כדורסל ישראלי 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 24/25

הודעהעל ידי omerk » 13 אוקטובר 2025, 01:11

אם היורוליג מאשרים חזרה של משחקים לארץ, הפועל רק תפגע מזה מבחינת ממוצע קהל
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 13 אוקטובר 2025, 09:57

omerk כתב:אם היורוליג מאשרים חזרה של משחקים לארץ, הפועל רק תפגע מזה מבחינת ממוצע קהל

הפועל ת"א כבר נפגעה החיבור עם ינאי מוביל אותם לתהום הם פשוט לא משדרים על אותו גל הבטיח אולם משופץ/חדש שום דבר מזה לא מתקיים, הרבה מאוהדי הפועל טוענים שהם מכבי באדום לראיה כמות המנויים הנמוכה שנמכרה, כול קבוצה אחרת שמביאים להם שחקנים כמו שיש להפועל פשוט מתנפלים על המנויים וקונים בכול סכום .
מרסר

הודעהעל ידי Gevaudan » 13 אוקטובר 2025, 10:29

מעריך שאם היה יורוליג בארץ הם היו מוכרים מנויים טוב יותר.
בינתיים לא נראה שיש הבדל גדול בין הכמות שהייתה להם בדרייב אין ובין הכמות כרגע (למעט העונה הקודמת החריגה, שכללה מעבר ליד אליהו והרגל ששיחקו בירידת ליגה).

אם לא יותנע מהלך בשבוע הקרוב אני חושב שהסיכויים לחזרת המשחקים לארץ קלושים.
יבואו הקבוצות לבלגרד וישחקו מול מגרש ריק, ואז היתר יתלוננו שעליהן לטוס להיכל מלא.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 13 אוקטובר 2025, 10:36

Gevaudan כתב:מעריך שאם היה יורוליג בארץ הם היו מוכרים מנויים טוב יותר.
בינתיים לא נראה שיש הבדל גדול בין הכמות שהייתה להם בדרייב אין ובין הכמות כרגע (למעט העונה הקודמת החריגה, שכללה מעבר ליד אליהו והרגל ששיחקו בירידת ליגה).

יבואו הקבוצות לבלגרד וישחקו מול מגרש ריק, ואז היתר יתלוננו שעליהן לטוס להיכל מלא.

אין קשר לאירוח של היורוליג בישראל יש חרם מנויים על ינאי, האולטראס של הפועל מחרים עוד מעונה שעברה בגלל המעבר ליד אליהו והשאר שלא קונים מזדהים איתם ורואים שזה חלק גדול מהקהל שלהם, רק 4000 מנויים נמכרו שם זה כלום .
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 13 אוקטובר 2025, 13:07

מרסר כתב:

אין קשר לאירוח של היורוליג בישראל יש חרם מנויים על ינאי, האולטראס של הפועל מחרים עוד מעונה שעברה בגלל המעבר ליד אליהו והשאר שלא קונים מזדהים איתם ורואים שזה חלק גדול מהקהל שלהם, רק 4000 מנויים נמכרו שם זה כלום .

וזה למרות שזה הוצע להם דה פאקטו חינם עם השיתוף פעולה עם ibi שכל מי שפותח חשבון עסקי בכמה מאות שח מקבל מנוי. יש למישהו ספק שגם בעונה פח זבל כמו זאת, אם היו מציעים לאוהדי מכבי מנוי בעלות של 400 שח, זה לא היה סולד אאוט תוך שעה?
omerk

הודעהעל ידי Gevaudan » 13 אוקטובר 2025, 13:33

מרסר כתב:

ההשפעה שלהם הרבה יותר מוגבלת ממה שאתה חושב. לאולטראס שלהם יש אולי 500–600 חברים פעילים במשחקים. נניח, בהגזמה, שההשפעה שלהם על הסביבה היא כפולה או אפילו משולשת, זה מביא אותנו לכל היותר לכ-1500 מנויים.

בעונה שעברה, למרות כל הבלגן, הפיטורים והחרמות של האולטרס, היו להם באזור ה-5.5 אלף~ מנויים (וזה בלי לכלול את האולטראס, שכבר אז החרימו בעקבות המעבר ליד אליהו). מי שעשה מנוי אז, עשה זאת בעיקר בזכות ההייפ סביב ינאי, ההבטחות לשיפוץ, בניית אולם חדש וחוסר האטרקטיביות ברגל.
כמות אוהדי הפועל ששאלו בקיץ אם אלייז'ה ברייאנט זה "שחקן" וכמה טוב היה מיצ'יץ (והיו כאלה בכמויות) מחזקת את זה.

העונה הסיפור השתנה. קבוצת הכדורגל חזרה לליגת העל, ינאי העלה מחירים בצורה משמעותית, ובלי יורוליג בארץ, כשהם צפויים לשייט בליגה המקומית, האטרקטיביות של המוצר פשוט יורדת. אבל אם היו מארחים כאן את היורוליג בכל המחזורים הביתיים, לדעתי היו מוכרים לכל הפחות כמות דומה אם לא גדולה יותר בגלל המעמד הייחודי, לפחות בעונה הראשונה.

מניח שבאינטרס שלהם שהמשחקים יחזרו כמה שיותר מהר, כי ככל שיעבור הזמן הוא יאבד גם את בסיס האוהדים מהרגל שהוא צבר בשנתיים האחרונות.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 15 אוקטובר 2025, 18:25

מס הכנסה: ההתעשרות של עופר ינאי היא לא כדין

מס הכנסה בתגובה חריפה ביותר לבית המשפט נגד בעלי הפועל: "ניצל לרעה את המבנה התאגידי", “העברת השליטה מהווה הברחת נכסים קלאסית"

https://www.one.co.il/Article/25-26/2,6 ... tml?ref=hp
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2025, 19:18

מרסר כתב:מס הכנסה: ההתעשרות של עופר ינאי היא לא כדין

מס הכנסה בתגובה חריפה ביותר לבית המשפט נגד בעלי הפועל: "ניצל לרעה את המבנה התאגידי", “העברת השליטה מהווה הברחת נכסים קלאסית"

רוב המתעשרים במהירות, בדרך כלל מתעשרים לא בצורה הכי חוקית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 15 אוקטובר 2025, 19:21

felix_r כתב:

בסוף נגלה שהוא נוכל ברמת משה חוגג, שלקח כסף מהשוק האפור ועד יום מחזירים בבית"ר י-ם חובות של 50 מיליון שקל לכול מיני גופים ואנשים.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2025, 19:25

מרסר כתב:
felix_r כתב:

בסוף נגלה שהוא נוכל ברמת משה חוגג, שלקח כסף מהשוק האפור ועד יום מחזירים בבית"ר י-ם חובות של 50 מיליון שקל לכול מיני גופים ואנשים.

תראה, אני לא יודע מה נכון בסיפור הזה, אולי זו האשמת שווא. אבל אני הימרתי כבר על ההתחלה, שההרפתקה הזאת של עופר ינאי בהפועל תסתיים בכך, שינאי יברח, וישאיר את הפועל בחובות של מיליונים, פירוק וירידה לליגה א'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 15 אוקטובר 2025, 19:29

felix_r כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

תראה, אני לא יודע מה נכון בסיפור הזה, אולי זו האשמת שווא. אבל אני הימרתי כבר על ההתחלה, שההרפתקה הזאת של עופר ינאי בהפועל תסתיים בכך, שינאי יברח, וישאיר את הפועל בחובות של מיליונים, פירוק וירידה לליגה א'.

הם לא יתפרקו כי יש לו עוד שתי שותפים מה שגם אוהדי הפועל לא יתנו לעסק שם לרדת לליגה א' בטח רמי כהן יחזור, ולרוב השחקנים שם יש ביקוש גדול ביורוליג ימכרו את רובם ויכסו את ההפסדים, מה שכן הם יחזרו להיות מה שהיו לפני ינאי .
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 15 אוקטובר 2025, 19:39

הכותרת מאוד מטעה בנוגע לינאי
בתוך הכתבה מדברים רק על כך שהוא קנה את קבוצת הגברים של הפועל תל אביב ופיצל אותה מהעמותה של הפועל והשאיר את העמותה עם כל החובות מבלי אפשרות להחזיר אותם והשאיר את הקבוצה הבוגרת נקייה מחובות מה שאיפשר לו להשקיע בה כל כך הרבה
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 15 אוקטובר 2025, 20:47

Avi1508 כתב:הכותרת מאוד מטעה בנוגע לינאי
בתוך הכתבה מדברים רק על כך שהוא קנה את קבוצת הגברים של הפועל תל אביב ופיצל אותה מהעמותה של הפועל והשאיר את העמותה עם כל החובות מבלי אפשרות להחזיר אותם והשאיר את הקבוצה הבוגרת נקייה מחובות מה שאיפשר לו להשקיע בה כל כך הרבה

אכן, אין פה כלום שקשור לכסף של ינאי. הכותרת היא קליקבייט מהזן הגרוע ביותר.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים