המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:מה בסוף טריפנוביץ' סגר 1+1 או 2+1 ?
גם אם מכבי יביאו סנטר רציני הקבוצה היא לא טובה .
החתמה הראשונה של בריסט זו ההחתמה הכי גרוע .
פתרונות לשיפור :
בריסט נפצע ומגיע שחקן אחר סגנון ברנדון בוסטון
מכבי מפתיעים ומחליטים שיהיה זר תשיעי .....אחרי הניפויים האחרונים בנ.ב.א נופל להם שחקן טוב ,גארד גבוה .
er79 כתב:אין מה לבנות על קלארק. הוא שחקן מפוזר ומבולגן מדי כשהוא מוביל כדור. חוץ מאתלטיות ופיזיות לא תקבל מעבר. בטח שלא ניהול וסדר במשחק. מכבי טועה שהיא לא מביאה מנהל משחק. אי אפשר להסתמך פה על בלאט. מילא אם היה מגיע עם דאוטין עוד איזו תוכנית מגירה, שחקן שמסוגל למסור. ראיתי שהרמנסון פנוי בשוק. זה גם היה יכול להיות גראהם לצורך העניין אבל מאוחר מדי לזה. לא רואה מצב שיביאו רכז רביעי אבל, אלא אם החשיבה היא שדאוטין יגיע כ 2 מחליף ללוני שגם לגבי זה אני בספק.
felix_r כתב:Neo כתב:מה בסוף טריפנוביץ' סגר 1+1 או 2+1 ?
גם אם מכבי יביאו סנטר רציני הקבוצה היא לא טובה .
החתמה הראשונה של בריסט זו ההחתמה הכי גרוע .
פתרונות לשיפור :
בריסט נפצע ומגיע שחקן אחר סגנון ברנדון בוסטון
מכבי מפתיעים ומחליטים שיהיה זר תשיעי .....אחרי הניפויים האחרונים בנ.ב.א נופל להם שחקן טוב ,גארד גבוה .
זה לא שאני מבסוט מבניית הקבוצה, רחוק מזה.
אבל רציתי לציין כמה נקודות:
1) אנשים לא מודעים לעובדה שבמכבי מצפים מטי ג'יי ליף להיות שחקן חשוב בסגל. לא אחד שעולה מהספסל להחליף את סורקין, אלא אחד שטוב לפחות כמו רומן, ואפילו טוב ממנו.
2) אני לא חסיד גדול של קלארק, מהתחלה לא הבנתי את ההתלהבות ממנו בהרצליה. אבל, קלארק כן יכול לתת עונה הרבה יותר טובה מהקודמת. דבר אחד זה להגיע מהליגה למכבי באמצע העונה כשחקן מחליף די מבוהל מכול העסק, ודבר שני זה להתחיל את העונה בקבוצה, כשאתה כבר יודע מי נגד מי ומה תפקידך בכוח.
אנחנו זוכרים את קינן אוואנס במכבי. נקודת הפתיחה שלו אפילו הייתה טובה יותר מזו של קלארק, כי הוא הגיע לפני תחילת העונה, והתכונן עם כולם ביחד. עדיין הוא נתן עונה עם עליות וירידות. עונה שלא הצליחה לשכנע את הצוות המקצועי של מכבי שכדאי מאוד להשאיר אותו. ואחר כך בעונתו בז'לגיריס (שזו הייתה כבר עונתו השנייה ביורוליג) הוא התגלה ככוכב אמתי.
אז אני לא מאמין שקלארק יכול להתפתח לכוכב ברמה של קינן אוואנס, פשוט כי אין לו את הקליעה היציבה של אוואנס, אבל הוא כן יכול לתת תרומה גדולה פי כמה ממה שהוא תרם בעונה הראשונה. נקווה לטוב.
גל גל כתב:דרך אגב
מכבי סינדלו את עצמם בשביל להביא שם גדול.
ה"כוכב" היחידי זה ווקר.
נניח ויתן עונה גדולה ואז בקיץ יש לו סעיף יציאה ל nba
והוא יברח הקיץ אז מה עשינו בזה?
מה נעשה שנה הבאה? אתה רוצה לבנות המשכיות ומאבד את השחקן הכי טוב שלך ונשאר עם כל הבינוניים מסביב .
felix_r כתב:גל גל כתב:דרך אגב
ה"כוכב" היחידי זה ווקר.
מה נעשה שנה הבאה? אתה רוצה לבנות המשכיות ומאבד את השחקן הכי טוב שלך ונשאר עם כל הבינוניים מסביב .
איפה בדיוק הסדנול? לא הבנתי. נגיד ילך בקיץ הבא, אז הכסף שמשלמים לו יתפנה להחתמת כוכב אחר.
גל גל כתב:חברה דאוטין אחלה שחקן והולך להפתיע הרבה אנשים.
נכון שהוא הימור והוא לא שם גדול.
אבל יש לו לאורך כל הקריירה יחס אסיסטים איבודים פשוט מצויין של אזור 4 אסיסטים על כל איבוד.
הוא יכול לייצר לעצמו קולע באחוזים מצויינים ל 3 גם כספוט שוטר וגם אוף דה דריבל.
קולע טוב מחצי מרחק וזורק פלואוטרים טובים גם.
שומר טוב גם.
חתולי.
אתלטיות בינונית אבל ובלי ניסיון אירופאי.
my man כתב:מה הייתה מטרת המחאה?
בסופו של דבר זה סגל שמאוד דומה לכל הסגלים בשנים הקודמות.
שחקן אחד יקר וכל השאר הימורים
גל גל כתב:דרך אגב
ה"כוכב" היחידי זה ווקר.
מרסר כתב:בגדול תקציב השחקנים עלה במקצת, ווקר 2.2, ליף מיליון דולר במקום ג'ק כהן שעלה הרבה פחות, לביא 600 אלף במקום מנקו שעלה פחות, דאוטין ישתכר בטח סביבות המיליון דולר שזה מה שהיה אמור לעלות החוזה החדש של יוקובאיטיס, בריסט מיליון דולר לעונה, אני מניח שטריפונביץ' יקבל סביבות ה 700/800 אלף דולר לעונה, נראה איזה סנטר יגיע וכמה הוא ישתכר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־42 אורחים