שיחק עונה שעברה בבשקיטאש וב22 דקות קלע 13 נקודות + 8 ריבאונדים בליגה הטורקית...
נראה שהסגל סגור (אולי יהיו שינויים לקראת הטופ 16):
1-היקמן, רוט
2-לוגאן, לנדסברג
3-סמית', פניני
4- אליהו, קיינר-מדלי
5-מנסה בונסו, שרמנדיני

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת
גם מאריץ' סגר במכבי
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת
גם מאריץ' סגר במכבי
בגלל שזה לא כתוב באיזה אתר אינטרנט?
אבי סגל לא מפרסם סתם. הוא נחשב למקור אמין, והשנה כשפירסם, זה תמיד היה נכון.
פותחים תרדים גם על סיכום של שחקנים, ולא רק חתימה.
יכול להיות שבסוף יחתום בקבוצה אחרת, אבל בכל זאת, המקור הוא מקור אמין ואין סיבה לא לפתוח על זה נושא.
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת
גם מאריץ' סגר במכבי
בגלל שזה לא כתוב באיזה אתר אינטרנט?
אבי סגל לא מפרסם סתם. הוא נחשב למקור אמין, והשנה כשפירסם, זה תמיד היה נכון.
פותחים תרדים גם על סיכום של שחקנים, ולא רק חתימה.
יכול להיות שבסוף יחתום בקבוצה אחרת, אבל בכל זאת, המקור הוא מקור אמין ואין סיבה לא לפתוח על זה נושא.
אני לא אמרתי שאבי סגל לא אמין או שמנסה בונסו לא באמת סגר, אמרתי שדברים יכולים להשתנות זה הכל
אני אישית לא ראיתי ת'רדים על סיכומים אלא אם כן מכבי הודיעו על זה אבל בסדר..איך שבא לכם
לי אישית קצת קשה פשוט לנתח את ההחתמה של השחקן או להתייחס אליו כאל שחקן של מכבי כל עוד אין משהו יותר..קונקרטי מזה
LIAV10 כתב:טוב נו, צריך להיות אופטימיים ממה שיש..
עכשיו נשאר רק להשאיר את ג'יימס ולהביא גארד ישראלי, נראה לי האופצייה הטובה ביותר היא "לא חביב הפורום" רביב לימונד..
מבחינת יכולות הוא הכי טוב שאפשר..אופי לא בטוח..
asafb96 כתב:מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.
אני באמת לא מבינה למה אנשים כל כך מהופנטים מפרוביץ'..מעולם לא השאיר עליי רושם של יותר משרוך גמלוני
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.
אני באמת לא מבינה למה אנשים כל כך מהופנטים מפרוביץ'..מעולם לא השאיר עליי רושם של יותר משרוך גמלוני
yarinsaky כתב:מה שחשבתי לפני חודשיים בצחוק קצת הפך למציאות. פופס במכבי .( חשבתי עליו יותר בעמדה 4 ) ההחתמה שלו היא הודאה בכישלון של מכבי למצוא תחליף של 5 קלאסי להנדריקס.( שמכבי טענה שהוא לא מספיק סנטר אלא 4.5 ).
מצד שני, היתרון שלו שהוא יכול לשחק גם עם מדלי ואליהו וגם עם שארמדיני.
מעניין איזו חמישייה תהיה לנו . היקמן ולוגאן וסמית' נראים די בטוחים בינתיים בעמדות 1,2,3 . פופס פותח ? שארמדיני ? מי בעמדה 4 ? אליהו או מדלי ? מכבי תפתח בלי אף ישראלי ?
התהיה שלי היא לגבי שון ג'יימס והסנטר השלישי. הקו הקדמי לא צריך עוד שחקן כמו שון אחרי פופס, אולי כדאי לוותר עליו ולהביא עוד גארד כדי לחזק את הקו האחורי הרעוע.
(ד"א, תיוס נראה מעולה בנבחרת עד כה. אולי היו צריכים להישמע לבלאט ולהביא אותו ולחסוך בעמדה של סנטר שלישי בישראלי במקום זר )
מזל גדול שיש לנו בית קל העונה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם קבוצה חדשה ולא הכי ברורה כזאת בהגרלה של שנה שעברה.
על פניו יש לנו סגל בינוני למשעי, נראה את הקוסם בלאט הפעם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran, גל גל ו־37 אורחים