08 דצמבר 2024, 15:39
toja27 כתב:felix_r כתב:מוזס רייט גמר את העונה. אולימפיאקוס מחפשת בשוק סנטר שיחליף אותו.
אני במקומם הייתי לוקח את פלבאסיץ' שהזכרתי מקודם וממעט לקבל דקות בכוכב האדום, הוא מתאים להם. בעצם גם במקום מכבי הייתי עושה אותו דבר. אולי אני מפספס משהו ויש סיבה למה מקבל מעט דקות אבל אני אהבתי את מה שראיתי ממנו ,רק צריך יותר ביטחון במעמדו בקבוצה, מה שספרופולוס לא נותן לו.
08 דצמבר 2024, 23:05
08 דצמבר 2024, 23:17
09 דצמבר 2024, 00:11
מרסר כתב:פריז מוחקת יתרון 15 של מונאקו ברבע הרביעי ומנצחת בהארכה, 104-111.
09 דצמבר 2024, 11:13
09 דצמבר 2024, 13:12
09 דצמבר 2024, 13:57
where is the love? כתב:זה נכון שבסקוניה רוצה לשחרר את צ'ימה מונקה ?
09 דצמבר 2024, 14:38
felix_r כתב:where is the love? כתב:זה נכון שבסקוניה רוצה לשחרר את צ'ימה מונקה ?
לא יודע מאיפה פיני הביא את זה
09 דצמבר 2024, 16:28
ankram כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:זה נכון שבסקוניה רוצה לשחרר את צ'ימה מונקה ?
יש דיבורים על זה ברשת X
09 דצמבר 2024, 18:08
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:זה נכון שבסקוניה רוצה לשחרר את צ'ימה מונקה ?
יש דיבורים על זה ברשת X
אתה בטוח שזה לא בעקבות מה שפיני גרשון אמר?
09 דצמבר 2024, 19:54
09 דצמבר 2024, 23:28
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזס רייט גמר את העונה. אולימפיאקוס מחפשת בשוק סנטר שיחליף אותו.
אני במקומם הייתי לוקח את פלבאסיץ' שהזכרתי מקודם וממעט לקבל דקות בכוכב האדום, הוא מתאים להם. בעצם גם במקום מכבי הייתי עושה אותו דבר. אולי אני מפספס משהו ויש סיבה למה מקבל מעט דקות אבל אני אהבתי את מה שראיתי ממנו ,רק צריך יותר ביטחון במעמדו בקבוצה, מה שספרופולוס לא נותן לו.
הוא מקבל מעט דקות כי הוא די "טאמבאל". סוג של גלעד לוי. כן הוא טוב יותר מלוי, כי בסרביה יודעים לפתח גבוהים, עדיין הוא די גמלוני, וחור בהגנה.
גם במשחקי הליגה האדריאטית מול יריבות ברמה של עפולה או קרית אתא, הוא מקבל 14 דקות בלבד, וקולע 6 נקודות בממוצע.
10 דצמבר 2024, 01:11
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזס רייט גמר את העונה. אולימפיאקוס מחפשת בשוק סנטר שיחליף אותו.
הוא מקבל מעט דקות כי הוא די "טאמבאל". סוג של גלעד לוי. כן הוא טוב יותר מלוי, כי בסרביה יודעים לפתח גבוהים, עדיין הוא די גמלוני, וחור בהגנה.
גם במשחקי הליגה האדריאטית מול יריבות ברמה של עפולה או קרית אתא, הוא מקבל 14 דקות בלבד, וקולע 6 נקודות בממוצע.
ראיתי אותו בשני משחקי הכנה בטורניר טרום עונה מול קבוצות רוסיות מובילות (קובאן וצסק"א אם זוכר נכון) ובשניהם עשה 20-30 נק' מדד, אבל יש כאן catch אחד - בשניהם קיבל דקות משחק. זה כי בולומבוי היה פצוע ולא שיחק. הוא שיחק מצויין- שום מבולבל, שום טמבל. מהרגע שבולמבוי חזר הוא לא קיבל דקות משחק וזה הגיע למצב שבמשחק הראשון מול פאריס ספרופולוס העלה אותו לדקה וחצי-2 דק' והוריד אותו אותו ישר. המשיך עם אותו קו בליגה המקומית . מאותו רגע פתאום אתה רואה את פלבשיץ' מבולבל ,חסר ביטחון ואכן קצת "טאמבאל". הפתעה! במשחק מול ז'לגיריס כשספרופולוס החליט לתת לו הזדמנות אחרי שבולמבוי נפצע ומיטרוביץ' היה גרוע ולא נשארו לו ברירות- הוא החזיר לו עם 20 נק' מדד במחצית. המשחק לאחר מכן היה אכן חלש יותר ושוב פעם בקושי קיבל דקות.
זה עוד מה שיש לי להגיד בנושא הזה- קנאן אוונס וטיירק ג'ונס. שניהם לא קיבלו הזדמנות אצלו למרות שברור היה -בטח במקרה של אוונס אבל לדעתי גם במקרה ג'ונס שהם שווים יותר. היה לו את אחד הגארדים האיכותיים בידיים והוא שחרר אותו לז'לגיריס .
נ.ב
השיפוט של ספרופולס בשחקנים שווה לתחת ברב הפעמים! סגירת נ.ב
10 דצמבר 2024, 11:56
10 דצמבר 2024, 15:36
10 דצמבר 2024, 19:05
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזס רייט גמר את העונה. אולימפיאקוס מחפשת בשוק סנטר שיחליף אותו.
ראיתי אותו בשני משחקי הכנה בטורניר טרום עונה מול קבוצות רוסיות מובילות (קובאן וצסק"א אם זוכר נכון) ובשניהם עשה 20-30 נק' מדד, אבל יש כאן catch אחד - בשניהם קיבל דקות משחק. זה כי בולומבוי היה פצוע ולא שיחק. הוא שיחק מצויין- שום מבולבל, שום טמבל. מהרגע שבולמבוי חזר הוא לא קיבל דקות משחק וזה הגיע למצב שבמשחק הראשון מול פאריס ספרופולוס העלה אותו לדקה וחצי-2 דק' והוריד אותו אותו ישר. המשיך עם אותו קו בליגה המקומית . מאותו רגע פתאום אתה רואה את פלבשיץ' מבולבל ,חסר ביטחון ואכן קצת "טאמבאל". הפתעה! במשחק מול ז'לגיריס כשספרופולוס החליט לתת לו הזדמנות אחרי שבולמבוי נפצע ומיטרוביץ' היה גרוע ולא נשארו לו ברירות- הוא החזיר לו עם 20 נק' מדד במחצית. המשחק לאחר מכן היה אכן חלש יותר ושוב פעם בקושי קיבל דקות.
זה עוד מה שיש לי להגיד בנושא הזה- קנאן אוונס וטיירק ג'ונס. שניהם לא קיבלו הזדמנות אצלו למרות שברור היה -בטח במקרה של אוונס אבל לדעתי גם במקרה ג'ונס שהם שווים יותר. היה לו את אחד הגארדים האיכותיים בידיים והוא שחרר אותו לז'לגיריס .
נ.ב
השיפוט של ספרופולס בשחקנים שווה לתחת ברב הפעמים! סגירת נ.ב
מה זה "מרגע שבולומבוי חזר, הוא לא קיבל דקות" ? בולומבוי שיחק רק ב-4 המחזורים הראשונים. זהו. מאז הוא בחוץ 10 מחזורים!
11 דצמבר 2024, 15:09
Gevaudan כתב:אין לי מושג מאיפה השמועה הזו החלה, אבל אם צ'ימה מונקה באמת מתנפה מבאסקוניה, להשכיב עליו את המיליון ומשהו של לויד כמה שיותר מהר ולהביא
11 דצמבר 2024, 16:59
11 דצמבר 2024, 17:09
felix_r כתב:דני וולף עם טריפל-דאבל!
11 דצמבר 2024, 19:27