוע, בלי שום תוכנית מגירה למקרה (המאוד סביר) שהוא לא יהיה כשיר.
התעלמות מוחלטת מהחור בעמדה 3.
וגם שהסכימו לשחרר את לויד בלי להביא לו מחליף (הוא היה תחת חוזה והיה אפשר לדרוש ממנו במינימום להישאר בבלגרד עד למציאת מחליף).

התנהלות חובבנית.

13 אוקטובר 2024, 12:03

שמואל1 כתב:
Jazzman כתב:שני משחקים לתוך העונה וכבר אין סגל. מדהים. ושבר זה לא שלושה שבועות עד חזרה לכושר משחק.

זה התחיל מההחתמה של מייקון הפצוע, בלי שום תוכנית מגירה למקרה (המאוד סביר) שהוא לא יהיה כשיר.
וגם שהסכימו לשחרר את לויד בלי להביא לו מחליף (הוא היה תחת חוזה והיה אפשר לדרוש ממנו במינימום להישאר בבלגרד עד למציאת מחליף).

התנהלות חובבנית.

כנראה שמנסים להראות שעופר ינאי צודק ומדובר במועדון בקריסה. אבל אחרי ששמעתי את הראיון הזחוח של דני פדרמן הבנתי שהעסק פה אבוד. הם חיים בעולם משלהם.

25 אוקטובר 2024, 10:12

החלים מהשבר באצבע והוא עשוי לשחק מול נתניה בשבת .

25 אוקטובר 2024, 13:59

שמואל1 כתב:

התנהלות חובבנית.

אי אפשר להשאיר שחקן בכוח במדינה שנמצאת במלחמה .

זה לא עובד בעולם האמיתי .

25 אוקטובר 2024, 14:01

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:

התנהלות חובבנית.

אי אפשר להשאיר שחקן בכוח במדינה שנמצאת במלחמה .

זה לא עובד בעולם האמיתי .

אי אפשר היה להשאיר את לויד בכוח, אבל כן היה אפשר להביא לו מחליף. לא עושה את ההתנהלות של ההנהלה פחות בזיונית.

25 אוקטובר 2024, 14:03

אף שחקן נורמלי לא יבוא לפה במצב הנוכחי .

צריך לדעת להרפות , אישית הייתי מקפיא את ההשתתפות ביורוליג השנה אם זה אפשרי .

25 אוקטובר 2024, 14:12

דף המסרים הזה של פדרמן היה עובד אם לא היינו רואים את עופר ינאי פורק פה משאיות של זרים פעמיים בשבוע

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

25 אוקטובר 2024, 14:18

יוסי22 כתב:אף שחקן נורמלי לא יבוא לפה במצב הנוכחי .

צריך לדעת להרפות , אישית הייתי מקפיא את ההשתתפות ביורוליג השנה אם זה אפשרי .

התירוץ הזה לא תופס כשקבוצות כמו הפועל ת"א, הפועל ירושלים ואפילו הקבוצות "הקטנות" בליגה מביאות שחקנים.

חוץ מזה לא אמרתי שחייב להגיע מחליף ב-1.5 מיליון דולר ללויד. לחלוטין אפשרי להביא שני שחקנים ב-600-700 אלף כל אחד. תשלם מספיק ויבואו.
פרסם תגובה