ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי עידן » 31 אוגוסט 2026, 15:56

A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:אבדיה יצא חוצפן גדול, אבל כמובן שהוא כל כך אהוב בתקשורת ובארץ שבקושי פוצים על זה פה

אבדיה פרסם פוסט בנושא

https://www.one.co.il/Article/532086.html

קשה לדעת כמה זה נכון, וגם אם כן הוא היה צריך להודיע על זה עוד בתחילת יוני. הסוכן שלו הולך איתו לכל מקום ומתקשר כל דבר, מעניין שפה היתה דממה.

כאמור, אני חושב שהטענות כלפי השחקנים שלא הגיעו מוגזמות לחלוטין, גם אם אבדיה היה יכול בעיקרון להגיע. הוא כבר הוכיח בעבר (כפי שכתב) שהוא מתייצב לנבחרת בלי תירוצים. זה לא כמו מקרה בלאט שבמשך כמה שנים כל פעם אמר שהוא פצוע.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 31 אוגוסט 2026, 16:04

ואף אחד לא מדבר על זוסמן ולוי ששיחקו למעלה מ20 דקות במשחק אימון ולא הופיעו לנבחרת בחלון הזה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 31 אוגוסט 2026, 17:04

ankram כתב:ואף אחד לא מדבר על זוסמן ולוי ששיחקו למעלה מ20 דקות במשחק אימון ולא הופיעו לנבחרת בחלון הזה

לגביהם זה נכון. על שניהם נאמר שהם לא כשירים ולכן לא זומנו לחלון המשחקים באוגוסט, אבל בניגוד לשחקני הנבא, הם כבר משחקים בקבוצה שלהם.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 31 אוגוסט 2026, 18:30

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:אבדיה יצא חוצפן גדול, אבל כמובן שהוא כל כך אהוב בתקשורת ובארץ שבקושי פוצים על זה פה

אבדיה פרסם פוסט בנושא

קשה לדעת כמה זה נכון, וגם אם כן הוא היה צריך להודיע על זה עוד בתחילת יוני. הסוכן שלו הולך איתו לכל מקום ומתקשר כל דבר, מעניין שפה היתה דממה.

כאמור, אני חושב שהטענות כלפי השחקנים שלא הגיעו מוגזמות לחלוטין, גם אם אבדיה היה יכול בעיקרון להגיע. הוא כבר הוכיח בעבר (כפי שכתב) שהוא מתייצב לנבחרת בלי תירוצים. זה לא כמו מקרה בלאט שבמשך כמה שנים כל פעם אמר שהוא פצוע.

לא מסכים, עם נוכחות רצינית היינו לפחות עם עוד נצחונות ועדיין בתמונה. ובכלל, זה לא לעניין ההברזות האלה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 31 אוגוסט 2026, 22:15

A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:

אבדיה פרסם פוסט בנושא

לא מסכים, עם נוכחות רצינית היינו לפחות עם עוד נצחונות ועדיין בתמונה. ובכלל, זה לא לעניין ההברזות האלה.

לא לזה התכוונתי. ברור שעם נוכחות רצינית היינו עם נצחונות נוספים, אבל כבר הסברתי בתגובה קודמת שבנוגע לרוב המקרים בכלל לא הייתה אפשרות של הנעדרים להגיע, ורבים מאלו שבאים אליהם בתלונות (מאייר, וולף, שארפ) כלל לא זומנו אפילו.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 31 אוגוסט 2026, 22:43

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:
אבדיה פרסם פוסט בנושא

לא לזה התכוונתי. ברור שעם נוכחות רצינית היינו עם נצחונות נוספים, אבל כבר הסברתי בתגובה קודמת שבנוגע לרוב המקרים בכלל לא הייתה אפשרות של הנעדרים להגיע, ורבים מאלו שבאים אליהם בתלונות (מאייר, וולף, שארפ) כלל לא זומנו אפילו.

חלק לא זומנו, אבל הרוב הגדול התחמק מראש, כולל לוי וזוס ששיחקו באותו יום.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 ספטמבר 2026, 15:55

https://youtu.be/jMViQRUKcY4?si=9Z0URQHsZWPAj3bE
סיכום נהדר של כל הסיפור הזה. במדינה הזאת אוהבים למצוא אשמים, כל עוד זה לא מקבלי ההחלטות.
ידעו על הבעיה במאי, אישרו שהיא קיימת ביולי והתעלמו ממנה. שהיו צריכים למצוא אשמים ראו על מי הכי קל להטיל אחריות ועשו תראו ציפור. בסוף זאת אשמת האיגוד איך שהנבחרת נראת וזאת לא אשמתו של דני שהנבחרת לא יודעת לשחק בלעדיו.
בפורמט של פיבא צריכים לשחק את רוב המשחקים בלי שחקני NBA והגענו לחלון הזה בלי סיכוי אמיתי לעלות, הנבחרת נראתה תת רמה גם בחלונות שגם ליריבות היו ללא שחקני NBA ואני באמת לא מבין מה עכשיו כולם נזכרו במוקדמות האלה.
בסוף הדיון לא אמור להיות על דני, אלא על זה שהנבחרת נראת רע ולא עלתה לאליפות העולם והיא לא נראת רע בגלל שדני החמיץ את 2 המשחקים האלה ששיחקנו כמעט אך ורק לפרוטוקול, היא נראת רע בגלל קרבות אגו עם בלאט, בגלל שקטש פוטר כי לא רצו שיצבור יותר מידי כוח, בגלל שהקפטן מלכלך על שחקנים אחרים בתקשורת, בגלל שרודפים שחקן מוכן שיהיה בנבחרת פיתוח במקום לפתח שחקנים אחרים, בגלל ששחקנים לא מתפתחים אחרי גילאי הנוער, בגלל המתאזרח שלנו בעמדה היחידה שיש לנו בה עומס ובגלל שהדבר היחידי שחשוב לאיגוד זה הU20 שלא מעניין אף אחד אחר.
חלאס הנבחרת נראת כמו זבל עוד מהתקופה שכספי היה בפריים שלו, יש ריקבון בתרבות הניהולית במדינה הזאת, גם בכדורגל וגם בכדורסל והלוואי וזה היה ככה רק בספורט, עד שאנשים עם אחריות לא יקחו אחריות, ככה נראה ואני ממליץ להתאים את הציפיות שלכם.

ראבק הגענו למצב שרוב השחקנים הישראלים משחקים ביורוליג או יורוקאפ, כמה עוד מדינות יכולות לומר את זה? אז או שהם לא שווים את הפאקינג מעמד שלהם והם מבזבזים את הכישרון שלהם בשביל כסף (סופרייז, איתי שגב לא חיה אירופאית וגם לא יפתח זיו) או שאת המשחקים בחלון במהלך העונה היינו צריכים לנצח עם יד מאחורי הגב. האיגוד והמנהלת הביאו אותנו למצב הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 03 ספטמבר 2026, 16:01

נשיא ומנכ"ל פיב"א אירופה הודיעו כי לא יאשרו, נכון לעכשיו, אירוח משחקים בישראל - בעקבות פניית איגוד הכדורסל.

במכתב, שעליו חתומים נשיא פיב"א אירופה חורחה גרבאחוסה והמנכ"ל קמיל נובאק, נכתב: "בקשתך נדונה בכובד ראש ובאופן יסודי. בהתבסס על הערכת המצב הנוכחי באזור כולו, וכן על חוות הדעת שנמסרה על ידי יועץ הביטחון של FIBA, החליט הוועד המנהל של FIBA להותיר את המצב הקיים ללא שינוי גם בשני חלונות המשחקים הנותרים של מוקדמות גביע העולם".

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=559559
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 03 ספטמבר 2026, 18:22

עידן כתב:נשיא ומנכ"ל פיב"א אירופה הודיעו כי לא יאשרו, נכון לעכשיו, אירוח משחקים בישראל - בעקבות פניית איגוד הכדורסל.

במכתב, שעליו חתומים נשיא פיב"א אירופה חורחה גרבאחוסה והמנכ"ל קמיל נובאק, נכתב: "בקשתך נדונה בכובד ראש ובאופן יסודי. בהתבסס על הערכת המצב הנוכחי באזור כולו, וכן על חוות הדעת שנמסרה על ידי יועץ הביטחון של FIBA, החליט הוועד המנהל של FIBA להותיר את המצב הקיים ללא שינוי גם בשני חלונות המשחקים הנותרים של מוקדמות גביע העולם".

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=559559

לדעתי המשחקים יחזרו אם יהיה שקט אולי עוד חצי שנה, ראינו לפני יומיים איך פתאום טראמפ הדליק את הכול .
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 03 ספטמבר 2026, 22:30

דובאי מארחת משחקים של הנבחרת?
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 04 ספטמבר 2026, 11:26

A.Parker כתב:דובאי מארחת משחקים של הנבחרת?

ב28 באוגוסט נבחרת איחוד האמירויות שיחקו נגד בחריין במגרש בדובאי
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2026, 12:14

omerk כתב:

אמנם שתי המדינות מופגזות, אבל נראה לי שזה קצת מוכיח את הצביעות של פיבא.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 04 ספטמבר 2026, 14:56

A.Parker כתב:
omerk כתב:

זה לא קצת מוכיח, זו צביעות מטורפת. כמו כל מה שקורה בעולם תמיד, יש חוק אחד לישראל וליהודים וחוק אחד לשאר העולם וחוק שלישי, פריווילגי אף יותר, למוסלמים.

אם היה לנו איגוד שאכפת לו מהכדורסל בישראל אז היו דורשים מפיבא לכנס דיון בנושא ודורשים תשובות ואפילו מערערים לערכאות כאלה ואחרות, אבל יותר חשוב לטנף ולריב בתקשורת עם ילד בן 19 שביקש לקבל פס מקמפיין נבחרת העתודה.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2026, 15:04

omerk כתב:
A.Parker כתב:
omerk כתב:

זה לא קצת מוכיח, זו צביעות מטורפת. כמו כל מה שקורה בעולם תמיד, יש חוק אחד לישראל וליהודים וחוק אחד לשאר העולם וחוק שלישי, פריווילגי אף יותר, למוסלמים.

אם היה לנו איגוד שאכפת לו מהכדורסל בישראל אז היו דורשים מפיבא לכנס דיון בנושא ודורשים תשובות ואפילו מערערים לערכאות כאלה ואחרות, אבל יותר חשוב לטנף ולריב בתקשורת עם ילד בן 19 שביקש לקבל פס מקמפיין נבחרת העתודה.

כמה כח יש כבר לגופים בישראל לשנות דברים? אני בספק
לגבי דובאי, מעניין אם אירחה גם מדינות שלא הופגזו על ידי איראן, כי אז זה באמת מגדיל את הצביעות
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 04 ספטמבר 2026, 16:35

A.Parker כתב:
omerk כתב:
A.Parker כתב:
omerk כתב:

לגבי דובאי, מעניין אם אירחה גם מדינות שלא הופגזו על ידי איראן, כי אז זה באמת מגדיל את הצביעות

יומיים לפני שיחקו מול נפאל בדובאי.
זה אמנם לא קשור לפיבא, אבל אני זוכר ששנה שעברה מכבי והפועל ביקשו לארח את הדרבים ביורוליג בתל אביב וסורבו כי "השופטים מפחדים", ואז נוצר מצב אבסורדי ששתי ישראליות משחקות במזרח אירופה כאשר בישראל בטוח לחלוטין
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2026, 16:50

omerk כתב:
A.Parker כתב:
omerk כתב:
A.Parker כתב:
omerk כתב:ב28 באוגוסט נבחרת איחוד האמירויות שיחקו נגד בחריין במגרש בדובאי

יומיים לפני שיחקו מול נפאל בדובאי.
זה אמנם לא קשור לפיבא, אבל אני זוכר ששנה שעברה מכבי והפועל ביקשו לארח את הדרבים ביורוליג בתל אביב וסורבו כי "השופטים מפחדים", ואז נוצר מצב אבסורדי ששתי ישראליות משחקות במזרח אירופה כאשר בישראל בטוח לחלוטין

אוקיי, אז זה כבר באמת מגוחך וצבוע בצורה מוכחת. וצודק גם לגבי הדוגמא של הדרבים.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־58 אורחים