המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:אחד הדברים הכי פתטיים בהפועל לאורך השנים היה מידת ההתעסקות שלהם בכל דבר שקשור במכבי.
איך אנסח זאת בעדינות... ייתכן שאנחנו נותנים להם פה פייט יפה.
מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
עידן כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
ניצחו בשיניים
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
ניצחו בשיניים
לא הבנתי למה רמי הדר במהלך האחרון, לא הוציא את הכדור מהחצי ?
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
ניצחו בשיניים
האמת גם אני לא, חשבתי על זה גם.
בהארכה לא מוציאים מהחצי אחרי פסק זמן...?
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
ניצחו בשיניים
מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
omerk כתב:מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
מוגזם בטירוף, במיוחד שהוא רק הלך אחורה השנה, אבל מצד שני ברור לו שינאי גם ישלם לו כמה שהוא רוצה כדי שלא ילך למכבי אז good for him
בכל מקרה לא יודע כמה אפשר להסתמך על צנציפר, הוא די חרטטן
מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
מוגזם בטירוף, במיוחד שהוא רק הלך אחורה השנה, אבל מצד שני ברור לו שינאי גם ישלם לו כמה שהוא רוצה כדי שלא ילך למכבי אז good for him
לטענתו אמרו לו את זה אנשים בהפועל ת"א, ואל תשכח שיש מס מלא על ישראלים זה 2.2 למדר ו 2.2 למס הכנסה אני לא בטוח אם ינאי ישלם לו את זה, צנציפר אמר גם שאם מדר יעזוב הם יפנו לבלאט ויתנו לו 1.3 מיליון דולר לעונה שזה מה שמדר מקבל כיום בהפועל.

omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
לטענתו אמרו לו את זה אנשים בהפועל ת"א, ואל תשכח שיש מס מלא על ישראלים זה 2.2 למדר ו 2.2 למס הכנסה אני לא בטוח אם ינאי ישלם לו את זה, צנציפר אמר גם שאם מדר יעזוב הם יפנו לבלאט ויתנו לו 1.3 מיליון דולר לעונה שזה מה שמדר מקבל כיום בהפועל.
בלאט ואיטודיס נשמע כמו שילוב מאד רע
מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
אני לא בטוח שאיטודיס יסיים את העונה, יש להפועל עכשיו לוח משחקים קשוח ואיך שהם ניראים לאחרונה מקצועית זה יכול להידרדר מהר מאוד
מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א שוב שמטה יתרון הפעם 15 נגד ב"ש, נכנסים להארכה.
ניצחו בשיניים
האמת גם אני לא, חשבתי על זה גם.
בהארכה לא מוציאים מהחצי אחרי פסק זמן...?
MTA2311 כתב:אם בלאט ילך להפועל זה ווין ווין
omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:צנציפר טוען שים מדר רוצה 2.2 מיליון דולר לעונה בחוזה החדש עם הפועל ת"א.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־73 אורחים