גם הלפרין ברח למכבי - סגר בבאיירן מינכן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גם הלפרין ברח למכבי - סגר בבאיירן מינכן

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2012, 07:18

ערן סלע כותב על זה היום בבלוג שלו :

מצד שני, אני זוכר את פיני גרשון חוזר למכבי ת"א אחרי תקופת אולימפיאקוס שלו. זה קרה בשלב שבו הוא נאלץ לוותר על הרבה מאוד כסף מאותן סיבות ממש. ככל שזכור לי, מכבי ת"א הלכה לקראתו ופשוט שילמה לו הרבה יותר בשנתיים הבאות (שבאחרונה שבהן הוא ישב בבית ולא אימן).

רוצה לומר (ההתנסחות שלי לא משהו באחת בלילה אחרי 9 שעות צמודות לאורך היום עם תומרינגו סטאר, מודה): אם אנשי מכבי ת"א היו מאוד רוצים - יותם הלפרין היה משחק שם. היו עוזרים לו, סופגים חלק, והוא היה סופג גם כי כסף הוא לא הכל בחיים (אלא אם כן כסף הוא הרוב בחיים עבור הלפרין). ובקיצור, מסתדרים איכשהו. מתחשבנים, מחלקים לתשלומים, מוצאים משהו.העובדה שמדובר בקיץ שני שמכבי ת"א והלפרין לא מסתדרים ביניהם בגלל סיפורי וחוקי מס הכנסה מצביעה על עניין אחד מבחינתי: אין פה תשוקה אמיתית, אין פה התלהבות שיא. כי כשיש תשוקה והתלהבות ורצון אמיתי משני הצדדים מגיעים גם הפתרונות.היה פה פתרון טוב מקצועית וטכנית, אבל לא משהו שמוכנים לקפוץ עליו בכל מחיר, אפילו אם המחיר, ככל שהבנתי, הוא לא היסטרי במונחים של מועדון כדורסל גדול כמו מכבי ת"א.

מכבי ת"א הרי תסתדר, עם הלפרין או לא. יש להם את היקמן ורוט ולא מן הנמנע שיגיעו שני זרים בעמדות 1 ו-2 ולא רק אחד. ובכדורסל של היום, כידוע, מול חלק גדול מהיריבות, דווין סמית' הוא 2 וסילבן לנדסברג הוא 2. אפילו פניני, לפרקים, בתנאי שיחזיר את הידית של 2010/11.

והם גם 3, כן. הכל בסדר
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יולי 2012, 07:47

נראה לי שבקצב הזה, הלפרין יחזור למכבי רק בגיל בו הוא כבר יתאים להיכנס לחתימה של חביב.
אתם מודעים לכך שבינואר הקרוב הוא כבר יחגוג 29 אביבים..... :huh
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2012, 07:48

כשהוא יחזור הוא כבר יהיה שחקן של 250 אלף דולר. אז אני מניח שכבר לא תהיה בעייה. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 07:50

yarinsaky כתב:ערן סלע כותב על זה היום בבלוג שלו :

מצד שני, אני זוכר את פיני גרשון חוזר למכבי ת"א אחרי תקופת אולימפיאקוס שלו. זה קרה בשלב שבו הוא נאלץ לוותר על הרבה מאוד כסף מאותן סיבות ממש. ככל שזכור לי, מכבי ת"א הלכה לקראתו ופשוט שילמה לו הרבה יותר בשנתיים הבאות (שבאחרונה שבהן הוא ישב בבית ולא אימן).

רוצה לומר (ההתנסחות שלי לא משהו באחת בלילה אחרי 9 שעות צמודות לאורך היום עם תומרינגו סטאר, מודה): אם אנשי מכבי ת"א היו מאוד רוצים - יותם הלפרין היה משחק שם. היו עוזרים לו, סופגים חלק, והוא היה סופג גם כי כסף הוא לא הכל בחיים (אלא אם כן כסף הוא הרוב בחיים עבור הלפרין). ובקיצור, מסתדרים איכשהו. מתחשבנים, מחלקים לתשלומים, מוצאים משהו.העובדה שמדובר בקיץ שני שמכבי ת"א והלפרין לא מסתדרים ביניהם בגלל סיפורי וחוקי מס הכנסה מצביעה על עניין אחד מבחינתי: אין פה תשוקה אמיתית, אין פה התלהבות שיא. כי כשיש תשוקה והתלהבות ורצון אמיתי משני הצדדים מגיעים גם הפתרונות.היה פה פתרון טוב מקצועית וטכנית, אבל לא משהו שמוכנים לקפוץ עליו בכל מחיר, אפילו אם המחיר, ככל שהבנתי, הוא לא היסטרי במונחים של מועדון כדורסל גדול כמו מכבי ת"א.

מכבי ת"א הרי תסתדר, עם הלפרין או לא. יש להם את היקמן ורוט ולא מן הנמנע שיגיעו שני זרים בעמדות 1 ו-2 ולא רק אחד. ובכדורסל של היום, כידוע, מול חלק גדול מהיריבות, דווין סמית' הוא 2 וסילבן לנדסברג הוא 2. אפילו פניני, לפרקים, בתנאי שיחזיר את הידית של 2010/11.

והם גם 3, כן. הכל בסדר

ברור שמכבי תסתדר. היא תסתדר גם עם שרמאן וג'יימס כשני הסנטרים היחידים, היא תסתדר גם אם אליהו יעזוב לNBA וגם אם לא יגיע עוד זר לקו האחורי.
השאלה היא האם זה ייתכן שמכבי תבנה כל פעם סגל חלש וזול בקיץ, ואז תשפוך מליונים אחרי תחילת האימונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יולי 2012, 07:50

yarinsaky כתב:כשהוא יחזור הוא כבר יהיה שחקן של 250 אלף דולר. אז אני מניח שכבר לא תהיה בעייה. ;)

אל תהיה כל כך בטוח, מכבי עד אז עוד עלולה להיות קבוצה עם תקציב של 2 מיליון דולר....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2012, 07:51

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:כשהוא יחזור הוא כבר יהיה שחקן של 250 אלף דולר. אז אני מניח שכבר לא תהיה בעייה. ;)

אל תהיה כל כך בטוח, מכבי עד אז עוד עלולה להיות קבוצה עם תקציב של 2 מיליון דולר....

:)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2012, 07:51

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 07:56

ד"א משהו שלא דיברנו עליו - ייתכן מאוד שמכבי ויותם מתכננים כאן סוג של תרגיל, שבו הוא יעבור למכבי
בתחילת ינואר שתהיה בעצם שנת מס חדשה, כשיוצא שהלפרין היה 5 שנות מס בחו"ל (2008-2012), וכבר יוכל לחזור לארץ.

זה פחות או יותר שלב תחילת הטופ 16...

אם התרגיל הזה ייתכן נוכל לדעת כשהקבוצה תהיה גמורה. אם מכבי תביא זר אחד בלבד ותפתח את העונה עם 4 שחקנים בקו האחורי,
אז זהו תסריט בהחלט ריאלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2012, 08:01

"ייתכן מאוד"?
יוני, מה נהיה?

בוא נחכה גם עוד גבוה, ונמתין עד ינואר כדי להחזיר את בלו מפרישה. יכול להיות אחלה שדרוג!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יולי 2012, 08:03

jol9 כתב:ד"א משהו שלא דיברנו עליו - ייתכן מאוד שמכבי ויותם מתכננים כאן סוג של תרגיל, שבו הוא יעבור למכבי
בתחילת ינואר שתהיה בעצם שנת מס חדשה, כשיוצא שהלפרין היה 5 שנות מס בחו"ל (2008-2012), וכבר יוכל לחזור לארץ.

אם התרגיל הזה ייתכן נוכל לדעת כשהקבוצה תהיה גמורה. אם מכבי תביא זר אחד בלבד ותפתח את העונה עם 4 שחקנים בקו האחורי,

לך תדע, אולי הם מתכננים את אותו הדבר גם עם בלו.
הרי את שלב הבתים הם ייקחו בהליכה גם עם מורן רוט, ובליגה באמת שאפשר בינתיים לשחק גם עם הררי וזלמנסון.

אולי לזה הם חוסכים כסף?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 08:06

החציל האצטקי כתב:"ייתכן מאוד"?
יוני, מה נהיה?

בוא נחכה גם עוד גבוה, ונמתין עד ינואר כדי להחזיר את בלו מפרישה. יכול להיות אחלה שדרוג!

:bigsmile2

צודק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 09:05

yellowaura כתב:אני מעדיף שמכבי לא תבזה את עצמה ותביא ישראלים פח (ניסים, יבזורי, מקל..וחבריהם). מבחינתי זה כבר יהיה יותר פוגע.

איך שלא תראו את זה מכבי חייבת לאוהדים 2 החתמות טובות עם הזרים בגלל שבגזרת הישראלים פישלנו ובגדול.

לדעתי הלפרין היה חשוב מאוד כדי ליצור נפח בקו האחורי, בלי קשר להיותו זר. אין לכם מי שיחליף אותו כי אני לא רואה את מכבי מביאה זר נוסף במקומו, והישראלים האחרים לא מתקרבים לניסיון ולרמה שלו.

עם 2 זרים + רוט +לאנדסברג לא יהיה עומק בספסל כמו שקיוויתי (לפחות אם הלפרין היה עומק). עכשיו חזרנו לצורך לייצר סגל איכותי בקו האחורי וזה אפילו יותר קשה. כמו שכבר אמרתי אם הלפרין היה מצטרף אז היה מספיק להביא את פרקינס. כיום זה לא מספיק כי אין לך קלעי נורמאלי בקבוצה ואין עומק.

מכבי תביא שני זרים לקו האחורי הרופף שלה, אין לה שום אופציה אחרת. האופציה האחרת היא ווירטואלית(הבאת סופר גארד).
gandya

הודעהעל ידי gandya » 17 יולי 2012, 09:10

מתAMסרת כתב:אני חושבת שבשנתיים האחרונות יותם בנה על מכבי לא פחות ממה שמכבי בנתה עליו.
לגבי שנה הבאה, זה נשמע כמו בדיחה עצובה.. אבל נקווה שהפעם זה כן ילך (וחלק יותר אם אפשר, פליז).

עצוב שמחכים כאן בכיליון עיניים לשחקן סופר בינוני כמו הלפרין, שחקן שחתם בליגה הגרמנית.. אלוהים ישמור.
אני אישית מאחל השנה לכמה ישראלים לפרוץ בליגה העלובה הזו, ולהראות למכבי מאיפה משתין הדג, אם יגנבו לנו את האליפות מה טוב.. (אותי באופן אישי אובדן אליפות אחרי הקייץ העלוב הזה לא ירגש).
ישראל(ומכבי) צריכה כישרונות כדורסל צעירים, ולא שחקנים את הלפרין.
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יולי 2012, 09:23

jol9 כתב:ד"א משהו שלא דיברנו עליו - ייתכן מאוד שמכבי ויותם מתכננים כאן סוג של תרגיל, שבו הוא יעבור למכבי

אני חשבתי את אותו דבר שנה שעברה כשחשבתי שמדובר ב-4 שנים ....
זה יכול מאוד להיות . סך הכל כולם מבינים שאת השלב הראשון אפשר לעבור ככה גם אם לא מהמקום הראשון אז אחד משלושת הראשונים זה בטוח ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 09:47

yzafrir כתב:

אני חשבתי את אותו דבר שנה שעברה כשחשבתי שמדובר ב-4 שנים ....
זה יכול מאוד להיות . סך הכל כולם מבינים שאת השלב הראשון אפשר לעבור ככה גם אם לא מהמקום הראשון אז אחד משלושת הראשונים זה בטוח ....

בגלל זה אתה לא רואה לחץ והיסטריה מוגזמים.
זה כמובן רע מאוד מקצועית אבל טוב כלכלית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 17 יולי 2012, 11:41

אין מצב, יוני. הטופ 16 מתחיל העונה באזור ה-20 בדצמבר וצפוי להיות מלחמת עולם בה כל משחק חשוב. לכל שחקן שיגיע בינואר, גם אם קוראים לו הלפרין או בלו, יקח כמה שבועות טובים להיכנס לקצב של הקבוצה, להכיר את השחקנים ולפלס את דרכו במעלה הרוטציה. למדנו לדעתי מספיק טוב בעבר שאין שום אפשרות לעשות את כל אלה במהלך הטופ 16 והשנה זה לא יהיה שונה. אני גם לא חושב שבאיירן מינכן תסכים לשמש כשפן ניסוי של מכבי ולשחרר שחקן שאמור להיות אחד המרכזיים בסגל באמצע העונה. וחוץ מזה - הרי אף אחד במכבי לא יטרח לסגור את העניינים מול רשות המיסים במהלך העונה וברור לכולנו שבקיץ הבא שוב נגיע לאותה הסאגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 12:10

קודי כתב:

אין מצב, יוני. הטופ 16 מתחיל העונה באזור ה-20 בדצמבר וצפוי להיות מלחמת עולם בה כל משחק חשוב. לכל שחקן שיגיע בינואר, גם אם קוראים לו הלפרין או בלו, יקח כמה שבועות טובים להיכנס לקצב של הקבוצה, להכיר את השחקנים ולפלס את דרכו במעלה הרוטציה. למדנו לדעתי מספיק טוב בעבר שאין שום אפשרות לעשות את כל אלה במהלך הטופ 16 והשנה זה לא יהיה שונה. אני גם לא חושב שבאיירן מינכן תסכים לשמש כשפן ניסוי של מכבי ולשחרר שחקן שאמור להיות אחד המרכזיים בסגל באמצע העונה. וחוץ מזה - הרי אף אחד במכבי לא יטרח לסגור את העניינים מול רשות המיסים במהלך העונה וברור לכולנו שבקיץ הבא שוב נגיע לאותה הסאגה.

מדהים... התלמיד עלה על רבו... :grin
יובל נשמע יותר אופטימי ממני, זה כבר די חריג..

אתה צודק, לשחקן קשה מאוד לשתלב, זה לא אומר שזה לא יקרה.
אם החוק היבש כמו שאני מבין אותו הוא נכון, אז לא מכבי ולא הלפרין, לא יצטרכו להתאמץ יותר מדי בנושא המיסים, והלפרין לא יצטרך לשלם שקל למדינה.

כמובן שבאיירן לא יסכימו להיות שפני נסיונות, אבל גם שרלרואה לא רצתה לשחרר את השחקן המוביל שלה בסגל, ובכל זאת עשתה את זה.
מכבי תהיה כבר כנראה אחרי הבוררות מול אוחיון, ויהיה לה את הכסף בשביל לפצות את באיירן.

בשורה התחתונה, כמו שכתבתי לך בשרשור אחר, מכבי לא תחזיק 3 זרים בקו האחורי ושמונה בסה"כ. לא רואה אפילו פרומיל סיכוי שזה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 17 יולי 2012, 14:25

כך כך נמאס מכל הסיפורים המאוסים האלה של הלפרין ומס הכנסה כל קיץ, זה כבר נהיה פתטי. מקווה שאחרי הקיץ הזה יקבלו החלטה לא להתעסק בנושא הלפרין יותר. שיגמור את הקריירה בחו"ל או בקבוצה קופליג אחרת.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי argof » 17 יולי 2012, 14:31

jol9 כתב:
קודי כתב:

מדהים... התלמיד עלה על רבו... :grin
יובל נשמע יותר אופטימי ממני, זה כבר די חריג..

אתה צודק, לשחקן קשה מאוד לשתלב, זה לא אומר שזה לא יקרה.
אם החוק היבש כמו שאני מבין אותו הוא נכון, אז לא מכבי ולא הלפרין, לא יצטרכו להתאמץ יותר מדי בנושא המיסים, והלפרין לא יצטרך לשלם שקל למדינה.

כמובן שבאיירן לא יסכימו להיות שפני נסיונות, אבל גם שרלרואה לא רצתה לשחרר את השחקן המוביל שלה בסגל, ובכל זאת עשתה את זה.
מכבי תהיה כבר כנראה אחרי הבוררות מול אוחיון, ויהיה לה את הכסף בשביל לפצות את באיירן.

בשורה התחתונה, כמו שכתבתי לך בשרשור אחר, מכבי לא תחזיק 3 זרים בקו האחורי ושמונה בסה"כ. לא רואה אפילו פרומיל סיכוי שזה יקרה.

8 זרים לא, אבל ייתכן שזר 7 בסגנון קיצ'ן או הימור אחר יגיע כביטוח לרוט ביורוליג (לא רואה את בלאט מסכים לרוט כגארד רביעי ברוטציית היורוליג), ואז המשמעות היא שג'יימס יימכר לאחת הקבוצות המעוניינות בו.
argof

הודעהעל ידי אלמוג » 17 יולי 2012, 14:35

misha כתב:כך כך נמאס מכל הסיפורים המאוסים האלה של הלפרין ומס הכנסה כל קיץ, זה כבר נהיה פתטי. מקווה שאחרי הקיץ הזה יקבלו החלטה לא להתעסק בנושא הלפרין יותר. שיגמור את הקריירה בחו"ל או בקבוצה קופליג אחרת.

מסכים
תמונה
אלמוג

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, yon1 ו־22 אורחים