המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זה המשחק הראשון שמשדרים מאז שהשחקנים הבכירים הצטרפו?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה המשחק הראשון שמשדרים מאז שהשחקנים הבכירים הצטרפו?
איפה משדרים?מתי?
rc4991 כתב:רק אצלי השידור באתר לא פועל?
למישהו יש לנק אחר?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:רק אצלי השידור באתר לא פועל?
למישהו יש לנק אחר?
ערוץ ONE בטלויזיה זה לא ערוץ חינמי?
ערוץ 50
rc4991 כתב:מישהו יכול להביא לי קישור/להסביר לי איך נכנסים ל-ONE TV LIVE?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:רק אצלי השידור באתר לא פועל?
למישהו יש לנק אחר?
ערוץ 50
אין לי כבלים![]()
וואן העלו שידור לאתר אבל הוא לא פועל(לפחות אצלי)
בבקשה תעזרו לי
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול להביא לי קישור/להסביר לי איך נכנסים ל-ONE TV LIVE?
זה הדף של הוידאו: http://www.one.co.il/Article/203752.html
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:רק אצלי השידור באתר לא פועל?
למישהו יש לנק אחר?
ערוץ 50
אין לי כבלים![]()
וואן העלו שידור לאתר אבל הוא לא פועל(לפחות אצלי)
בבקשה תעזרו לי
השידור לא עובד לי בכרום אבל השתמשתי בכרטיסייה של IE וזה עובד לי..תנסה
jol9 כתב:קודי כתב:אם מישהו מצפה שרוט יתן משהו השנה במכבי הוא טועה טעות מרה. אין מה להשוות בינו לבין אוחיון, שהוא מוכשר הרבה יותר (ולכן היה כוכב בכל הנבחרות הצעירות של ישראל ורוט אפילו לא שיחק בהן), גבוה יותר, אתלט טוב בהרבה והרבה יותר חזק. רוט הוא במקרה הטוב הרכז הרביעי בטיבו בארץ, אחרי אוחיון, נעימי ומקל ולכן זו עונה שלישית ברציפות שהוא נדחק החוצה מסגל הנבחרת. אני חושב שמכבי חייבת להביא עוד רכז - בין אם זה יהיה גל מקל או שיגיע רכז זר וג'יימס יעזוב. אגב, אני מזכיר לכל אלה ששונאים את מקל מאחר שגדל בבית אדום, שאני בטוח שגם פופס או היקמן לא גדלו בבית בו שרו כל ערב שירי מכבי ובכדורסל המקצועני אין לדברים האלה שום משמעות. מקל הוא לא אתלט גדול וגם הקליעה שלו מבחוץ טעונה שיפור, אבל הוא גבוה, חזק מאוד, חודר נהדר ומוסר מצויין. קצת כוונון של בלאט, בעיקר הורדת זמן החזקת הכדור שלו, והוא יכול להפוך לרכז מחליף נהדר.
לא אוהב את מקל. לא חושב שהוא מספיק טוב. בפעם האחרונה בה היה במכבי, הוא קיבל הזדמנות, והפסיד אותה לפרקינס ולעכבר המסומם.
מעבר לכך, מסכים איתך. הציפיות לא יכלו להיות נמוכות יותר, במיוחד כשבלאט עצמו לא ממש פירגן להחתמה הזאת.
מסכן בלאט, אחרי שבד, פונקראשוב ופרידזון הוא יחזור אל רוט, היקמן ולאנדסברג...
LIAV10 כתב:מקל לא מוכשר מרוט מהסיבה שיש לו זריקה פשוט ברמות הכי גרועות באירופה, אני מהמר על שלשה של כל סנטר באירופה לפניו, הוא פשוט מיידה את הכדור..
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan, yon1 ו־28 אורחים