רפי מנקו - ממשיך לעונה נוספת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רפי מנקו - ממשיך לעונה נוספת

הודעהעל ידי Jazzman » 09 יולי 2025, 16:04

איזה ראיון בכייני וחסר מודעות עצמית. מנקו היה איום ונורא ביורוליג וגם בליגה היה לא משהו בכלל. היה במיוחד אף פעם לא קלע את הקליעות הפנויות. עושה המון טעויות מנטליות ותמיד הרגיש לי בחוסק סינק עם השחקנים על המגרש.
Jazzman

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2025, 18:13

Jazzman כתב:איזה ראיון בכייני וחסר מודעות עצמית. מנקו היה איום ונורא ביורוליג וגם בליגה היה לא משהו בכלל. היה במיוחד אף פעם לא קלע את הקליעות הפנויות. עושה המון טעויות מנטליות ותמיד הרגיש לי בחוסק סינק עם השחקנים על המגרש.

מצד אחד אתה צודק, היכולת שלו לא הייתה טובה בלשון המעטה, מצד שני אתה לא יכול לצפות משחקן שישב חודש בחוץ, פתאום יעלה ל-5 דקות וייתן הצגה. זה לא עובד ככה.

והוא צודק, לא כול השחקנים מקבלים יחס שווה אצל קטש. בלאט היה איום ונורא במשך כמה חודשים, ועדיין קטש נתן לו את הדקות שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 09 יולי 2025, 19:59

felix_r כתב:
Jazzman כתב:איזה ראיון בכייני וחסר מודעות עצמית. מנקו היה איום ונורא ביורוליג וגם בליגה היה לא משהו בכלל. היה במיוחד אף פעם לא קלע את הקליעות הפנויות. עושה המון טעויות מנטליות ותמיד הרגיש לי בחוסק סינק עם השחקנים על המגרש.

מצד אחד אתה צודק, היכולת שלו לא הייתה טובה בלשון המעטה, מצד שני אתה לא יכול לצפות משחקן שישב חודש בחוץ, פתאום יעלה ל-5 דקות וייתן הצגה. זה לא עובד ככה.

והוא צודק, לא כול השחקנים מקבלים יחס שווה אצל קטש. בלאט היה איום ונורא במשך כמה חודשים, ועדיין קטש נתן לו את הדקות שלו.

קטש אלוף במקובעות , גם במקרה של מאייר גם במקרה של אלפא קאבה, הוא לא מאלתר תוך כדי משחק גם אם לא הולך כלום, הוא יעדיף להפסיד ולא לצאת קצת מהקופסה.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 09 יולי 2025, 20:51

felix_r כתב:

הוא היה רול פלייר. התפקיד שלו זה לעלות ולתת יכולת שתצדיק עוד דקות. הוא לא עשה את זה. קטש מקובע? ברור. הגזים עם הקרדיט לבלאט? מה השאלה בכלל. אבל כל זה לא קשור ליכלות של מנקו שהיה רע. הוא לא התאים להיות רול פלייר במכבי. גם לא בליגה. פעם בכמה משחקים היו מתפלקות לו כמה דקות טובות.
Jazzman

הודעהעל ידי A.Parker » 09 יולי 2025, 23:36

היה עדיף לו לסתום
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2025, 23:37

מהשחקנים הגרועים שהיו בקבוצה. קח את השקיפות שלך למקום אחר
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2025, 00:18

מנקו קיבל מספיק הזדמנויות והוכיח שוב ושוב שהוא לא ברמה. הלאה