רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי עידן » 16 מרץ 2026, 15:59

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:ואוו, כמה דברים די מדהימים שהוא מוציא עוד תוך כדי עונה (במיוחד על האירוע של שמעון בבולוניה). וזה הפרומו. מעניין מה יהיה בראיון האמיתי.
ביחס לקטש ולעמימותו, זה נראה מעניין.

מה אתה עושה טיזינג

מה הוא אמר

כתוב בקישור ששמו קודם:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=537328

לא יותר מידי האמת...בגדול קטש ממש כעס על שמעון מזרחי שנכנס לצעוק עליו בחדר ההלבשה בתום המשחק נגד בולוניה בנובמבר
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 16 מרץ 2026, 16:08

אתם רציניים? הוא סיים, לטעמי, סיים. ואפילו זה יותר מרמז:

מה מתוכנן לעונה הבאה? לא יודע. אני מסיים חוזה. אני רוצה להיות במקום שהכי טוב עבורי", סיפר קטש. "בסוף אני נמצא במכבי ת"א כבר כמה שנים. אולי זה הרצף השני הכי ארוך בהיסטוריה. מעבר לזמן ממוצע שמאמן מחזיק באירוע הזה. היו גם רגעים של אמון גדול, של עבודה, של פידבק טוב. צריך לזכור גם את זה. הרבה רגעים טובים, רגעים מרגשים, הרבה קרדיט והוקרת תודה".

"אני שמח במקום שאני נמצא בו, אני מתרכז בכדורסל. יש לי סוכן, אני סומך עליו. הבקשה הראשונה שביקשתי ממנו היא להתרכז בכדורסל. אני סומך עליו במאה אחוז כי בזה אני פחות טוב. היו תקופות בקריירה שלא היה לי סוכן והייתי עושה את זה לבד, והייתי ממש גרוע בזה. אני מקווה שאני טוב בכדורסל ואני רוצה להתעסק בזה. יש הרבה אספקטים לאירוע הזה. יש ביטחון כלכלי, יש סיטואציה נוחה. נקבל את ההחלטה הכי טובה".

חוץ מזה לבוא ולהגיד את מה שהיה עם שמעון? לא חשבתי בכלל שמישהו יוציא את זה. ברור שהוא נזהר ולא יורה פה מילים קשות, אבל מה, לא הבנתם מרוח הדברים?
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 16 מרץ 2026, 17:44

Mitelka כתב:אתם רציניים? הוא סיים, לטעמי, סיים. ואפילו זה יותר מרמז:

מה מתוכנן לעונה הבאה? לא יודע. אני מסיים חוזה. אני רוצה להיות במקום שהכי טוב עבורי", סיפר קטש. "בסוף אני נמצא במכבי ת"א כבר כמה שנים. אולי זה הרצף השני הכי ארוך בהיסטוריה. מעבר לזמן ממוצע שמאמן מחזיק באירוע הזה. היו גם רגעים של אמון גדול, של עבודה, של פידבק טוב. צריך לזכור גם את זה. הרבה רגעים טובים, רגעים מרגשים, הרבה קרדיט והוקרת תודה".

"אני שמח במקום שאני נמצא בו, אני מתרכז בכדורסל. יש לי סוכן, אני סומך עליו. הבקשה הראשונה שביקשתי ממנו היא להתרכז בכדורסל. אני סומך עליו במאה אחוז כי בזה אני פחות טוב. היו תקופות בקריירה שלא היה לי סוכן והייתי עושה את זה לבד, והייתי ממש גרוע בזה. אני מקווה שאני טוב בכדורסל ואני רוצה להתעסק בזה. יש הרבה אספקטים לאירוע הזה. יש ביטחון כלכלי, יש סיטואציה נוחה. נקבל את ההחלטה הכי טובה".

חוץ מזה לבוא ולהגיד את מה שהיה עם שמעון? לא חשבתי בכלל שמישהו יוציא את זה. ברור שהוא נזהר ולא יורה פה מילים קשות, אבל מה, לא הבנתם מרוח הדברים?

אין לי מושג על מה אתה מדבר. בקישור ששמו פה קטש מדבר רק על שמעון. אתה ראית כנראה פרסום של קטע אחר.

זה לא שאנחנו "לא רציניים" אלא שלא ראינו בכלל את מה שאתה מדבר עליו.
עידן

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מרץ 2026, 18:11

עידן כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:ואוו, כמה דברים די מדהימים שהוא מוציא עוד תוך כדי עונה (במיוחד על האירוע של שמעון בבולוניה). וזה הפרומו. מעניין מה יהיה בראיון האמיתי.
ביחס לקטש ולעמימותו, זה נראה מעניין.

מה אתה עושה טיזינג

מה הוא אמר

כתוב בקישור ששמו קודם:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=537328

לא יותר מידי האמת...בגדול קטש ממש כעס על שמעון מזרחי שנכנס לצעוק עליו בחדר ההלבשה בתום המשחק נגד בולוניה בנובמבר

תודה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, מרסר, משה, עידן ו־2 אורחים