שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:Avi1508 כתב:זה נראה שהדבר הנכון למכבי זה שסייבן לי יעזוב
אבל אני מאוד חושש מזה כי בלעדיו אין לנו כישרון בקו האחורי וצריך לזכור שבלי סייבן לי אנחנו במאזן שלילי 9-1 ביורוליג
מה גם שאם הפציעה של בלאט יותר רצינית ממה שנראה כרגע אז אין לנו את הפריוולגיה לוותר על עוד גארד
ולגבי אם יביאו שחקן במקום סייבן לי אז עומרי מנהיים רמז על כך שההבאה של שאיוק לעמדות 2-3 לוקחת בחשבון עזיבה של סייבן לי ובמקרה כזה מכבי תשקול להביא עוד שחקן ב4-5 דוגמת כריס סילבה שפורסם שמכבי התעניינה בו
אני מאוד מקווה שלי לא יעזוב. אוהב אותו.
הוא השחקן היחיד שקטש לא מתנהל מולו נכון עד כה ולא מבליט את החוזקות שלו.
או שהוא מגיע ארצה להתאמן עם הקבוצה או שחייבים להעיף אותו. זו לא שכונה פה, אי אפשר להשאיר שחקן בקבוצה מקצוענית שלא מתאמן עם הקבוצה.
מה היתרון להשאיר אותו? הוא לא עוזר לנו בליגה כי הוא לא פה בכלל, אז הוא לא יכול לעזור אם בלאט למשל פצוע, וביורוליג הוא בעיקר מזיק לקבוצה כשהוא על המגרש כי הוא לא מחובר בשיט.
היתרון הוא לטווח הקצת יותר רחוק
אין שום טווח ארוך , בחייאת,
סייבן לי לא יישאר במכבי לשנה הבאה בין אם יצליח או לא , אם יצליח יכפיל את שכרו וכבר לא יהיה במכבי , אם לא יצליח ממלא לא נרצה שיישאר , היות והעטונה ביורוליג כבר מתה ונגמרה והבחור מסרב להגיע ארצה , אז אפילו למפעל היחיד שנשאר לנו הוא לא יכול לבוא , אז לשם מה להחזיק אותו?
מה זה משדר לשחקנים האחרים שכן עושים את כל הויה דלרוזה הזאת? בשביל ששחקן הפינגפונג כיס הזה יופיע רק ביורוליג כדי לנצח משחק אחד ולחרבן 4 אחרים?
מילא היה מדובר באיזה סלוקאס או בולדווין או משהו בסדר הגודל הזה , כולה פאקינג סייבן לי , אנוכי בלי יד ל3 , שיש לו זעזוע מח מכניסות לקיר.