פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2025

06 אוגוסט 2025, 22:53

גיל בני במשא ומתן מתקדם עם מכבי, לשחקן יש הצעה גם מאילת.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514663
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 06 אוגוסט 2025, 23:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 אוגוסט 2025, 23:02

די נו

06 אוגוסט 2025, 23:05

A.Parker כתב:די נו

נכון זה שחקן בינוני אבל מכבי הולכת לעונה מתישה היורוליג התרחב ויהיו המון משחקים ועומס מטורף, בני אם יגיע ברור שישחק רק בליגה הישראלית ויוריד עומס משאר הגארדים היותר חשובים בסגל במשחקים הפחות חשובים, ככה שזה לא כזה נורא.

06 אוגוסט 2025, 23:08

לא מאמין איזה מועדון פינישיד.

06 אוגוסט 2025, 23:09

לא מאמין לדיווח הזה
נשמע כמו נסיון של הסוכן להעלות את המחיר בהפועל אילת

06 אוגוסט 2025, 23:18

תתנו לשחקנים מהנוער לשחק לפני שאתם מביאים את האדום הזה

06 אוגוסט 2025, 23:21

מרסר כתב:

נכון זה שחקן בינוני אבל מכבי הולכת לעונה מתישה היורוליג התרחב ויהיו המון משחקים ועומס מטורף, בני אם יגיע ברור שישחק רק בליגה הישראלית ויוריד עומס משאר הגארדים היותר חשובים בסגל במשחקים הפחות חשובים, ככה שזה לא כזה נורא.

יש שחקנים מהנוער שישמחו לקבל את הדקות ולהתפתח בזמן הזה

06 אוגוסט 2025, 23:22

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

בול

06 אוגוסט 2025, 23:22

מזכיר לי את הקטע עם ארז מרקוביץ' :)

06 אוגוסט 2025, 23:24

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

יש את אורן סהר בעמדה הזאת שלפי הדיווחים ישחק בקבוצה הבוגרת בעונה הבאה

06 אוגוסט 2025, 23:26

Avi1508 כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:

יש את אורן סהר בעמדה הזאת שלפי הדיווחים ישחק בקבוצה הבוגרת בעונה הבאה

נכון היה דיווח כזה אבל כנראה שזה השתנה אם הולכים על גיל בני, קטש עושה רושם לא סופר שחקני נוער, עדיף להשאיל אותם שיצברו דקות משחק וניסיון.

06 אוגוסט 2025, 23:29

מעניין אם גם הוא יתעקש על סעיף יציאה לנ.ב.א

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

06 אוגוסט 2025, 23:33

Mitelka כתב:מעניין אם גם הוא יתעקש על סעיף יציאה לנ.ב.א

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

חחח, אם היה צעיר יותר ב 3 שנים היה יכול ללכת למכללות בארצות הברית.

06 אוגוסט 2025, 23:44

felix_r כתב:מזכיר לי את הקטע עם ארז מרקוביץ' :)

שהפציצו את משרדי המועדון בפקסים נגד ההחתמה וחרם מנויים זוכר את זה טוב , מאז היו כבר במכבי ישראלים בינונים ומטה כמו בני ומרקוביץ'.

07 אוגוסט 2025, 00:09

אני לא מבין, אם רוצים לעבות את הסגל ולתת מנוחה בליגה בשביל זה יש אורן בהר, למה סתם להוציא כסף...

07 אוגוסט 2025, 00:17

where is the love? כתב:אני לא מבין, אם רוצים לעבות את הסגל ולתת מנוחה בליגה בשביל זה יש אורן בהר, למה סתם להוציא כסף...

עדיף שהוא יגיע וששחקני הנוער של מכבי ילכו לשחק בקבוצות שיתנו להם לשחק כמו אילת גלבוע או אפילו בליגה לאומית, מאשר יתייבשו על הספסל של מכבי.

07 אוגוסט 2025, 03:42

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:טוב בסדר. אני ועוד כמה פה כבר שנים "פסימיים" ואיכשהו בתשעים אחוז מהדברים שלנו אנחנו צודקים בסוף. הייתי מצפה שכבר יגיע השלב של המודעות, אבל לצערי זה ממשיך לא לקרות. וכן, זה הכי הנמכת סטנדרטים שיש.

ברצינות עכשיו, אתה לא שם לב שאתה תמיד תוקפני, מתנשא ויהיר בהתנסחות ובסגנון שלך? על איזה מודעות אתה מדבר? אני באמת מנסה להבין מה אתה רוצה, למה אתה חושב שיש לך יותר מודעות ממני? אתה מנותק לגמרי ולא יודע על מה אתה מדבר אם זה מה שאתה חושב, כי תהייה בטוח שאני רואה ושומע דברים שקורים הרבה יותר טוב מאיך שאתה מכיר מבחוץ, ואותי זה אפילו עוד יותר מטריף לפעמים.

מתי אמרת שאתה לא צודק? אני מסכים עם רוב הדברים והביקורת שלך על ההתנהלות ובדגש על ההנהלה, פשוט לא מסכים עם הגישה לך לגבי הסתכלות על הדברים.
זה הסגל הנוכחי וזה מה שנעבוד איתו בשנה הקרובה, הביקורת על ההתנהלות מוצדקת וצריכה להיאמר, אבל אני גם אוהב להסתכל על מה שיש ומנסה לראות איך אפשר להוציא את הטוב ביותר ממה שיש ביד, אתה פחות כזה וזאת זכותך, אבל זה לא אומר שלאנשים אחרים יש חוסר מודעות אם הם קצת שונים ממך בגישה ובתפיסה.

1. בוודאי שאני כותב בטון יהיר. כמה אפשר לכתוב את אותן "תוכחות", שמוכחות שנה אחרי שנה, ועדיין אנשים לא מפנימים את המצב?
2. סבבה, תמשיך לשפוט את העבודה של הצוות המקצועי במקום לבקר את ההנהלה שאלה הכלים שהיא מעניקה לו (כשגם בתקציב הנוכחי יכלו לבנות יותר חכם, אבל נגיד). השלמה של המצב הזה היא הכי הנמכת סטנדרטים שאפשר להיות. אז כן, זה שאתה אפילו לא שם לב לזה שנה אחרי שנה זה היעדר מודעות.

תשמע אחי אני באמת מכבד אותך, אבל אתה קצת חוצפן. אני כותב לך דברים ואתה אשכרה בוחר לענות רק על מה שאתה רוצה ולא מתייחס למה שאני כותב.
אני כותב פה הודעה אחרי הודעה שאני מבקר את ההנהלה בדיוק כמו שאתה מבקר ושאני הכי מודע לבעיות (ובנוסף גם כתבתי בדיוק מה שאתה אומר שלדעתי היה אפשר לבנות ולהתנהל הרבה יותר טוב בעונת מלפפונים הזאת גם עם התקציב הזה), ואתה פשוט בוחר להתעלם מזה בשביל לנסות להצדיק את הטענה השקרית שלך לגבי התפיסה שלי. אפשר גם לשפוט את העבודה של הצוות המקצועי וגם לבקר את ההנהלה זה ממש לא סותר, וזה מה שכתבתי בהודעות האחרונות והחלטת להתעלם מזה לגמרי רק בשביל לנסות להגיד שאני עוד איזה אחד שלא מודע לבעיות של ההנהלה.

אני ממש לא אוהב את זה שאתה מעוות את הדברים שלי בשביל לנסות לצייר תמונה שקרית, ולכן נסיים פה.

אוקיי. בהחלט ניכר שאתה לא מרוצה מהתוצר הסופי ומהדרך.

אגב, רק הודעה אחת שלך לפני:
בעונת 2019-20 קיבלת את אייסי, בראיינט, ודורסי. שניים מהם לא דרכו באירופה והשלישי לא שיחק באירופה
ראית בעצמך איזה הצלחה קיבלנו באותה עונה (ואגב אייסי ובריסט קצת מזכירים לי אחד את השני). אני לא אומר שזה יהיה אותו מקרה השנה, אבל אני אומר שגם היו הצלחות כמו שאפשר להגיד שהיו אכזבות.

חתיכת סטנדרט אה? לבנות על זה שאולי דברים יצליחו להתלכד, כשסיכויי ההצלחה, אגב, עומדים על 10-15% בעשור האחרון. בהחלט בריא מאוד, בטח עבור מועדון גדול.

זה לא הסטנדרט, שוב אתה מתעלם ממה שאני כותב.
יש סטנדרטים ומה שאני מצפה שיהיה שזה דבר אחד, ויש את מה שיש לנו ביד ואת התוצר הסופי ומה שנעבוד איתו בשנה הקרובה. בוא נעשה רגע הפרדה בין שניהם.

כשאני מדבר על הסגל הנוכחי ומה אני צופה שאפשר לעשות אתו, זה לא אומר שלא ציפיתי לדברים אחרים או שאני 100% מרוצה, פשוט זה מה שיש וזה השחקנים שישחקו בקבוצה בשנה הקרובה, אז במקום להיות ממורמר אני מנסה להסתכל על מה שיש לנו כרגע ביד ועל מה שנעבוד איתו בשנה הקרובה ולראות איך בכל זאת יהיה אפשר לנסות להוציא מזה טוב. האם זה אומר שאני מרוצה מכל ההחתמות? האם זה אומר שאני מרוצה מההתנהלות? האם זה אומר שאני מרוצה מההשקעה? רחוק מאוד מזה (וכתבתי את זה מספר פעם ומשום מה אתה מחליט להתעלם), אני פשוט משלים עם העובדה שזה הגל וזה מה שנקבל השנה כי אני עדיין הולך לראות את המשחקים ולעקוב אחרי הקבוצה מן הסתם, ומנסה לראות איך אפשר להוציא מזה טוב. זה לא סותר בשום צורה את הביקורת שיש לי או את איך שאני חושב שהיו צריכים לבנות את הסגל, זה פשוט מה המצב שקיים ואני מנסה לראות איך אפשר לעבוד איתו, אני לא מבין מה הבעיה עם זה ואיך זה סותר אחד את השני.

יש החתמות שאני מאוד אוהב במיוחד כמו ווקר וסנטוס, ויש החתמות שאני משמעותית פחות אוהב. אני חושב שהיה חייב להביא לפה סנטר בכיר טופ (אולי עוד יגיע הלוואי) ורכז בכיר איכותי טופ, זה לפני הכל. וכמובן יש עוד הרבה בעיות אחרות ודברים שיש לי עליהם ביקורת במיוחד בנושא התנהלות ההנהלה כמובן, אבל הגענו לנקודת זמן שהקיץ עוד רגע מאחורינו וזה הסגל הנוכחי ועם זה נעבוד שנה שלמה ואני מנסה לראות איך אפשר להוציא מזה טוב. אתה מעדיף להיות רק ממורמר וזאת זכותך, זאת הגישה שלך וזה סבבה לגמרי אבל זה לא אומר שאחרים לא יכולים להיות בגישה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 07 אוגוסט 2025, 04:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.

07 אוגוסט 2025, 03:44

Mageguns כתב:
Avi1508 כתב:Jack55 הכין סרטון על טריפונוביץ׳
https://www.youtube.com/watch?v=AiZ_iqY6YRc

נראה לא רע בסרטון וזה גם הליגה הטורקית שהיא יותר טובה מהישראלית
אם בהתחלה לא הייתי סגור אם זו החתמה רעה או טובה אז עכשיו אני כן נוטה לקבל אותה בהתחשב בכך שהוא צריך להיות המחליף של בריסט ואני כן חושב שהוא יכול לתת 10 דקות יעילות במשחק
ההחתמה הבעייתית בעיני כרגע זה דאוטין ג׳וניור שיש סימן שאלה גדול כמה הוא באמת יכול לשמש כרכז פותח בקבוצת יורוליג

ערב טוב חברים!

צפיתי בסרטון עכשיו - האמת שאפו :sharp:
אני לא בטוח אם זה הכישרון של אראל שהצליח לערוך סרטון כזה מושקע ומפרגן לאורוש או שהוא באמת משחק ככה , אבל מגיע לך כל הכבוד.

לטובת מכבי אני באמת מקווה שהוא יצליח להביא את היכולות שהוא הראה בעונה שעברה, מהסרטון בלבד אני מתרשם מאוד לטובה.
נראה שיש לו סט יכולות מאוד מרשים בהתקפה - קליעה יציבה ומהירה, גם קאטצ'-אנד-שוט וגם מכדרור, סטאפ-בק והצידה, מהשלוש נראה גם שאין מרחק שמפחיד אותו להרים זריקה וגם מחצי מרחק, כולל יכולת מסירה ופיק אנד רול לגובה ויכולת סיומת בחדירה.

כמובן שקשה לשפוט על סמך הסרטון את הסיטואציה במשחק ורמת הקושי של הקובצות שהוא משחק מולן לא אותה רמה שהוא יפגוש ביורוליג, אבל כן ניתן להבחין שלא מדובר בזריקות פנויות, אלא כן שמים עליו הגנה וידיים והוא בכל זאת הצליח לסיים יפה.

מאחל לו בהצלחה במידה ויחתום.
דבר אחד בטוח אפשר לומר על הקבוצה בעונה הקרובה - יש פוטנציאל אדיר לשלשות מכמה עמדות.

תודה רבה על המילים החמות, תמיד כיף לשמוע! האמת שעבדתי סופר קשה על הסרטון הזה. עברתי על כל(!) ואני מדגיש בכוונה על כל המהלכים שלו מהעונה החולפת, כל סל וכל אסיסט ובחרתי את הטובים ביותר עבור הסרטון והאמת שהופתעתי לגלות בעצמי שהיו המון כאלה שראויים להיכנס לסרטון. אחרי שצפיתי בכל המהלכים שלו מהשנה הקודמת ולמדתי יותר טוב את סגנון המשחק שלו וגם ראיתי את העקביות והיציבות שלו לאורך העונה, מאוד הופתעתי לטובה ממנו. הקליעה שלו סופר מרשימה גם מבחינת הטכניקה והשחרור ואני חושב שזה יכול להיות נשק קטלני אם ישתמשו בזה נכון. גם הביטחון בלהוריד כדור לרצפה ולייצר לעצמו מצבים הפתיע אותי, לא חשבתי שהוא עד כדי כך מוכשר ושמחתי שהייתה לי את ההזדמנות לצפות בו כל כך מקרוב, מקווה שאכן יפתיע לטובה ונראה שיש שם פוטנציאל אמיתי.

07 אוגוסט 2025, 06:50

Jack55 כתב:
Mageguns כתב:
Avi1508 כתב:Jack55 הכין סרטון על טריפונוביץ׳
https://www.youtube.com/watch?v=AiZ_iqY6YRc

נראה לא רע בסרטון וזה גם הליגה הטורקית שהיא יותר טובה מהישראלית
אם בהתחלה לא הייתי סגור אם זו החתמה רעה או טובה אז עכשיו אני כן נוטה לקבל אותה בהתחשב בכך שהוא צריך להיות המחליף של בריסט ואני כן חושב שהוא יכול לתת 10 דקות יעילות במשחק
ההחתמה הבעייתית בעיני כרגע זה דאוטין ג׳וניור שיש סימן שאלה גדול כמה הוא באמת יכול לשמש כרכז פותח בקבוצת יורוליג

ערב טוב חברים!

צפיתי בסרטון עכשיו - האמת שאפו :sharp:
אני לא בטוח אם זה הכישרון של אראל שהצליח לערוך סרטון כזה מושקע ומפרגן לאורוש או שהוא באמת משחק ככה , אבל מגיע לך כל הכבוד.

לטובת מכבי אני באמת מקווה שהוא יצליח להביא את היכולות שהוא הראה בעונה שעברה, מהסרטון בלבד אני מתרשם מאוד לטובה.
נראה שיש לו סט יכולות מאוד מרשים בהתקפה - קליעה יציבה ומהירה, גם קאטצ'-אנד-שוט וגם מכדרור, סטאפ-בק והצידה, מהשלוש נראה גם שאין מרחק שמפחיד אותו להרים זריקה וגם מחצי מרחק, כולל יכולת מסירה ופיק אנד רול לגובה ויכולת סיומת בחדירה.

כמובן שקשה לשפוט על סמך הסרטון את הסיטואציה במשחק ורמת הקושי של הקובצות שהוא משחק מולן לא אותה רמה שהוא יפגוש ביורוליג, אבל כן ניתן להבחין שלא מדובר בזריקות פנויות, אלא כן שמים עליו הגנה וידיים והוא בכל זאת הצליח לסיים יפה.

מאחל לו בהצלחה במידה ויחתום.
דבר אחד בטוח אפשר לומר על הקבוצה בעונה הקרובה - יש פוטנציאל אדיר לשלשות מכמה עמדות.

תודה רבה על המילים החמות, תמיד כיף לשמוע! האמת שעבדתי סופר קשה על הסרטון הזה. עברתי על כל(!) ואני מדגיש בכוונה על כל המהלכים שלו מהעונה החולפת, כל סל וכל אסיסט ובחרתי את הטובים ביותר עבור הסרטון והאמת שהופתעתי לגלות בעצמי שהיו המון כאלה שראויים להיכנס לסרטון. אחרי שצפיתי בכל המהלכים שלו מהשנה הקודמת ולמדתי יותר טוב את סגנון המשחק שלו וגם ראיתי את העקביות והיציבות שלו לאורך העונה, מאוד הופתעתי לטובה ממנו. הקליעה שלו סופר מרשימה גם מבחינת הטכניקה והשחרור ואני חושב שזה יכול להיות נשק קטלני אם ישתמשו בזה נכון. גם הביטחון בלהוריד כדור לרצפה ולייצר לעצמו מצבים הפתיע אותי, לא חשבתי שהוא עד כדי כך מוכשר ושמחתי שהייתה לי את ההזדמנות לצפות בו כל כך מקרוב, מקווה שאכן יפתיע לטובה ונראה שיש שם פוטנציאל אמיתי.

אשכרה הסתכלת על כל העונה כדי להכין את הסרטון, כל הכבוד על ההשקעה :thumbup

07 אוגוסט 2025, 07:38

מרסר כתב:גיל בני במשא ומתן מתקדם עם מכבי, לשחקן יש הצעה גם מאילת.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514663

זה מייק גיימס? זה נמניה נדוביץ? לא! זהו גיל בני.
פרסם תגובה