01 אוקטובר 2025, 16:16
omerk כתב:שועל כתב:זה לא הוגן ולא הגיוני להצדיק התנהלות עם שחקן בתואנה שהוא לא מחובר ולא מספק את הסחורה, בזמן שאותה ההתנהלות עצמה היא זו שכנראה גורמת לו להיראות כך
מכבי חד משמעית רעה יותר בלי ווקר (עם מעמד ורול מתאים) מאשר איתו (הוא הרי בבירור לא כל כך גרוע שאפילו את מכבי עם הסגל העלוב והיכולת העלובה הנוכחית הוא לא ישפר)
אני לא ראיתי מכבי טובה יותר איתו מאשר בלעדיו. באיזה הקשר אתה אומר את זה? אני ראיתי שחקן מבולבל שמנסה בכוח להכניס את עצמו למשחק במקום לנצל את היכולת שלו לצופף את ההגנה של היריב ולחפש חברים פנויים, הוא פשוט היה ראש בקיר כל המשחק. המסירות היחידות שלו היו לרוחב לשחקן הקרוב אליו וגם זה אחרי כמה כדרורים וכשהוא מבין שהוא תקוע.
לא יודע מה אני חושב עד עכשיו עליו. באמת מוקדם לשפוט הוא עוד יכול להתפוצץ ואין ספק שיש לו איכויות. לא ציפיתי לראות אותו כבר עכשיו משתלב בשיטה של קטש ומוסר כדורים חכמים, אבל כן ציפיתי מסקורר כמוהו שידע לייצר לעצמו לבד נקודות בצורה יעילה הרבה יותר גם בלי להבין עדיין את התרגילים ולהכיר את החברים לקבוצה, כי זה מה שסקורר אמור לעשות (ראו למשל סייבן לי או בלייקני)
01 אוקטובר 2025, 19:43
שועל כתב:omerk כתב:שועל כתב:זה לא הוגן ולא הגיוני להצדיק התנהלות עם שחקן בתואנה שהוא לא מחובר ולא מספק את הסחורה, בזמן שאותה ההתנהלות עצמה היא זו שכנראה גורמת לו להיראות כך
מכבי חד משמעית רעה יותר בלי ווקר (עם מעמד ורול מתאים) מאשר איתו (הוא הרי בבירור לא כל כך גרוע שאפילו את מכבי עם הסגל העלוב והיכולת העלובה הנוכחית הוא לא ישפר)
אני לא ראיתי מכבי טובה יותר איתו מאשר בלעדיו. באיזה הקשר אתה אומר את זה? אני ראיתי שחקן מבולבל שמנסה בכוח להכניס את עצמו למשחק במקום לנצל את היכולת שלו לצופף את ההגנה של היריב ולחפש חברים פנויים, הוא פשוט היה ראש בקיר כל המשחק. המסירות היחידות שלו היו לרוחב לשחקן הקרוב אליו וגם זה אחרי כמה כדרורים וכשהוא מבין שהוא תקוע.
לא יודע מה אני חושב עד עכשיו עליו. באמת מוקדם לשפוט הוא עוד יכול להתפוצץ ואין ספק שיש לו איכויות. לא ציפיתי לראות אותו כבר עכשיו משתלב בשיטה של קטש ומוסר כדורים חכמים, אבל כן ציפיתי מסקורר כמוהו שידע לייצר לעצמו לבד נקודות בצורה יעילה הרבה יותר גם בלי להבין עדיין את התרגילים ולהכיר את החברים לקבוצה, כי זה מה שסקורר אמור לעשות (ראו למשל סייבן לי או בלייקני)
לא ממש טרחת לקרוא
02 אוקטובר 2025, 23:04
02 אוקטובר 2025, 23:15
מרסר כתב:עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.
02 אוקטובר 2025, 23:52
Avi1508 כתב:מרסר כתב:עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.
נס יום כיפור
איך מ״נכה״ הוא הפך ל״בספק למשחק״
03 אוקטובר 2025, 00:03
felix_r כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:עדכון של מכבי: לוני ווקר ערך הערב אימון חלקי, שיתופו מחר יוחלט בסמוך לתחילת המשחק.
נס יום כיפור
איך מ״נכה״ הוא הפך ל״בספק למשחק״
אל תתלהב לפני הזמן. הוא יכול חודש שלם להיות "game time decision"
08 אוקטובר 2025, 23:09
08 אוקטובר 2025, 23:17
היום הוא חדר לסל. צריך לעשות את זה יותרA.Parker כתב:דברים נראים הרבה יותר טוב כשהוא מוסר. באמת לא ברור הקטע שהוא לא חודר בכלל לסל.
08 אוקטובר 2025, 23:17
08 אוקטובר 2025, 23:28
Gevaudan כתב:אולי אני מדמיין אבל זה נראה בחלק מהמקרים שהוא קצת סוחב את הרגל שלו. יכול להיות שהוא לא החלים לגמרי, משהו בחדירה שלו נראה ב-70% כוח.
היום הוא הוכיח מה קורה כשיש סביבו התקפה מסודרת ושחקנים שמאיימים על הטבעת, יש לו יותר מרחב לנשום ולקבל כדורים קלים יותר.
כבר אמרתי את זה, אבל הג'אמפר שלו ושל בלייקני הוא מהיפים באירופה. שרק ימשיך להכניס פנימה
09 אוקטובר 2025, 00:28
09 אוקטובר 2025, 13:01
felix_r כתב:אני עדיין לא מבסוט מהמשחק שלו. קבלת החלטות מאוד בעיתית
09 אוקטובר 2025, 13:08
17 אוקטובר 2025, 01:44
17 אוקטובר 2025, 09:32
JarJarBinx כתב:עד עכשיו, לא משהו. שמענו הרבה על היכולות, לא ראיתי יותר מדי בינתיים.הבנת משחק מאד מאד מוגבלת, וגם כסקורר הוא לא ממש מרשים. נראה פחות טוב מבלייקני למשל. אם ימשיך ככה מכבי תקווה מאד שימצא קבוצה ב-NBA בקיץ.
17 אוקטובר 2025, 09:34
מרסר כתב:JarJarBinx כתב:עד עכשיו, לא משהו. שמענו הרבה על היכולות, לא ראיתי יותר מדי בינתיים.הבנת משחק מאד מאד מוגבלת, וגם כסקורר הוא לא ממש מרשים. נראה פחות טוב מבלייקני למשל. אם ימשיך ככה מכבי תקווה מאד שימצא קבוצה ב-NBA בקיץ.
הוא משחק כמו שמשחקים אולסטארים ב NBA עושה בערך מה שבא לו, לוקח זריקות קשות עושה כול מיני כנסות לא מובנות לסל מכדרר בלי סוף ושומר מתי שבא לו נראה מיום ליום שהוא טעות, בכסף שלו היה אפשר להביא גבוה וגארד .
17 אוקטובר 2025, 09:34
17 אוקטובר 2025, 09:38
שמוליק כתב:מרסר כתב:JarJarBinx כתב:עד עכשיו, לא משהו. שמענו הרבה על היכולות, לא ראיתי יותר מדי בינתיים.הבנת משחק מאד מאד מוגבלת, וגם כסקורר הוא לא ממש מרשים. נראה פחות טוב מבלייקני למשל. אם ימשיך ככה מכבי תקווה מאד שימצא קבוצה ב-NBA בקיץ.
הוא משחק כמו שמשחקים אולסטארים ב NBA עושה בערך מה שבא לו, לוקח זריקות קשות עושה כול מיני כנסות לא מובנות לסל מכדרר בלי סוף ושומר מתי שבא לו נראה מיום ליום שהוא טעות, בכסף שלו היה אפשר להביא גבוה וגארד .
שוב אתה מנהל חשבונות לגרושניקים בהנעלה
22 אוקטובר 2025, 22:02
22 אוקטובר 2025, 23:27