בלאט, כמה סיבות טובות בישבילך ל...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט, כמה סיבות טובות בישבילך ל...

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 יולי 2012, 14:07

jol9 כתב:
קודי כתב:בלאט מאוד רוצה להיות בשנים הקרובות בארץ עם משפחתו וזה לא סוד. אבל יש גבול עד כמה הוא יכול לתת לשני ילדים להביך אותו ולהשפיל אותו, שלא לדבר על העובדה שעם הסגל שהם בנו לו הוא הולך גם לגמור את השם שלו בתור מאמן. פשוט התנהגות מאוד תמוהה של בלאט.

לא תמוהה. אולי הוא פשוט מאמין ביכולות שלו להוביל גם סגל כזה לצמרת היורוליג. מה שכן, אם חלילה, כל ההימורים של מכבי הקיץ לא יצליחו, אז מכבי גם לא תהיה הקבוצה הכי טובה בקופליג,
שלא נדבר על היורוליג.

בכל אופן, מה שאותי מדאיג, זה שבלאט תכלס גם יכול לקחת שנת שבתון. הוא מרוויח בנבחרת רוסיה, וגם עשה סיבוב יפה באירופה.
זה המצב הכי מסוכן, שכן הוא מהווה אלטרנטיבה למכבי בארץ. במידה וזה יקרה, אני מאמין שאנחנו נהיה עדים למפלה שאפי וקטש ייצאו איבקוביץ' ואוברדוביץ' לידה.

מסכימה.
זה באמת הדבר שהכי מפחיד אותי הקיץ הזה, לאור ההתפתחות שלו.
כבר אמרנו שההחתמה הכי חשובה במכבי של היום היא בלאט.
אני גם חושבת שאני כבר נותנת לו יותר כוחות ממה שיש לו. אין ספק שהוא מאמן מצויין (למרות שגם הוא עושה טעויות), אבל גם לקסמים שהוא מצליח לנפק כל שנה יש גבול...
מתAMסרת

הימור- בלאט מסיים את העונה ?

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יולי 2012, 06:31

איך יסתיים הסיפור עם בלאט להוכח הסגל המתגבש והיחסים עם ההנהלה ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: הימור- בלאט מסיים את העונה ?

הודעהעל ידי refael » 29 יולי 2012, 07:12

בלאט לא עוזב באמצע עבודה הוא ירצה לסיים עד הסוף גם אם זו עונה גרועה.
יכול להיות שבסוף הוענה הוא יחליט ללכת כי ההנהלה לט משחררת לו מזומנים.
תמונה
refael

הודעהעל ידי עידן » 29 יולי 2012, 08:25

לא מאמין שהוא יעזוב באמצע העונה.

הבעייה היא שאם תהיה עונה גרועה חלילה, ההנהלה עשויה להחליט לפטר אותו, גם אם זו רחוקה מלהיות אשמתו.
עידן

הודעהעל ידי אלמוג » 29 יולי 2012, 08:42

מה שבטוח - אם בלאט לא המאמן שלנו עונה הבאה, אני מפסיק לדבר ובאמת לא מחדש את המנוי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yuvalself » 29 יולי 2012, 09:24

למה שיתפטר?

בסופו של יום, לנגפורד קיבל כמעט 2 מיליון דולר ואין ספק שמכבי לא משנה איך לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו ואותו הדבר לגבי מאריץ׳. את שאראס לא הנחיתו לו על הראש בסופו של דבר, הוא קיבל את היקמן שהוא רצה, את שרמדיני, ומדלי שהוא בחר. את יותם לא ניתן היה להביא כי הוא לא היה מוכן לקחת סיכון על מיסוי... ועל יוגב אין בכלל על מה לדבר! על לוגאן דיוויד חולה, ככה שכל ההבדל הוא באי החתמה של טיוס, שבנינו זה שטויות כשיש את גיימס בתנאי שמשנים קונספציה ושמים *** על הליגה הישראלית, והאי החתמה של הנדריקס שגם עליה ניתן לחפר עם הנחתה של סנטר בעל שיעור קומה...

הדבר היחיד שבאמת לא מובן לי ובתכלס זה רק עניין של דיוויד זה איך לעזאזל מחתימים בקבוצה, 3 נמוכים שהם הכל חוץ מרכזים ורכז שהוא הכל חוץ משחקן בעל ניסיון? הקו האחורי של הקבוצה הזו הוא הכי לא מאוזן שאני ראיתי ב-15 שנה האחרונות ובזה יש לדיוויד חלק קריטי! אם דיוויד לא סיכם עם ההנהלה על החתמת עוד רכז כשהחתים את לנגן אני חושב שכל האשמה במקרה של כישלון העונה תיפול על הראש שלו ואף ורק שלו!

בתכלס סנטר טוב ורכז חביב הופכים את הקבוצה הזו לאחת המפחידות באירופה השנה ואני מקווה בשביל דיוויד ובשביל כולנו שזה התכנון ומחכות לנו עוד שתי החתמות עד סוף עונת המלפפונים....
yuvalself

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 יולי 2012, 11:17

כל פעם חוזרים על עניין שתי ההחתמות כשזה לא מוזכר בשום מקום, תמיד אפשר לפנטז על איזה רכז שיפול מהמאדים. מה שלא מצאו ולא שילמו במשך 3 חודשים, לא ימצאו היום ולא ימצאו כל העונה. היינו כבר בהרבה סרטים כאלו.

מה שדי ברור שהיקמן פלוס לוגאן הם הגארדים הפותחים שלנו, היקמן כנראה הרכז והתכשיט השני קלעי.

אני די מסכים שהאחריות כאן של בלאט היא די גדולה. הוא הולך על קונספט כזה של גארדים בלי רכז טבעי ( זה לא חדש אצלו ), אבל צריך לזכור שהוא בנה על אוחיון והלפרין והם נעלמו לו, כך שיש לו נסיבות מקלות.

במה שאין לו נסיבות כל כך מקלות זו החלוקה המוזרה בין הקו הקדמי לקו האחורי מבחינה תקציבית. הוא הלך בכל הכוח על מדלי (יחד עם אליהו ואולי עוד סנטר בכיר ושון ג'יימס), כך שתקציבית הוא נשאר עם מעט כסף בקו האחורי.
אולי אם היה לו יותר אמון באליהו הוא היה חוסך הרבה כסף. יש כאלו שיאמרו שאולי אליהו לא צריך להיות ולחסוך עליו את הכסף, אבל אליהו הוא דבר מוגמר במכבי ובלאט לא יכול לחתוך אותו.
אם תהיה כאן פשלה, חלקה הלא קטן תיפול עליו באמת.

בכל מקרה, לדעתי, אם הקו האחורי יפשל מכבי תמצא פתאום את המיליון דולר מתחת לבלטות כמו שמצאה עם מרכוס בראון או לאנגפורד, להבדיל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יולי 2012, 13:23

yarinsaky כתב:כל פעם חוזרים על עניין שתי ההחתמות כשזה לא מוזכר בשום מקום, תמיד אפשר לפנטז על איזה רכז שיפול מהמאדים. מה שלא מצאו ולא שילמו במשך 3 חודשים, לא ימצאו היום ולא ימצאו כל העונה. היינו כבר בהרבה סרטים כאלו.

מה שדי ברור שהיקמן פלוס לוגאן הם הגארדים הפותחים שלנו, היקמן כנראה הרכז והתכשיט השני קלעי.

אני די מסכים שהאחריות כאן של בלאט היא די גדולה. הוא הולך על קונספט כזה של גארדים בלי רכז טבעי ( זה לא חדש אצלו ), אבל צריך לזכור שהוא בנה על אוחיון והלפרין והם נעלמו לו, כך שיש לו נסיבות מקלות.

במה שאין לו נסיבות כל כך מקלות זו החלוקה המוזרה בין הקו הקדמי לקו האחורי מבחינה תקציבית. הוא הלך בכל הכוח על מדלי (יחד עם אליהו ואולי עוד סנטר בכיר ושון ג'יימס), כך שתקציבית הוא נשאר עם מעט כסף בקו האחורי.
אולי אם היה לו יותר אמון באליהו הוא היה חוסך הרבה כסף. יש כאלו שיאמרו שאולי אליהו לא צריך להיות ולחסוך עליו את הכסף, אבל אליהו הוא דבר מוגמר במכבי ובלאט לא יכול לחתוך אותו.

בכל מקרה, לדעתי, אם הקו האחורי יפשל מכבי תמצא פתאום את המיליון דולר מתחת לבלטות כמו שמצאה עם מרכוס בראון או לאנגפורד, להבדיל.

1. עד להחתמה של לוגאן, דובר בכל מקום אפשרי על הבאת גארד וסנטר. קיבלנו את לוגאן. עכשיו נשאר להנחית פה סנטר.
2. יכול להיות שבלאט מאד אוהב את לוגאן ורצה אותו עוד בשנה שעברה. אני רק לא בטוחה שהוא היה בוחר בו היום (בטח לא בחירה ראשונה) לאור הקו האחורי שיש לו. אם זו כן הייתה הבחירה שלו - חלק מהאחריות בהחלט תיפול עליו במקרה של אי הצלחה ובצדק. נכון שעם אוחיון והלפרין היה יותר קל לבלוע את הגלולה הזאת שנקראת קו אחורי. היום נדמה שהמשקל שלהם הרבה יותר גדול ממה שחשבנו בהתחלה.
3. דווקא חושבת שהיה נכון להביא את מדלי נוכח העזיבה של בלו והתרומה שלו לקבוצה. יכול להיות שבמקור בלאט בנה על ת'יוס (תוך ויתור על ג'יימס) ואולי אז גם היה מוותר על מדלי ?
בכל מקרה, מוזר ששחקן אחד או שניים יקרים אמורים לגרום לכך שלא יהיה כסף לקו אחורי איכותי יותר.. זה לא הגיוני.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מקובי » 29 יולי 2012, 18:56

מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:כל פעם חוזרים על עניין שתי ההחתמות כשזה לא מוזכר בשום מקום, תמיד אפשר לפנטז על איזה רכז שיפול מהמאדים. מה שלא מצאו ולא שילמו במשך 3 חודשים, לא ימצאו היום ולא ימצאו כל העונה. היינו כבר בהרבה סרטים כאלו.

1. עד להחתמה של לוגאן, דובר בכל מקום אפשרי על הבאת גארד וסנטר. קיבלנו את לוגאן. עכשיו נשאר להנחית פה סנטר.
2. יכול להיות שבלאט מאד אוהב את לוגאן ורצה אותו עוד בשנה שעברה. אני רק לא בטוחה שהוא היה בוחר בו היום (בטח לא בחירה ראשונה) לאור הקו האחורי שיש לו. אם זו כן הייתה הבחירה שלו - חלק מהאחריות בהחלט תיפול עליו במקרה של אי הצלחה ובצדק. נכון שעם אוחיון והלפרין היה יותר קל לבלוע את הגלולה הזאת שנקראת קו אחורי. היום נדמה שהמשקל שלהם הרבה יותר גדול ממה שחשבנו בהתחלה.
3. דווקא חושבת שהיה נכון להביא את מדלי נוכח העזיבה של בלו והתרומה שלו לקבוצה. יכול להיות שבמקור בלאט בנה על ת'יוס (תוך ויתור על ג'יימס) ואולי אז גם היה מוותר על מדלי ?
בכל מקרה, מוזר ששחקן אחד או שניים יקרים אמורים לגרום לכך שלא יהיה כסף לקו אחורי איכותי יותר.. זה לא הגיוני.

1. כמדומני רקנאטי זרק בראיון שהם מתכננים להביא עוד ישראלי... ת'אמת אם זה המצב אז לא הייתי מתנגד לראות פה את ניב ברקוביץ' רק בשביל הנוסטלגיה...
2. אני גם מעריך שזה לא בחירה ראשונה, אבל כנראה שיש אילוצי תקציב שאנחנו לא מודעים להם (וזה בפני עצמו מוזר מאוד...). יכול להיות שזה כמו שנאמר כאן שבונים על החלפות באמצע העונה ולכן שומרים את הכסף (בלו אמור לחזור לשחק בינואר לדוג', ולכו תדעו אם יותם לא יבקש לעזוב בינואר את גרמניה, בלי קשר שיש שחרורים מקבוצות הNBA בעוד כמה חודשים)

בכל מקרה אני סומך על דיוויד.
מקובי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יולי 2012, 19:19

מקובי כתב:
מתAMסרת כתב:

1. כמדומני רקנאטי זרק בראיון שהם מתכננים להביא עוד ישראלי... ת'אמת אם זה המצב אז לא הייתי מתנגד לראות פה את ניב ברקוביץ' רק בשביל הנוסטלגיה...
2. אני גם מעריך שזה לא בחירה ראשונה, אבל כנראה שיש אילוצי תקציב שאנחנו לא מודעים להם (וזה בפני עצמו מוזר מאוד...). יכול להיות שזה כמו שנאמר כאן שבונים על החלפות באמצע העונה ולכן שומרים את הכסף (בלו אמור לחזור לשחק בינואר לדוג', ולכו תדעו אם יותם לא יבקש לעזוב בינואר את גרמניה, בלי קשר שיש שחרורים מקבוצות הNBA בעוד כמה חודשים)

1. דיברתי על החתמה של 2 זרים בכירים. כן, די הגיוני שיעבו את הסגל עם עוד גארד ישראלי שבליגה שלנו אולי יתרום משהו אבל לא ביורוליג.. ולכן זה פחות רלוונטי כרגע.
2. אתה יודע ?.."אילוצי התקציב" האלה נשמעים רע מיום ליום (!!!) .
אם יש כסף לשים בצד לצורך תיקונים, למה לא להשתמש בו עכשיו כשבונים ולהביא שחקן איכותי ומוכח לעמדה 2 ?????
ונגיד שבלו ירצה לחזור בינואר... לאן בדיוק ? יש לך על העמדה שלו את אליהו ומדלי !
את יותם אני אשמח לקבל בכל זמן נתון (במהרה בימינו..:)
לגבי שחרורים מהנ.ב.א - בעוד כמה חודשים נהיה עמוק בתוך העונה. כבר דיברו פה כמה קשה להכניס שחקן חדש לתוך המערכת, ועוד אחד שאין לו נסיון אירופאי. ההתאקלמות יכולה לקחת הרבה מאד זמן. לא בטוח שזה עדיף.
כשלצד כל זה יש שחקן כמו בברלי שאולי עם חשיבה קצת אחרת כן אפשר היה להנחית כאן...

אני מקווה שדיוויד יתחיל את העונה (לפי הראיון שנתן בישראל היום נראה שהוא יהיה איתנו) וגם יסיים אותה. הוא אכן קוסם מדופלם, אבל השנה אני באמת בספק גדול לגבי הקסמים והכישופים.
נראה לי שהקיץ הזה הוציאו לו את האוויר מכל מקום אפשרי, ואני די בספק אם הוא אכן יראה את עצמו ממשיך פה את כל הקדנציה..
לטובתנו אני מקווה שכן אבל אני בספק.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מקובי » 29 יולי 2012, 19:35

מתAMסרת כתב:
מקובי כתב:
מתAMסרת כתב:

1. דיברתי על החתמה של 2 זרים בכירים. כן, די הגיוני שיעבו את הסגל עם עוד גארד ישראלי שבליגה שלנו אולי יתרום משהו אבל לא ביורוליג.. ולכן זה פחות רלוונטי כרגע.
2. אתה יודע ?.."אילוצי התקציב" האלה נשמעים רע מיום ליום (!!!) .
אם יש כסף לשים בצד לצורך תיקונים, למה לא להשתמש בו עכשיו כשבונים ולהביא שחקן איכותי ומוכח לעמדה 2 ?????
ונגיד שבלו ירצה לחזור בינואר... לאן בדיוק ? יש לך על העמדה שלו את אליהו ומדלי !
את יותם אני אשמח לקבל בכל זמן נתון (במהרה בימינו..:)
לגבי שחרורים מהנ.ב.א - בעוד כמה חודשים נהיה עמוק בתוך העונה. כבר דיברו פה כמה קשה להכניס שחקן חדש לתוך המערכת, ועוד אחד שאין לו נסיון אירופאי. ההתאקלמות יכולה לקחת הרבה מאד זמן. לא בטוח שזה עדיף.
כשלצד כל זה יש שחקן כמו בברלי שאולי עם חשיבה קצת אחרת כן אפשר היה להנחית כאן...

אני מקווה שדיוויד יתחיל את העונה (לפי הראיון שנתן בישראל היום נראה שהוא יהיה איתנו) וגם יסיים אותה. הוא אכן קוסם מדופלם, אבל השנה אני באמת בספק גדול לגבי הקסמים והכישופים.
נראה לי שהקיץ הזה הוציאו לו את האוויר מכל מקום אפשרי, ואני די בספק אם הוא אכן יראה את עצמו ממשיך פה את כל הקדנציה..
לטובתנו אני מקווה שכן אבל אני בספק.

1. את אמרת שיביאו 2 שחקנים, ציינתי שרקנאטי אמר שכנראה יגיעו 3... רוב הסיכוי שלא יביאו עוד זר, לא רואה את זה קורה.
2. אני מסכים שצריך להשתמש בכסף עכשיו ולא לחכות לינואר, אבל יכול להיות שזאת החלטה שמכבי לקחה בגלל הבית הקל ובגלל המצב בשוק שכל קבוצה מושתנת מרימה את ההצעות למעלה אל מעבר לסכומים שמכבי מוכנה לשלם לשחקנים.
שחקן איכותי ומוכח לעמדה 2? יש כזה? (בברלי תחת חוזה עם יציאה רק לNBA, אידסון לא בדיוק 2) ת'אמת הייתי די בטוח שמכבי יביאו את פרקינס... שזה סוג של 2 איכותי ומוכח עם כי הוא אחרי פציעה לא קלה ככה שגם הוא הימור.
לגבי בלו ויותם- הבאתי את זה כאופציה של שחקנים שיכול להיות ישתחררו בינואר (בלו יחזור לשחק כנראה, ליותם נגמר עוד שנת מס)
NBA- נהיה בתחילת העונה, אני מסכים שאחרי אימוני ההכנה והכל אבל לא עמוק בתוך העונה. עם הבית שקיבלנו יהיה אפשר להביא שחקן ולתת לו להתאקלם. לאנגפורד התאקלם טוב באמצעות האדריאטית, מרקוס בראון גם הגיע אחרי תחילת העונה. כמובן שאת יכולה להביא לי גם שמות כמו מאלט וכד' אבל יש להביא שחקן ולבנות עליו ויש להביא שחקן ולא לתת לו לשחק.

לא אמרתי שזה טוב, אני גם הייתי שמח לראות כאן קו אחורי נהדר שיצית דמיון, אבל באמת שאני מאמין שיש הרבה דברים מאחורי הקלעים, ואני מלווה את מכבי 15 שנים ואני זוכר שיטות עבודה שלהם. לא זוכר שהביאו סופרסטארים מוכחים (למעט שאראס וגם זה היה במקרה בגלל הבלאגן עם בארסה ועוד לפני האולימפיאדה ככה שלא ידענו עד כמה הוא טוב)

לגבי דיוויד, הוא בונה את הסגל, אז נכון אולי השחקנים שמגיעים הם לא בעדיפות ראשונה שלו אבל אני בטוח שיש לו תבנית מסוימת בראש בהחתמות שלו.
אני סומך עליו.
מקובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 יולי 2012, 19:41

אני עוקב אחרי מכבי 30 שנה, לא 15 שנה והתנהלות כזאת אני לא זוכר. לדעתי זה קשור לכך שמכבי עוברת חילופים בהנהלה ועכשיו הבנים של מתגלחים על חשבוננו.

גם אני סומך על בלאט, אבל זה לא הכי רלוונטי, כי גם בלאט עושה לא מעט טעויות. אזכיר רק את מייקל טורנס, פאפלוקאס ( גם ההבאה שלו וגם היחס כלפיו ), שאייר שהיה כישלון גמור, מאלט שהוא סתם שחקן.

גם מצ'אבן הוא סיפור לא ברור, מכבי הביאה אותו בהרבה כסף לטווח ארוך ופתאום הוא נעלם מהרד"ר.

בסך הכול יש לבלאט הצלחות וגם כשלונות, לכן זה לא רלוונטי אם אני סומך עליו או לא, כי הוא חי תחת אילוצים שהולכים ומקשיחים מעונה לעונה.

ד"א, בדיוק אותו דבר קרה לפיני , פיני מאמן לא פחות טוב מבלאט, אבל גם הוא נאלץ להביא שחקנים ב" מסגרת התקציב " ועם חלק הצליח יותר ועם חלק פחות. ( הקדנציה האחרונה שלו כמובן ).
הבעייה שתקציב השחקנים אפילו ירד מאז.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יולי 2012, 20:15

1. מקובי, אנחנו כמו בשיח חירשים :)
מפנה אותך למה שכתב ירין ולתגובה שלי אליו לגבי החתמות. בתגובה למה שכתב הזכרתי שדובר על 2 החתמות של זרים (רכז וסנטר).
ובתגובה אלייך הסכמתי שכנראה יגיע גם גארד ישראלי נוסף (בטח לא זר נוסף).
2. אז שנינו מסכימים שעדיף להוציא עכשיו את הכסף מאשר בינואר ?! נו...גם זה משהו ;)
לקחת כזה הימור בגלל שקיבלנו בית קל הוא לדעתי טעות. יכולים בסוף לצאת קירחים מכל הכיוונים. מכבי עד עכשיו עשתה לא מעט טעויות, ובקבוצה יש גם ככה מספיק הימורים. יש לי תחושה שזה הימור אחד יותר מדי...
לגבי אלטרנטיבות, פרקינס אולי פחות, אבל אידסון (אם כבר הזכרת אותו) היה יכול להיות אפקטיבי ולתרום למכבי (כמו שנבנתה) בדיוק במקומות הנכונים והנצרכים בטח יותר מאשר לוגאן יכול.

בשורה התחתונה יש לנו קו קדמי די טוב, וקו אחורי חלש מאד. שים לב שגם אין לך שחקן שמחבר בין הקו האחורי לקדמי. בקיצור הסגל לא מאוזן.
חושבת שמכבי הייתה יכולה לעשות טוב יותר..
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יולי 2012, 20:35

מקובי, עוד כמה דברים:
1. תרשה לי להטיל ספק (ואולי אני טועה). אם לבברלי הייתה אפשרות יציאה רק לנ.ב.א, אני מניחה שבלאט היה יודע על זה ולא היה מבקש אותו. יותר מזה, מכבי לא הייתה נכנסת איתו לשיחות (כפי שדווח בתקשורת).
2. אם בלאט מביא שחקן ולא נותן לו לשחק - כנראה שיש לו סיבה טובה. אני סומכת על בלאט (ולא שהוא חף מטעויות).
3. אני לא בטוחה שדיוויד בונה את הסגל (בטח לא לבד). מניחה שהיקמן, שארמדיני ומדלי הם שחקנים שהוא רצה, לגבי כל האחרים אני לא בטוחה.אנחנו הרי יודעים על כמה שחקנים שהוא רצה שהם ממש לא יקרים והם לא כאן.
אני סומכת עליו אבל כמו שאמרתי יש גבול גם למה שהוא יכול לעשות.
מתAMסרת

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־28 אורחים