felix_r כתב:הייתם מביאים אותו?
בעיקרון, לא. הוא רכז נמוך שאני לא חושב שמסוגל לתרום כרגע ברמת יורוליג, ואנחנו צריכים קלעי או לכל הפחות קומבו גארד.
אבל מצד שני, אנחנו חסרים גארד, ואם זה כלום או הוא - אז כן, עדיף אותו מן הסתם מאשר כלום.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הייתם מביאים אותו?
A.Parker כתב:חתיכת מכה עבורו כשעוד רגע העונה נפתחת

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:חתיכת מכה עבורו כשעוד רגע העונה נפתחת
יחתום בהפועל בקרוב
omerk כתב:כל כמה שנים מישהו מנסה למכור לנו שהולכים להכניס כדורסל לאנגליה. זה לא קורה וזה לא מתרומם. מבין שלונדון ורומא זה שווקים גדולים עם פוטנציאל, אבל נראה לי מוזר להכניס אותם ככה ליורוליג בצורה קבועה בלי שהוכיחו שום התכנות לקבוצה רצינית ותחרותית.
מניח שדובאי בטוח בפנים לא רואה סיכוי שלא יכנסו ומקווה שגם הבלגרדיות. זה יהיה נורא ואיום אם הפועל תקבל גם.
שוב פעם אדלסון מנמנם ולא מבין את גודל השעה. אולי יזכרו עוד שנה שנתיים שצריך לעבוד בזה ולנצל הזדמנויות כשזה יהיה מאוחר. איך אדם עם כאלו כיסים עמוקים לא מצליח לעבור אפילו את הסינון הראשוני.
A.Parker כתב:לרומא היתה קבוצת יורוליג בעבר
omerk כתב:כל כמה שנים מישהו מנסה למכור לנו שהולכים להכניס כדורסל לאנגליה. זה לא קורה וזה לא מתרומם. מבין שלונדון ורומא זה שווקים גדולים עם פוטנציאל, אבל נראה לי מוזר להכניס אותם ככה ליורוליג בצורה קבועה בלי שהוכיחו שום התכנות לקבוצה רצינית ותחרותית.
מניח שדובאי בטוח בפנים לא רואה סיכוי שלא יכנסו ומקווה שגם הבלגרדיות. זה יהיה נורא ואיום אם הפועל תקבל גם.
שוב פעם אדלסון מנמנם ולא מבין את גודל השעה. אולי יזכרו עוד שנה שנתיים שצריך לעבוד בזה ולנצל הזדמנויות כשזה יהיה מאוחר. איך אדם עם כאלו כיסים עמוקים לא מצליח לעבור אפילו את הסינון הראשוני.
omerk כתב:כל כמה שנים מישהו מנסה למכור לנו שהולכים להכניס כדורסל לאנגליה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים