המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:אם למישהו היה ספק אם צריך לחדש לאחד משני השחקנים המאוד בינוניים האלה (תמיר בלאט או איפה לונדברג) חוזה, הדרבי הזה נותן את התשובות
מרסר כתב:Avi1508 כתב:ים מדר גמר את כל התחמושת בעונה הסדירה במשחק חסר חשיבות
זה שחקן של בין 30 ל35 אחוז והוא לא יקלע עוד פעם ככה
ים מדר זה שחקן מצוין, ששומר שיודע לנהל משחק והוא גם קלעי מצוין.
Jazzman כתב:בריסט חייב לחזור. להירשם כבר למשחק הבא. ואם המשחק הזה יקדם את סיום התקופה של בלאט ג'וניור במכבי אז היה שווה להפסיד. אי אפשר כבר.
מרסר כתב:כול השלשות שלהם פנויות, שערורייה של הגנה
בצוות המקצועי והרפואי קיבלו החלטה טרם המשחק שגור לביא ינוח ולא ישתתף במשחק, לאור כאבים שחש בברך בה הוא נפצע. הוא מתאמן באופן סדיר, ובקבוצה מצפים שבמשחק ביום שני הוא כבר יוכל לקחת חלק.
בנוסף, ג׳ימי קלארק סובל מרגישות באיזור המותן והירך, הוא עבר בדיקת MRI שתוצאותיה עודדו את הצוות המקצועי והרפואי, כיוון שלא עלה ממצא חמור. בקבוצה שוקלים לאפשר לגארד לנוח בשבוע הקרוב ולא להשתתף בשלב רבע הגמר, על מנת שהוא יהיה כשיר לשלבים הבאים.
אושיי בריסט, שסובל מרגישות בברך ולא שיחק מזה שלושה משחקים, נמצא גם הוא בספק למשחק הקרוב ולסדרת רבע הגמר כולה, אך מצבו חיובי הרבה יותר וינסו להכשירו בהקדם
Jazzman כתב:בריסט חייב לחזור. להירשם כבר למשחק הבא. ואם המשחק הזה יקדם את סיום התקופה של בלאט ג'וניור במכבי אז היה שווה להפסיד. אי אפשר כבר.כמו כן להתחים מאמן הגנה.
גיא כתב:Jazzman כתב:בריסט חייב לחזור. להירשם כבר למשחק הבא. ואם המשחק הזה יקדם את סיום התקופה של בלאט ג'וניור במכבי אז היה שווה להפסיד. אי אפשר כבר.כמו כן להתחים מאמן הגנה.
אני מאוד מקווה שעודד מוכן לזה. מאמן הגנה אומר מישהו דומיננטי לצידו.

Jazzman כתב:לא עוזר. מאמן הגנה. שקובע איך משחקים. שמכין את ההגנה לכל משחק
מעבר לזה לשחרר את בלאט הקונוס - ידעתם שיש לו 0.2 חטיפות למשחק ביורוליג? בדיחה.
ושני סנטרים ששומרים על הראש של סורקין. ככה יאלץ להשתפר
זה כדי בכלל לנסות להיות תחרותיים לפאקינג פלייאין. יותר מזה דורש כמובן שדרוג בגארד ובעמדה 3.
מרסר כתב:Jazzman כתב:לא עוזר. מאמן הגנה. שקובע איך משחקים. שמכין את ההגנה לכל משחק
זה כדי בכלל לנסות להיות תחרותיים לפאקינג פלייאין. יותר מזה דורש כמובן שדרוג בגארד ובעמדה 3.
בלאט מיותר לוקח המון מהתקציב של מכבי ולא עושה כלום תמיד יש לו איזה רבע עונה לא רעה ואז הוא מסיים אותה על הפנים, הגיע הזמן להיפרד אני הייתי מצפה מעודד להבין את זה, ואם כול האהבה שלו לבלאט הוא חייב קודם לחשוב על טובת הקבוצה.
my man כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:לא עוזר. מאמן הגנה. שקובע איך משחקים. שמכין את ההגנה לכל משחק
בלאט מיותר לוקח המון מהתקציב של מכבי ולא עושה כלום תמיד יש לו איזה רבע עונה לא רעה ואז הוא מסיים אותה על הפנים, הגיע הזמן להיפרד אני הייתי מצפה מעודד להבין את זה, ואם כול האהבה שלו לבלאט הוא חייב קודם לחשוב על טובת הקבוצה.
את המשפט הזה אפשר להגיד כמעט על כל הסגל הנוכחי... כולם רעים רוב הזמן ..
סגל מחריד שאני עדיין מתקשה להאמין שסגרו את רובו המוחלט לעונה הבאה
Avi1508 כתב:בלק שופט מגעיל ומסריח
איך הוא נותן טכנית לעודד במקום בלתי על ריימן

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־46 אורחים