trent forrest
מהחממה של באסקוניה
זכה איתם בדיוק בגביע הספרדי, נבחר ל MVP
שם מעניין לשנה הבאה לעמדת הרכז
מה הרשמים שלכם ממנו? יכול להיות פיט טוב עבור מכבי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

refael כתב:trent forrest
מהחממה של באסקוניה
Neo כתב:refael כתב:trent forrest
מהחממה של באסקוניה
שחקן בינוני מאוד , מאוד בינוני ......... ג'יימי קלארק שחקן טוב ממנו ומתאים ממנו .
הייתי עושה הכל הכל הכל הכל כדי להנחית את קרליק ג'ונס הקוסם במכבי
כבר 3 שנים אני חופר על הקוסם הזה , כישרון גולמי מטורף
בדיוק נגמר לו החוזה בפרטיזן , הוא חזר אחרי פציעה לא קלה והמניות שלו בירידה
סקאוט סרבי אמר לי שהקהל לא כל כך התחבר אליו , היה לו אפילו אירוע אלימות עם כמה אוהדים מחוץ למועדון לילה בבלגרד
קרליק ג'ונס אצל קטש יכול להפוך לאחד השחקנים הבולטים ביורוליג במדי מכבי , הייתי מתאבד עליו

Mitelka כתב:סאריץ׳ מחפש קבוצת יורוליג. התראיין היום ואמר שהוא יגיע ליורוליג העונה או בעונה הבאה ומחפש סיטואציה מתאימה.
על פניו, מתאים לנו בול בעמדות (4-5) עם יכולות שאין לנו. מצד שני, מאז הפציע ב22 לא באמת חזר לעצמו כמו שצריך. מה אומרים?
Mitelka כתב:סאריץ׳ מחפש קבוצת יורוליג. התראיין היום ואמר שהוא יגיע ליורוליג העונה או בעונה הבאה ומחפש סיטואציה מתאימה.
על פניו, מתאים לנו בול בעמדות (4-5) עם יכולות שאין לנו. מצד שני, מאז הפציע ב22 לא באמת חזר לעצמו כמו שצריך. מה אומרים?

A.Parker כתב:איך אתם רואים באמת את העונה של בוסטון ג'וניור? היתה פה פנטזיה ענקית עליו בקיץ, כולל הצהרות שהוא יהיה אחד הטובים באירופה, אבל הבן אדם רחוק מזה מאוד
Avi1508 כתב:A.Parker כתב:איך אתם רואים באמת את העונה של בוסטון ג'וניור? היתה פה פנטזיה ענקית עליו בקיץ, כולל הצהרות שהוא יהיה אחד הטובים באירופה, אבל הבן אדם רחוק מזה מאוד
בדרך כלל העונה הראשונה ביורוליג קשה לשחקן שבא מהnba וצריך לומר לזכותו/לרעתו של בוסטון שהוא היה פצוע חצי מהזמן ובקושי משחק במשחקים שהוא כן נרשם
ג׳ורדן נוורה מהכוכב זה דוגמא לשחקן שבעונה שעברה לא מצא את עצמו והעונה הוא מתפוצץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־69 אורחים