עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Jazzman כתב:זו לא רק ההנעלה. קטש לא מנסה להוציא ממנו משהו. כל פעם משולב בחמישיות לא נכונות. לא חוסמים לו לחדירה. ולאור הכושר המחריד של גונדי העונה לא ברור למה. מה עוד שלליגה דה גוליןס זר סביר מאד. עכשיו שוב יישארו עם סגל מצומק. בקצב הזה גם שאיוק ישוחרר
גם דג'וליוס וגם שאיוק זה זרים ברמת יורוקאפ בינונית ומטה, אני לא מאשים את קטש במקרה שלהם, בגלל שזרים כאלו לא אמורים להגיע לקבוצת יורוליג מלכתחילה.
עם זאת כמו שכתבתי קודם, גם לשחרר זרים בסיטונאות זה קרקס לא רציני ומן הסתם גם זה לא אמור לקרות בקבוצת יורוליג, אבל כנראה שיש עוד תהומות שאנחנו יכולים ליפול אליהם.
לא מסכים איתך. שאיוק אחלה קלעי. אבל אם הוא זורק 2-3 זריקות במשחק , אל תצפה שיקלע 30 נקודות.
אני מצפה משחקן זר שיתרום ברמת יורוליג. הוא לא עושה את זה. חוץ מקליעה אין לו כלום, והאחוזים שלו משלוש נוראיים.
לא מדבר על הליגה כי בליגה גם שחקן מקבוצת דרקוני הנייר המעופפים (או איך שלא קוראים לקבוצה הסינית) שהוא הגיע ממנה יכול להיראות בסדר.
במה בדיוק הוא אמור לתרום? הוא סקורר. זה מה שהוא יודע, ובזכות זה הביאו אותו. לא כדי לרכז, לא כדי לעשות פוסט-אפ בצבע, כדי לקלוע. אבל מה לעשות שבמכבי הוא סתם עומד בפינה ולא מקבל כדורים? הוא אשם שלא מוסרים לו? הוא אשם שאין בשבילו שום תרגיל?
במשחק האחרון (מחזור 18) הוא זרק לסל 2 פעמים. במשחק לפניו (מחזור 17) - 3 פעמים. מחזור לפני זה (מחזור 16) - 3 פעמים. יופי!
לגבי האחוזים הנמוכים לשלוש. הוא משחק דקות לא ברורות, עולה מהספסל בחמישיות לא מתואמות אם בכלל, וזורק לא מהמצבים הנוחים לו, אלא אם הכדור הגיע אליו בטעות, וכבר אין לו סבלנות והוא רוצה להעיף לפני שהמאמן מחזיר אותו לספסל. גם סטאף קארי לא היה קולע טוב במצב כזה.
הטענות שלך לא במקום. הבאת לקבוצה קלעי? תעבוד בשבילו. תסדר לו מצבים, תתאים לו תרגילים.
אתה יודע מה? לפחות תבדוק מאיזה מקומות הוא קולע טוב יותר, לפני שאתה שולח אותו לעמוד בפינה. תבדוק! זה המינימום שאתה עושה עם שחקן. אתה בודק מה הדברים שהוא עושה ביעילות הכי גבוהה.
כאשר אנטוני פארקר עזב את מכבי ועבר ל-NBA, הצוות המקצועי עשה לו סטטיסטיקה של הזריקות שלו מחוץ לקשת, ובדק מאיזה מקומות הוא פוגע הכי טוב. לאחר הבדיקה המאמן התחיל להעמיד אותו במשחקים בדיוק בנקודות האלה, בהן על פי הסטטיסטיקה פארקר קלע הכי טוב. ואתה יודע מה קרה? הייתה תקופה שפארקר הוביל את ה-NBA כולה באחוזים ל-3 ! כן, כן, היה במקום הראשון ב-NBA באחוזים מחוץ לקשת למרות שבאירופה הוא לא היה נחשב לאיזה קלעי שלשות מדהים. זה מה שנקרא למקסם את היעילות של השחקן.