18 יוני 2026, 23:56
זה לא קשור אליו. הוא את שלו עושה ויעשה.מרסר כתב:Mitelka כתב:ברמות קשות. הוא גם משחק טוב בשני הצדדים. שחקן הגנה טוב.my man כתב:אני מאוהב באיפה.
וגבר על.
סגרו איתו כבר חוזה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
הוא חייב להישאר אבל מכבי חייבת עוד גארד רציני במקום דאוטין, ביורוליג זה לא יספיק ואם ווקר עוזב אז 2 גארדים.
19 יוני 2026, 00:17
19 יוני 2026, 00:22
felix_r כתב:הינה פיני גרשון עכשיו בפודקאסט אצל אהרל'ה ויסברג אמר שהעבירה של מדר על סורקין הייתה בלתי-ספורטיבית
19 יוני 2026, 00:39
19 יוני 2026, 00:44
felix_r כתב:אהרל'ה אמר עכשיו, שעד כמה שהוא יודע, מכבי נתנה לבלאט הצעה אחרונה, כן-כן לא-לא.
19 יוני 2026, 00:49
מרסר כתב:felix_r כתב:אהרל'ה אמר עכשיו, שעד כמה שהוא יודע, מכבי נתנה לבלאט הצעה אחרונה, כן-כן לא-לא.
לדעתי הוא יחכה לראות מה נסגר עם מדר בהפועל ת"א, אם מדר עוזב למכללות הוא יחתום בהפועל בשכר ענק, ואם מדר ישאר הוא ישאר במכבי או שיצא לחו"ל, הוא עבר למישקו הסוכן הכי גדול באירופה.
19 יוני 2026, 00:55
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:אהרל'ה אמר עכשיו, שעד כמה שהוא יודע, מכבי נתנה לבלאט הצעה אחרונה, כן-כן לא-לא.
לדעתי הוא יחכה לראות מה נסגר עם מדר בהפועל ת"א, אם מדר עוזב למכללות הוא יחתום בהפועל בשכר ענק, ואם מדר ישאר הוא ישאר במכבי או שיצא לחו"ל, הוא עבר למישקו הסוכן הכי גדול באירופה.
מדר לא יעזוב. במיוחד לאחר מה שהוא הראה בחלק האחרון של העונה. ינאי ייתן לו כמה כסף שיבקש
19 יוני 2026, 00:57
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:אהרל'ה אמר עכשיו, שעד כמה שהוא יודע, מכבי נתנה לבלאט הצעה אחרונה, כן-כן לא-לא.
מדר לא יעזוב. במיוחד לאחר מה שהוא הראה בחלק האחרון של העונה. ינאי ייתן לו כמה כסף שיבקש
עזוב כסף מדר רוצה לשחק ביורוליג הוא רואה את בלאט ורומן משחקים המון דקות שם והוא רוצה גם, מה אתה חושב שהפועל לא תביא רכז ברמה גבוהה במקום כריס ג'ונס ויש את מיצ'י'ץ וטיילר אניס שיחזור מפציעה, וכמובן איטודיס שביורוליג לא משתף ישראלים, לא בטוח בכלל שמדר ישאר שם ככה.
19 יוני 2026, 00:59
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:אהרל'ה אמר עכשיו, שעד כמה שהוא יודע, מכבי נתנה לבלאט הצעה אחרונה, כן-כן לא-לא.
עזוב כסף מדר רוצה לשחק ביורוליג הוא רואה את בלאט ורומן משחקים המון דקות שם והוא רוצה גם, מה אתה חושב שהפועל לא תביא רכז ברמה גבוהה במקום כריס ג'ונס ויש את מיצ'י'ץ וטיילר אניס שיחזור מפציעה, וכמובן איטודיס שביורוליג לא משתף ישראלים, לא בטוח בכלל שמדר ישאר שם ככה.
נכון, אבל בגלל שהוא יכול עכשיו לבקש ולקבל כול חוזה , הוא יכניס סעיף שמחייב לשתף אותו ביורוליג. כמו שהיה פעם לכספי הצעיר במכבי.
19 יוני 2026, 01:14
19 יוני 2026, 01:35
19 יוני 2026, 01:47
19 יוני 2026, 03:53
19 יוני 2026, 10:19
felix_r כתב:תגידו, בלאט לא אמור היה להבריא כבר?
אני לא אומר שהוא צריך לשחק, אני רק אומר שקטש צריך לרשום אותו כדי שהשופטים לא יקבלו את הרושם שהם יכולים לגמור לנו את כול הגארדים בעבירות.
19 יוני 2026, 10:22
יוסי22 כתב:felix_r כתב:תגידו, בלאט לא אמור היה להבריא כבר?
אני לא אומר שהוא צריך לשחק, אני רק אומר שקטש צריך לרשום אותו כדי שהשופטים לא יקבלו את הרושם שהם יכולים לגמור לנו את כול הגארדים בעבירות.
יש פתרון הרבה יותר פשוט לעניין הזה, להפסיק להיות יהיר ולרשום את ווקר שיהיה גיבוי על הספסל.
זה כמעט עלה לנו בהפסד במשחק האחרון.
19 יוני 2026, 10:33
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:תגידו, בלאט לא אמור היה להבריא כבר?
יש פתרון הרבה יותר פשוט לעניין הזה, להפסיק להיות יהיר ולרשום את ווקר שיהיה גיבוי על הספסל.
אחשלו, אתה מתבלבל. שכחת שיש הגבלת זרים? אתה לא יכול לרשום את ווקר מבלי להוציא זר אחר. לעומת זאת אתה יכול לרשום את בלאט במקום עבו או סהר.
19 יוני 2026, 10:48
מכבי המשיכה להסתדר עם סגל קצר ושיתפה במשחק תשעה שחקנים בלבד, בשל מכת הפציעות שמלווה אותה. בעקבות העומס שנוצר בקו האחורי, קיימת אפשרות גבוהה שלוני ווקר, שלא שיחק בחמשת משחקיה האחרונים של הקבוצה, יחזור לסגל במשחק הבא וייקח חלק בסדרת הגמר. קלארק שיחק כמות קטנה של דקות גם לאור רגישות בשריר, ולא מן הנמנע שקטש יתן לו מנוחה. מי שלא צפוי לשוב לאור פציעתו הוא תמיר בלאט, כשבמועדון מעדיפים שלא להחמיר את הפציעה בשריר התאומים ממנה הוא סובל.
19 יוני 2026, 10:57
Avi1508 כתב:בנוגע לדיון על ווקר
אתמול בדיווח אחרי המשחק אמרו שיש מצב שווקר יירשם במקום קלארק שעדיין סובל מרגישות בברך
אתמול די הסתדרנו בלי קלארק אבל לא יודע אם קטש ייקח את ההימורמכבי המשיכה להסתדר עם סגל קצר ושיתפה במשחק תשעה שחקנים בלבד, בשל מכת הפציעות שמלווה אותה. בעקבות העומס שנוצר בקו האחורי, קיימת אפשרות גבוהה שלוני ווקר, שלא שיחק בחמשת משחקיה האחרונים של הקבוצה, יחזור לסגל במשחק הבא וייקח חלק בסדרת הגמר. קלארק שיחק כמות קטנה של דקות גם לאור רגישות בשריר, ולא מן הנמנע שקטש יתן לו מנוחה. מי שלא צפוי לשוב לאור פציעתו הוא תמיר בלאט, כשבמועדון מעדיפים שלא להחמיר את הפציעה בשריר התאומים ממנה הוא סובל.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=548185
19 יוני 2026, 11:31
אי אפשר לרשום את ווקר בלי לוותר על זר אחר.יוסי22 כתב:felix_r כתב:תגידו, בלאט לא אמור היה להבריא כבר?
19 יוני 2026, 11:50