כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי מרסר » 09 יוני 2026, 10:21

הפועל ירושלים מתפרקת כ 4 שחקנים עזבו את הארץ , אוסטין ווילי, סניד, מובלי, וג'ורדן ג'יימס, כאשר קדין קרינגטון גם הוא בספק למשחק בגלל המצב הביטחוני.
מרסר

הודעהעל ידי my man » 09 יוני 2026, 10:41

מרסר כתב:הפועל ירושלים מתפרקת כ 4 שחקנים עזבו את הארץ , אוסטין ווילי, סניד, מובלי, וג'ורדן ג'יימס, כאשר קדין קרינגטון גם הוא בספק למשחק בגלל המצב הביטחוני.

באמת שאין שום סיבה להמשיך את הפלייאוף המביך הזה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 09 יוני 2026, 11:16

my man כתב:
מרסר כתב:הפועל ירושלים מתפרקת כ 4 שחקנים עזבו את הארץ , אוסטין ווילי, סניד, מובלי, וג'ורדן ג'יימס, כאשר קדין קרינגטון גם הוא בספק למשחק בגלל המצב הביטחוני.

גם אין סיבה לנבחרת ישראל להמשיך לזמן את קרינגטון לנבחרת. מעבר לזה שמקצועית הוא לא מספיק טוב כדי להיות המתאזרח, גם ערכית זה נראה רע מאד ששחקן נבחרת ישראל בורח מפה בגלל המצב הבטחוני. וכן אני יודע, זרים וישראלים זה לא אותו דבר ואנחנו רואים את זה אחרת מהם, אבל על זה יש לי להגיד: 1. הוא פה כבר המון שנים הוא אמור כבר להבין שאין פה דרמה. 2. לא משנה זר או לא, ברגע שאזרחו אותך ואתה ישראלי וחלק מנבחרת ישראל יש גם נראות וחובה עליך להשאר פה בארץ, זה דעתי.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 09 יוני 2026, 11:51

omerk כתב:
my man כתב:

גם אין סיבה לנבחרת ישראל להמשיך לזמן את קרינגטון לנבחרת. מעבר לזה שמקצועית הוא לא מספיק טוב כדי להיות המתאזרח, גם ערכית זה נראה רע מאד ששחקן נבחרת ישראל בורח מפה בגלל המצב הבטחוני. וכן אני יודע, זרים וישראלים זה לא אותו דבר ואנחנו רואים את זה אחרת מהם, אבל על זה יש לי להגיד: 1. הוא פה כבר המון שנים הוא אמור כבר להבין שאין פה דרמה. 2. לא משנה זר או לא, ברגע שאזרחו אותך ואתה ישראלי וחלק מנבחרת ישראל יש גם נראות וחובה עליך להשאר פה בארץ, זה דעתי.

חשוב להגיד שהוא אמר במפורש שהוא חולה:

השחקן כתב לשחקנים: ״הודעתי לקבוצה שאני לא מרגיש טוב, ולכן לא בטוח שאוכל לשחק. לא ברור לי למה אומרים שזה בגלל המצב; אין לזה שום קשר. מדובר בסיבה בריאותית, כל הלילה הקאתי ועכשיו ביקרתי אצל הרופא".
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־61 אורחים